Binnaz Abla

Ay napalım ya biz beğendik

bunun bir ortası yok zaten. bakın tekrarlıyorum, annem diyorum annem kadının 40 yıllık arkadaşı ve falcısının bana anda bile dediği tutmuyor bazen. annem üzerinden bana baktıkları bile çok çok daha başarılı! o yüzden vay bana çıktı sana niye olmaz tepkileri fal üzerinde iyice anlamsızlaşıyor

Yok artikk bnm kocta esas kisiyle arami bozdu bukadar tesadufmu olur nelerr cektim o dönem aklima geldikce sinir leniyorum diycek laf bile bulamadim

Bu aldigim coook iyi haber oldu ışte..

Aynı şeyleri diyoruz
Yok artikk bnm kocta esas kisiyle arami bozdu bukadar tesadufmu olur nelerr cektim o dönem aklima geldikce sinir leniyorum diycek laf bile bulamadim
düzeldi mi kuzum?

Koç kadını
erkege Kafayı taktıysa
Ooofff ki ooooooooffffffffff
Ne cilvesi ne oyunu
Kalır
Arkadaş koçtu
Kanserim ameliyattayım vs ne roller
Çocukcaz içkici oldu
Bıraktı
Merhamet var tabi ama vicdansız

Aynı şeyleri diyoruz
düzeldi mi kuzum?

Benimkiylede küsmüş bu koç...ona sevindim ama bnmki hala onun dediklerinden etkileniyor bence ketum oldugu icin bilmiyorum enazindan kusler suan ohhhhh
buarada bana3 falci yeni kisi olarak koç birini gordu gerekce olarak ta cikan Degnek şövalyesi...

Ay nolur benimkiler küsmesin çünkü içimde kalır. Eğer bir gün esas oğlanın hayatında ben olacaksam o koçta olacak o zaman görücrk el mi yaman bey mi yaman şey söylemesi ayıp ben de oğlağım da

oglak fena yazar..yazar yazar olmadik yerde patlar.ama oglagin kızlar i iyidir ben cok iyiyimde bnmki oglak onla olamadi daha cok yaziyor be kardesim...akrebe diyorlar kinci diye hiccc alakasi yok biz sevince kotu oluyoz bitek sevgiden yanii

oglak fena yazar..yazar yazar olmadik yerde patlar.ama oglagin kızlar i iyidir ben cok iyiyimde bnmki oglak onla olamadi daha cok yaziyor be kardesim...akrebe diyorlar kinci diye hiccc alakasi yok biz sevince kotu oluyoz bitek sevgiden yanii
Benim de yükselenim akrep de kızlar birazdan bizi topa tutacaklar burası burç konusu değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…