Şaka gibi resmen saat 14 te yolladığım fala bakmadan çıkmış sistemden Mira Alya.Falımı geri çekme şansım var mı? Biliyor musunuz? ben ilk defa bu siteyi kullanıyorum fal için.Çok sinirlendim.
kararsiz kaldim mert reiki online degil tellwede ona katina atmistim burda meshur olmadan önce kart anlamlari okur gibiydi banada.. gönderip göndermemekte tereddütüm yok degil ...falalemde baktiracak kimse yok gibi falsepetinde ilkay var ama .. bilmiyorum onada ilk falimi ona atmistim mayista dedigi cikmisti is konusunda kafam karisti simdi
tellweden bicok isim var ucuz diye kanmamak gerek öff kime yollasam bilemedim
kararsiz kaldim mert reiki online degil tellwede ona katina atmistim burda meshur olmadan önce kart anlamlari okur gibiydi banada.. gönderip göndermemekte tereddütüm yok degil ...falalemde baktiracak kimse yok gibi falsepetinde ilkay var ama .. bilmiyorum onada ilk falimi ona atmistim mayista dedigi cikmisti is konusunda kafam karisti simdi
Sen bilirsin tabiki.Reiki'nin dediģi üç şey bende tutmuştu.Tellwede Esince'yi denedinmi sen?Medyum Hiper'de bende anı iyi tutturmuştu ama söylediklerinin olması zor görünüyor.Falâlemde Nalân var bide.Anlatımını çözmek için efor sarfetmen gerekiyo ama denemediysen olabilir.
Aynen öyle canım ama iyi niyetli bi kadın yani öyle hissettim sesinden.Sadece falını bu gizemli hale sokmasa çok iyi olur.hahahahha nalan abla şifreler koyuyor yorumuna bilmece gibi çözmek sana kalmış
Gunaydin kizlar, herkese pozitif ve guzel bir gun dilerim
Melis Durkan i denedim, bana baktigi fal cok cicek bocuktu bence........Marple cigim , sen begenmistin sanirim ama ben i-iiihhh diyorum.
Ben anlamiyorum acikcasi, durumlar b.ka gittikce herkesin baktigi fallar da cicege bocuge sarmaya basladi........tovbe tovbe, ben Melek e tekrar danisayim en iyisi.
Mert reikiye baktirmayan kalmadi galiba bi de ben baktirmak istiyorum katina mi tarot mu kahve mi be tavsiye edersiniz kizlar?
Malesef Kesira'nın bende tek bi dediği bile çıkmadı.Masal gibiydi falı.
Şaka gibi resmen saat 14 te yolladığım fala bakmadan çıkmış sistemden Mira Alya.Falımı geri çekme şansım var mı? Biliyor musunuz? ben ilk defa bu siteyi kullanıyorum fal için.Çok sinirlendim.
Aynen öyle canım ama iyi niyetli bi kadın yani öyle hissettim sesinden.Sadece falını bu gizemli hale sokmasa çok iyi olur.
Kesinlikle .Bi falcı çekinmeden söyleyebilmeli gördüğünü.Tabiki karşısındakinin psikolojisini bitirmeden,uygun bir dille gördüklerini söyleyebilmeli.Melek kesinlikle öyle canım.Rezzan abla bana pembeden gitmiş ya,bendeki falları öyle sayılır,olumsuz hiç yok.Bide Rumii bana söylediği iki şey vardı ve gerçeklerdi.Biri iyi biri kötü ve ikiside çıktı.Mutlaka iyi niyetlidir canim....onunda yorum tarzi öyledir gizemli olmak istiyordur acikcasi ben bu fal olayinda hissetiklwrini cekinmeden soyleyenleri seviyorum bunuda rezzan ablada, nalan ablada ve melekte gördüm..
Kesinlikle .Bi falcı çekinmeden söyleyebilmeli gördüğünü.Tabiki karşısındakinin psikolojisini bitirmeden,uygun bir dille gördüklerini söyleyebilmeli.Melek kesinlikle öyle canım.Rezzan abla bana pembeden gitmiş ya,bendeki falları öyle sayılır,olumsuz hiç yok.Bide Rumii bana söylediği iki şey vardı ve gerçeklerdi.Biri iyi biri kötü ve ikiside çıktı.
falalemde sidal sansmidir nedir tavsiye etmem asla.isabel denen garip kadina da bir arkadasim baktirmis 3-4 satir birseyler karalamis sorusuna da cevap vermemis asla asla baktirmayin derim
cikmadimi canim ben en son attim ki daha oncekinde de aynisiydi cok olumsuz konusmus bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?