Binnaz Abla

Şaka gibi resmen saat 14 te yolladığım fala bakmadan çıkmış sistemden Mira Alya.Falımı geri çekme şansım var mı? Biliyor musunuz? ben ilk defa bu siteyi kullanıyorum fal için.Çok sinirlendim.

iletisim kismindan sikayetini bildirmelisin bence.. hem falini baskasina yollayabilirsin böylelikle

kararsiz kaldim mert reiki online degil tellwede ona katina atmistim burda meshur olmadan önce kart anlamlari okur gibiydi banada.. gönderip göndermemekte tereddütüm yok degil ...falalemde baktiracak kimse yok gibi falsepetinde ilkay var ama .. bilmiyorum onada ilk falimi ona atmistim mayista dedigi cikmisti is konusunda kafam karisti simdi
tellweden bicok isim var ucuz diye kanmamak gerek öff kime yollasam bilemedim

ben merte ilk baktırdığım fal kahveydi tarot ve katina ile desteklemişti...ve çok uzundu emek vererek bakmıştı öyle bişey söylemiştiki şok olmuştum çok beğenmiştim halada öyle mertin kahve ve tarot falını beğenıyorum

Sen bilirsin tabiki.Reiki'nin dediģi üç şey bende tutmuştu.Tellwede Esince'yi denedinmi sen?Medyum Hiper'de bende anı iyi tutturmuştu ama söylediklerinin olması zor görünüyor.Falâlemde Nalân var bide.Anlatımını çözmek için efor sarfetmen gerekiyo ama denemediysen olabilir.

Ha bide Reiki nin tellwedeki haline takılma .Orda bende baktırdım ve kopyala yapıştır yapmıştı falın bi kısmında.O falıyla kıyaslama canım falalemde çok farklı,gerçekten bakıyor yani.

hahahahha nalan abla şifreler koyuyor yorumuna bilmece gibi çözmek sana kalmış

melis durkan'a bende yazın baktırdım dediği hiçbirşey çıkmadı.
yeni birini görmüştü o da yok piyasada

Kızlar falalemde ecrene fal baktıran var mı ? Ben kahve baktırdım gayet detaylı bi faldı tavsiye ederim

Şaka gibi resmen saat 14 te yolladığım fala bakmadan çıkmış sistemden Mira Alya.Falımı geri çekme şansım var mı? Biliyor musunuz? ben ilk defa bu siteyi kullanıyorum fal için.Çok sinirlendim.

ben baktirmistim begenmedim ama sen bilirsin

Aynen öyle canım ama iyi niyetli bi kadın yani öyle hissettim sesinden.Sadece falını bu gizemli hale sokmasa çok iyi olur.

Mutlaka iyi niyetlidir canim....onunda yorum tarzi öyledir gizemli olmak istiyordur acikcasi ben bu fal olayinda hissetiklwrini cekinmeden soyleyenleri seviyorum bunuda rezzan ablada, nalan ablada ve melekte gördüm..

Falcıyı değiştirdim Samira Günal baktı falıma.6 dk lık ses kaydı yollamış.İş ve aşkla ilgili sordum.işle iilgili soruma çok olumlu yorum yapmış ama aynı cümleleri baya bir tekrarlamış.Onun haricinde çok genel kişliğime dair yorumlamalar yaptı ki burcumuz göründüğü için burdan yorumladığını düşünüyorum.Çok spesifik birşey söylemedi.Hoşlandığım kişiyle ilgili soruya Tellwe deki birkaç yorumcunun söylediği şekilde iŞubat ayını verdi ve şu an sıkıntıları var dedi.Nerdeyse her falda aynı şey.Ya ağız birliği etmişler ya da kesin doğru bakıyorlar bilemiyorum :) ama hep 2 ay sonrasını söylüyor falcılar böyle böyle kaç ay geçti sayamadım.Genel anlamda memnun kaldım sesli yorum daha iyi oluyormuş.Sorumu biraz geç sordum bakalım cevaplayacak mı :)İzlenimlerim bu kadar..

Mutlaka iyi niyetlidir canim....onunda yorum tarzi öyledir gizemli olmak istiyordur acikcasi ben bu fal olayinda hissetiklwrini cekinmeden soyleyenleri seviyorum bunuda rezzan ablada, nalan ablada ve melekte gördüm..
Kesinlikle .Bi falcı çekinmeden söyleyebilmeli gördüğünü.Tabiki karşısındakinin psikolojisini bitirmeden,uygun bir dille gördüklerini söyleyebilmeli.Melek kesinlikle öyle canım.Rezzan abla bana pembeden gitmiş ya,bendeki falları öyle sayılır,olumsuz hiç yok.Bide Rumii bana söylediği iki şey vardı ve gerçeklerdi.Biri iyi biri kötü ve ikiside çıktı.

Rezzan ablada sende belki oyle hissetmistir canim...cunku hem ben hem kardeslerim fal gonderdik kardesimin birine cok olumsuz yorum yapmıştı. . Banada mesela olumsuzlari incitmeden söylüyor..belkide enerjiniz uyusmadi:))) bu arada rumii kim bebek hic denemedim hangi site

falalemde sidal sansmidir nedir tavsiye etmem asla.isabel denen garip kadina da bir arkadasim baktirmis 3-4 satir birseyler karalamis sorusuna da cevap vermemis asla asla baktirmayin derim

falalemde sidal sansmidir nedir tavsiye etmem asla.isabel denen garip kadina da bir arkadasim baktirmis 3-4 satir birseyler karalamis sorusuna da cevap vermemis asla asla baktirmayin derim

Isabelin profilini gördüm gercekten garip) arkadasinin yorumunida okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…