- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Bence hepimiz ara ara okumalıyız doğru noktalara parmak basmış hem karma hem beklenti enerjisi. Beklenti enerjisi ürettiğinde tam aksi davranıyor karşı taraf çünkü o frekansı yayıyorsun ister istemez.
Zaten d&r dan alacaklarım var.tavsiye ettiğin kitabı da alayımhadicanimsendee
Bakalım spiroya nasıl enerji iletmişim ki aksi davranmış
Hadi bakalım beğenirsin umarım:)
Bence ilişkin varsa hiç fal atma. Şu an belki atmıyorsundur bilemiyorum ama. Geçmişte söyleyen falcılara da pek takılma zaman ilerledikçe duygular düşünceler değişiyor.
İpler onda senin yapabileceğin hiçbir durum yokbu konuya hüma ne demiştimasalkizi- ipler onda mı dedi?
Sezgide benimde ruhum daralıyor niye bilmiyorum ya kişisel olarak severim ama selenaya falanda baktırdım ama sezgiye baktırdıktan sonra ağlayasım geldi(olumsuz değildi)Başıma birşey gelmeyecekse Sezgi Candan 'ı beğenmedim.Çok ağdalı, masalsı bir yazımı var ruhum çok sıkıldı.Hatta etkileyici olayım derken çok sık anlatım düşüklüğü ve imla hatası yapmış.Her cümle sonrası ara vermesi baydı beni.Birde anda çok iyi demişti çoğunuz ama yanlış ve teyid edemeyeceğim şeyler yazmış.Geçmişte yaşadığım şeyleri gelecekte olacakmış gibi bahsetmiş.Geleceği olumlu bağlamış ama yok beni çok baydı :/ Gelecek çıkarsa baktırırım tekrar.Anı sormak için işim olmaz.
Hayır bendede olumsuz değildi ama üzerime bildiğin ağırlık çöktü.Tarzlarımız uymadı sanırım.Bu kadar edebi ve naif olmaya çalışmak bana göre değil.Nokta atışı sıfır, durum tespitleri de yanlıştı.Enerjimin bu kadar uyuşmadığı bir falcı olmamıştı.Sezgide benimde ruhum daralıyor niye bilmiyorum ya kişisel olarak severim ama selenaya falanda baktırdım ama sezgiye baktırdıktan sonra ağlayasım geldi(olumsuz değildi)
AmiiiiinnnnnnMARİANA çukuruna(dunyanın en derin çukuru tam 11.000km) düşeciseler...
esas oğlanla aramı bozdu benim düşman olduk birbirimizin suratına bakmıyoruz o koç yüzünden üstüne bi de ilişki yaptı kendi mutlu biz öyle kaldık yaa gerçekten iğrençler iğrençççBenim bir koç oldu karsılıksız aşk o beni hoslanıyordu hayatımda bende onun gibi pislik bir kin görmedim hala ceremesini çekiyorum o adamın tam 3 yıl oldu herkesle aramı bozmustu kıskanc kin kin kinnnnnn akrebe kindar diyenler birde koç görsün igrençler
Atmaaa bizim seninle enerjimiz uyumlu gibi ayışığı hiç çıktı mı sanaSiz en azından baktırabiliyorsunuz kızlar benim sezginin adı geçince bile sinirlerim zıplıyor ki kendisine bir kez bile fal atmadım. Aşırı negatif elektrik alıyorum ya çok özür dilerim sezgi gerçekten ama durum böyle
Esas konum çıkmadı henüz ne yazıkki ama tek tük meseleler çıktı mesela kız arkadaşlarından biriyle kavga var dikkat dedi ki hiç kavgacı bi kız değilimdir, saç saça baş başa birbirimize girdik kızın biriyle. bi de ayışığından çok beklentim yok galiba, tatlı bi kız, onun falı tavsiyeleri falan iyi geliyo bana dinlemekten sıkılmıyorumAtmaaa bizim seninle enerjimiz uyumlu gibi ayışığı hiç çıktı mı sana
İpler onda senin yapabileceğin hiçbir durum yok
Siz en azından baktırabiliyorsunuz kızlar benim sezginin adı geçince bile sinirlerim zıplıyor ki kendisine bir kez bile fal atmadım. Aşırı negatif elektrik alıyorum ya çok özür dilerim sezgi gerçekten ama durum böyle
Çoook iyi yapmışsın öyle durumlarda muhatap olmaya bile gerek yokbu benim selena olayım gibi olmuşben kendisine baktırmaya niyetlendim, ama daha sadece iletişime geçmişken bir şeyler negatif geldi. oysa çok kibar yanıtlar aldım kendisinden, zaten sonra da baktırmaktan vazgeçtim.
Bende severim banada aynen tektük çıktı ama bu forumda pek sevilmiyorEsas konum çıkmadı henüz ne yazıkki ama tek tük meseleler çıktı mesela kız arkadaşlarından biriyle kavga var dikkat dedi ki hiç kavgacı bi kız değilimdir, saç saça baş başa birbirimize girdik kızın biriyle. bi de ayışığından çok beklentim yok galiba, tatlı bi kız, onun falı tavsiyeleri falan iyi geliyo bana dinlemekten sıkılmıyorum
Evet ya hiç konusu geçmiyor gerçekten ama çok sık girmiyordu önceden yeni yeni online olmaya başladı belki de ondandırBende severim banada aynen tektük çıktı ama bu forumda pek sevilmiyor
Teşekkür ederim
Yaaaa
Koç sa kaç uyguluyorum
Derdim oldu daha çok burç var
Ömrüm yetermi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?