Binnaz Abla

Bence hepimiz ara ara okumalıyız doğru noktalara parmak basmış hem karma hem beklenti enerjisi. Beklenti enerjisi ürettiğinde tam aksi davranıyor karşı taraf çünkü o frekansı yayıyorsun ister istemez.

Zaten d&r dan alacaklarım var.tavsiye ettiğin kitabı da alayım hadicanimsendee
Bakalım spiroya nasıl enerji iletmişim ki aksi davranmış

Bence ilişkin varsa hiç fal atma. Şu an belki atmıyorsundur bilemiyorum ama. Geçmişte söyleyen falcılara da pek takılma zaman ilerledikçe duygular düşünceler değişiyor.

Atmadım zatende bazıları 2 yıllık bakıyor ya ozelikle cafe falcıları onlara takıldım ben mesela çok nefret edilen bir falcı vardı 2yıl once gittim şuanki bir durumu bildi mesela bunun gibi...

Başıma birşey gelmeyecekse Sezgi Candan 'ı beğenmedim.Çok ağdalı, masalsı bir yazımı var ruhum çok sıkıldı.Hatta etkileyici olayım derken çok sık anlatım düşüklüğü ve imla hatası yapmış.Her cümle sonrası ara vermesi baydı beni.Birde anda çok iyi demişti çoğunuz ama yanlış ve teyid edemeyeceğim şeyler yazmış.Geçmişte yaşadığım şeyleri gelecekte olacakmış gibi bahsetmiş.Geleceği olumlu bağlamış ama yok beni çok baydı :/ Gelecek çıkarsa baktırırım tekrar.Anı sormak için işim olmaz.

Sezgide benimde ruhum daralıyor niye bilmiyorum ya kişisel olarak severim ama selenaya falanda baktırdım ama sezgiye baktırdıktan sonra ağlayasım geldi(olumsuz değildi)

Sezgide benimde ruhum daralıyor niye bilmiyorum ya kişisel olarak severim ama selenaya falanda baktırdım ama sezgiye baktırdıktan sonra ağlayasım geldi(olumsuz değildi)
Hayır bendede olumsuz değildi ama üzerime bildiğin ağırlık çöktü.Tarzlarımız uymadı sanırım.Bu kadar edebi ve naif olmaya çalışmak bana göre değil.Nokta atışı sıfır, durum tespitleri de yanlıştı.Enerjimin bu kadar uyuşmadığı bir falcı olmamıştı.

MARİANA çukuruna(dunyanın en derin çukuru tam 11.000km) düşeciseler...
Amiiiiinnnnnn
esas oğlanla aramı bozdu benim düşman olduk birbirimizin suratına bakmıyoruz o koç yüzünden üstüne bi de ilişki yaptı kendi mutlu biz öyle kaldık yaa gerçekten iğrençler iğrenççç demek bu ara bozma meselesi huy bunlarda sana da yaptığına göre. Ya herkesle aramı bozaydı da esas oğlanla aramı bozunca çok bel altı vurmuş oldu.

Atmaaa bizim seninle enerjimiz uyumlu gibi ayışığı hiç çıktı mı sana

Atmaaa bizim seninle enerjimiz uyumlu gibi ayışığı hiç çıktı mı sana
Esas konum çıkmadı henüz ne yazıkki ama tek tük meseleler çıktı mesela kız arkadaşlarından biriyle kavga var dikkat dedi ki hiç kavgacı bi kız değilimdir, saç saça baş başa birbirimize girdik kızın biriyle. bi de ayışığından çok beklentim yok galiba, tatlı bi kız, onun falı tavsiyeleri falan iyi geliyo bana dinlemekten sıkılmıyorum

bu benim selena olayım gibi olmuş ben kendisine baktırmaya niyetlendim, ama daha sadece iletişime geçmişken bir şeyler negatif geldi. oysa çok kibar yanıtlar aldım kendisinden, zaten sonra da baktırmaktan vazgeçtim.

Çoook iyi yapmışsın öyle durumlarda muhatap olmaya bile gerek yok

Bende severim banada aynen tektük çıktı ama bu forumda pek sevilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…