- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Aldatıyor kesin
Aldatılanlara fovari sorum olcak
Aldatılanlara_----Koç burcumu evet
Ben----Yaa yapmamıştır yaa
İçimdende ilk defa yapmamış dicem
Uyumuşssun Misali
Fransız iyidir iyi
elvada nfrost
senin spiroyu ben italyan sandım nickin den
Balım baktırdığım falcılar bana bu kişi seni çok seviyor. Seninle uzun süreli ilişki düşünüyor . Seninde ona olan ilginden haberi var. Siz ikinizde duygusal konuda çekingensiniz adım atmıyorsunuz dedi. Bu kişi açıklayacak sana ocak şubat gibi dedi.. Gerçeği ise bana ilgisi varmış evet ama çok değil. Hisleri de eskisi gibi değilmiş. İlişkiye doymuş başlayamazmış. Benimle ilgili uzun süreli ilişki hiç düşünmemiş çünkü benim ona bakmyacağımı düşünmüş. Ve ona karşı olan hislerimden haberi yokmuş. Daha neler neler öğrendim de satırlar yetmez. 2 haftadır konuşmuyoruz Nazarr a atıyım bitiriyim dedim. Zaten Nazarr herşeyi anlatmış. Olmaz dedi Olursa üzülen taraf hep sen olursun dedi o kişi de zaten bana seni kırarım dedi
Öff bütün kapılar tek bir cümleye çıkıyor ALLAHLARINDAAN BULSUNLARR ay küb gibi konuştum kazenciğim nolur banlama ya
Mesele kalıcı olacak birini bulmakta, biri de kalsın artık yahu :/ Belirsizlikten, beklemekten usanıyor insan doğru insanı.Kızlar biri gider biri geliiir
Koç erkeği görünce öldüresim geliyor yaa bi tanesi herşeyimi mahvetti üstelik aramızda duygusal bi ilişki de yoktu arkadaştık küstük veee yapmadığını bırakmadı böyle kin böyle öfke ben hayatımda görmedim evlerden ırak yaa allah bi daha koç erkeğiyle karşılaştırmasın
Artık unutma vakti geldi spiro
Yok kuzum yurttaş Türkspiro denen sıpa
İtalyan erkeği olsa bu kadar kızmazdımhep İtalyan erkeği deyince aklıma aşçı danilo geliyor.yarım yamalak Türkçesi çok tatlı
Mesele kalıcı olacak birini bulmakta, biri de kalsın artık yahu :/ Belirsizlikten, beklemekten usanıyor insan doğru insanı.
MARİANA çukuruna(dunyanın en derin çukuru tam 11.000km) düşeciseler...
haha aşçı erkek tatlıdır kızzz
buraya daha yazamıyorum kızlar beni dövecek zaten herkes o modda bana
Belirsiz kelimesi beni çok tahrik ediyor tam beni anlatıyor
bir insan bu kadar belirsiz olamaz sabah ayrı aksam ayrı
Ben Balık uslu tembel sakinimÖncelikle hoşgeldin canım
Anladığıma göre sen koç erkek arkadaşın balık mı?doğru mu?
Bence burca göre aldatmayı düşünmemeliyiz.aldatma kişinin karaktersizliğine bağlı birşey
Aldatan kendini aldatır
Ben Balık uslu tembel sakinimÖncelikle hoşgeldin canım
Anladığıma göre sen koç erkek arkadaşın balık mı?doğru mu?
Bence burca göre aldatmayı düşünmemeliyiz.aldatma kişinin karaktersizliğine bağlı birşey
Aldatan kendini aldatır
şimdi her kim olursa olsun ister erkek ister bayan, bilerek veya bilmeyerek karşı tarafı beklentiye soktuğu zaman karma yaratır.ve bunu muhakkak öder.bu bir... ikincisi de farz edelim böyle bir durum yok ama bu seferde aranızdaki konusmayı çat diye kesen biri var..o zaman da karma oluyor, çünkü karşılıklı hologramınız düzgün kapanmıyor ve yine karma oluştuğu için her kim kesiyorsa geri geliyor. yani havada boşlukta enerji yasası gereği hiçbirşey karşılıksız kalmıyor. çok yaşadım çok gördüm çevremdeki herkes de deneyimledi. bu bir yasa arkadaşlar, enerji yasası..türkçesi ''ilahi adalet''!
Ben Balık uslu tembel sakinim
Inancım öyle yüksekki hiç şüpe etmem
Telefonuna vs özelini araştırmam ki
3kere aldatldım hep bahane bulduk anlaştık
Uslanmaz koç uslandığı zaman ustalaşmıştır?
Duygusal ağlak tipleri seçicem
Karma mı mıdır nedir bende de bu var biryerde çok kalamıyorum istenmiyoum kuzu
ben hemen suyum ısınır kuzum ne iş ne aşk ne egitim benm hepsi askıda suyum ısınıyor gidiyorum bu karmayı çözen herşeyi çözer
Bence ilişkin varsa hiç fal atma. Şu an belki atmıyorsundur bilemiyorum ama. Geçmişte söyleyen falcılara da pek takılma zaman ilerledikçe duygular düşünceler değişiyor.Erkeklerin yeni taktiği sanırım 'seni kırarım,seni üzerim' çok pembe dizi mi izliyor bu herifler anlamadım.
Hayır iyiki şurayı okuyoruz bazıları kızıyor hatta araya baska konu sokmayın diye ama bence iyi oluyor erkeklerin foyalarını ogrenmiş oluyoruz.Benimki bana açılmadan önceki gittiğim falcıları düşünmekteyim ben şuanda.Onlar cafe falcısıydı o aralar online atmamıştım hiç.Şimdi düşünüyorumda enn kötü dediğim falcılar haklı çıktılar sanki.Bu yorumları okudukçada ilişkim şuan ilerlesede morelim düşüyor ister istemez çünkü görüyorumki hep olmıycak etmiycek diyen falcılar en sonunda galip geliyor.Öyleyse şuan adamın bana dedikleri ve fikirlerine uyuşan falcıları mı baz alıyım(ama geçmişte baktırdıklarım) seni seviyorda işleri yogun diyenleri mi baz alıyım neyi alıyım anlamadım kafam karışık valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?