Binnaz Abla

Aldatıyor kesin
Aldatılanlara fovari sorum olcak
Aldatılanlara_----Koç burcumu evet
Ben----Yaa yapmamıştır yaa
İçimdende ilk defa yapmamış dicem
Uyumuşssun Misali

Öncelikle hoşgeldin canım
Anladığıma göre sen koç erkek arkadaşın balık mı?doğru mu?
Bence burca göre aldatmayı düşünmemeliyiz.aldatma kişinin karaktersizliğine bağlı birşey
Aldatan kendini aldatır

Fransız iyidir iyi
elvada nfrost
senin spiroyu ben italyan sandım nickin den

Artık unutma vakti geldi spiro
Yok kuzum yurttaş Türk spiro denen sıpa
İtalyan erkeği olsa bu kadar kızmazdım hep İtalyan erkeği deyince aklıma aşçı danilo geliyor.yarım yamalak Türkçesi çok tatlı

Erkeklerin yeni taktiği sanırım 'seni kırarım,seni üzerim' çok pembe dizi mi izliyor bu herifler anlamadım.
Hayır iyiki şurayı okuyoruz bazıları kızıyor hatta araya baska konu sokmayın diye ama bence iyi oluyor erkeklerin foyalarını ogrenmiş oluyoruz.Benimki bana açılmadan önceki gittiğim falcıları düşünmekteyim ben şuanda.Onlar cafe falcısıydı o aralar online atmamıştım hiç.Şimdi düşünüyorumda enn kötü dediğim falcılar haklı çıktılar sanki.Bu yorumları okudukçada ilişkim şuan ilerlesede morelim düşüyor ister istemez çünkü görüyorumki hep olmıycak etmiycek diyen falcılar en sonunda galip geliyor.Öyleyse şuan adamın bana dedikleri ve fikirlerine uyuşan falcıları mı baz alıyım(ama geçmişte baktırdıklarım) seni seviyorda işleri yogun diyenleri mi baz alıyım neyi alıyım anlamadım kafam karışık valla.

Benim bir koç oldu karsılıksız aşk o beni hoslanıyordu hayatımda bende onun gibi pislik bir kin görmedim hala ceremesini çekiyorum o adamın tam 3 yıl oldu herkesle aramı bozmustu kıskanc kin kin kinnnnnn akrebe kindar diyenler birde koç görsün igrençler

haha aşçı erkek tatlıdır kızzz
buraya daha yazamıyorum kızlar beni dövecek zaten herkes o modda bana

Mesele kalıcı olacak birini bulmakta, biri de kalsın artık yahu :/ Belirsizlikten, beklemekten usanıyor insan doğru insanı.

Belirsiz kelimesi beni çok tahrik ediyor tam beni anlatıyor
bir insan bu kadar belirsiz olamaz sabah ayrı aksam ayrı

Dasdar kızlar niye dövsün seni kuzum

Ben Balık uslu tembel sakinim
Inancım öyle yüksekki hiç şüpe etmem
Telefonuna vs özelini araştırmam ki

3kere aldatldım hep bahane bulduk anlaştık

Uslanmaz koç uslandığı zaman ustalaşmıştır?

Duygusal ağlak tipleri seçicem

Ben Balık uslu tembel sakinim
Inancım öyle yüksekki hiç şüpe etmem
Telefonuna vs özelini araştırmam ki

3kere aldatldım hep bahane bulduk anlaştık

Uslanmaz koç uslandığı zaman ustalaşmıştır?

Duygusal ağlak tipleri seçicem

Canım sen anlıyosun bu işlerden ben felsefese okudum karmamı çözemedim hala çözemiyorum dönüp dönüp geliyor ama aradaki olayları anlatmıyım zaten çok döktüm de birşey sorcam ya bu karşı taraf çakal gibi zekiyse ben bekletmeyim ayagı yapıyorsa bunu sana söylüyorsa karmadan kurtulur mu?

Son düzenleme:

O aldatanın karaktersizliği ayıbı
Senin kalbin temizmiş ki öyle birşeylerini pek karıştırmamışsın.ne diyeyim Allah gönlüne göre versin.balık duygusaldır su grubu

Aceleci misin?bende öyleyim her iş yarım resmen afakanlar basıyor
Karmayı anca araştıranlar ve astrologlar çözer bence

Bence ilişkin varsa hiç fal atma. Şu an belki atmıyorsundur bilemiyorum ama. Geçmişte söyleyen falcılara da pek takılma zaman ilerledikçe duygular düşünceler değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…