- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Burda sordğumda da begenmedik diyolar kuzu :/Evet ya hiç konusu geçmiyor gerçekten ama çok sık girmiyordu önceden yeni yeni online olmaya başladı belki de ondandır
Ay napalım ya biz beğendikBurda sordğumda da begenmedik diyolar kuzu :/
Ay napalım ya biz beğendik
Amiiiiinnnnnn
esas oğlanla aramı bozdu benim düşman olduk birbirimizin suratına bakmıyoruz o koç yüzünden üstüne bi de ilişki yaptı kendi mutlu biz öyle kaldık yaa gerçekten iğrençler iğrençççdemek bu ara bozma meselesi huy bunlarda sana da yaptığına göre. Ya herkesle aramı bozaydı da esas oğlanla aramı bozunca çok bel altı vurmuş oldu.
bunun bir ortası yok zaten. bakın tekrarlıyorum, annem diyorum annemkadının 40 yıllık arkadaşı ve falcısının bana anda bile dediği tutmuyor bazen. annem üzerinden bana baktıkları bile çok çok daha başarılı! o yüzden vay bana çıktı sana niye olmaz tepkileri fal üzerinde iyice anlamsızlaşıyor
Aynı şeyleri diyoruzbunun bir ortası yok zaten. bakın tekrarlıyorum, annem diyorum annemkadının 40 yıllık arkadaşı ve falcısının bana anda bile dediği tutmuyor bazen. annem üzerinden bana baktıkları bile çok çok daha başarılı! o yüzden vay bana çıktı sana niye olmaz tepkileri fal üzerinde iyice anlamsızlaşıyor
düzeldi mi kuzum?Yok artikkbnm kocta esas kisiyle arami bozdu bukadar tesadufmu olur nelerr cektim o dönem aklima geldikce sinir leniyorum diycek laf bile bulamadim
Aynı şeyleri diyoruz
düzeldi mi kuzum?
Ay nolur benimkiler küsmesin çünkü içimde kalır. Eğer bir gün esas oğlanın hayatında ben olacaksam o koçta olacak o zaman görücrk el mi yaman bey mi yamanBenimkiylede küsmüş bu koç...ona sevindim ama bnmki hala onun dediklerinden etkileniyor bence ketum oldugu icin bilmiyorum enazindan kusler suan ohhhhh
buarada bana3 falci yeni kisi olarak koç birini gordu gerekce olarak ta cikan Degnek şövalyesi...
Ay nolur benimkiler küsmesin çünkü içimde kalır. Eğer bir gün esas oğlanın hayatında ben olacaksam o koçta olacak o zaman görücrk el mi yaman bey mi yamanşey söylemesi ayıp ben de oğlağım da
Benim de yükselenim akrep de kızlar birazdan bizi topa tutacaklar burası burç konusu değil diyeoglak fena yazar..yazar yazar olmadik yerde patlar.ama oglagin kızlar i iyidir ben cok iyiyimde bnmki oglak onla olamadi daha cok yaziyor be kardesim...akrebe diyorlar kinci diye hiccc alakasi yok biz sevince kotu oluyoz bitek sevgiden yanii
Mümkünse bende bi boğa alayım ya keşke satılsaBalık yengeç olayım
Düşünüyorum
Benim de yükselenim akrep de kızlar birazdan bizi topa tutacaklar burası burç konusu değil diye
Mümkünse bende bi boğa alayım ya keşke satılsa
Mümkünse bende bi boğa alayım ya keşke satılsa
ay nolur alalım yaa nolur allahımBende boğa istiyorum
neden kii2ay dayanabildim.net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?