Binnaz Abla

Su cat diye jesen kisim gecen hafta basima geldi okuyunca bi mutlu oldum:)

Su cat diye jesen kisim gecen hafta basima geldi okuyunca bi mutlu oldum:)

Bence hepimiz ara ara okumalıyız doğru noktalara parmak basmış hem karma hem beklenti enerjisi. Beklenti enerjisi ürettiğinde tam aksi davranıyor karşı taraf çünkü o frekansı yayıyorsun ister istemez.

Gecen gun nil gunese fal attigimda eskisine inanilmaz kirgin oldugun icin bana dedi ki enerjini kes o cocuktan bak nasil gelecek sana

"Basily falcıları" topiğine yazdım ama bu topic daha kalabalık olduğu için buraya da yazıyorum
Kızlarrr biliyorsunuz fal diyetindeydim 12 ocaktan beri ama kendime nazar değdirdim
dün akşam spiroyu unutmadan bakalım ne yapıyor diye merak ettimniye merak ediyorsun madeleinetobasirly'de can'a kahve gönderdim (iyi halt ettin)
önce bu konuda kahve değil aşk falı gönderseydin kahve çok detay vermez dedi ama ben spiro'nun anne adını bilmiyorum ki
of çok pişmanım tam enerji olarak arınıyordum
fal hiç umduğum gibi çıkmadı.bir kere "can" pembeci değil.
spiro'nun artık sevgilisi varmış dost acı söyler dedibu saatten sonra daha haber almayı veya bir gelişme olacağını düşünme.zaten senin gibi sakin çok ilgi beklemeyen bir insanı agresif sinirli birisine çevirmiş dedi spiroyu da karakter olarak egoist ilişki yürütemeyen ve boş biri olarak yorumlamış
kim ilgi beklemez can?hangi kadın ilgisiz erkek ister
bana mart ayında gelecek bir çocuktan bahsetti ama ben o koç erkeğinden hiç hazzetmiyorum yıllardır uzaktan tanırımSpiro'nun harflerini ve fiziğini karıştırdı
bana nisan'da işte terfi var dedi.Valla ben istifa düşünüyorum kızlar.maddi sorunun var paraları denkleştiremiyorsun dedi. Hamdolsun öyle bir sorunum yok
acaba enerji uymamış olabilir mi

Banada iyi değildi Can. Sakin, durağan, ağır adamı hareketli, çapkın diye anlattı. Keşke öyle olsaydı ama değil Yani.Tespitler yanlış.

Banada iyi değildi Can. Sakin, durağan, ağır adamı hareketli, çapkın diye anlattı. Keşke öyle olsaydı ama değil Yani.Tespitler yanlış.

nilmil Falda çok duraksadı,10 sn falan belli aralıklarla bekletti ses kaydına mı birşey oldu dedim?spiro beyaz tenli esmer değil senden koyu dedinehir gibi bir sürü harfleri saydı bana başta.sonra iki söylediği harfe emin olarak yola çıktı ama yanlış harflerdi
ama spiro senin yüzünden çok pimpirikli oldum bütün stresim senin boynuna olsun spiro
ah can ah.kızlar ona buna fal gönderirken niyeti bozdurdunuz bana

Su falında iyi hakkını veren biri arıyorum kızlar, tellwe de sufalı adlı falcıya su falı baktırdım hayatında ciddi biri yok duygusal olarak düşündüğü sadece cinsellik olarak bakıyor sana geri dönecek dedi, nazarrr a ayna falı baktırdım o da hayatında biri var ama duygusal amaçlı değil başka amaçlı ama o inat adım atmaz dedi. Ama bir araya geleceksiniz dedi. Ben de adım atmayı düşünmüyorum o da düşünmüyosa nasıl olacak o iş ? Herkes bi şey söylüyo ya off. Geri dönmeyecek diyen olmadı. Çoğusu hayatında kimse yok dedi bi tek selena bi ilişkisi var şu an iyi de anlaşıyolar ortak noktaları var dedi. Kime neye inanacağımı şaşırdım.

Bana son kez şöyle adam gibi su falı bakan yardımcıları falan olan biri önerebilecek olan var mı? Gelecekten ziyade mevcut durumu öğrenmek istiyorum biri var mı gerçekten hayatında diye

Kızlar benim ex gene sevgili yapmış güya gelcekti bana ne diyim artık bilmiyorum bakalım bu kaç hafta sürcekböylece ne kadar iğrenç olduğunu gördüm gene stalkar ruhumla işi çözdüm

Peki bunu bilen oldu mu?
Bir ay daha bekliyip yazarım hepsini ama geneli dönücek ama olmayacak dedi sema dedi bu adam hovarda asla dönmez diğerleride gerçi demişti ama dönüş var ama ilişki olmayacak diye adım kadar eminim bir iki haftaya bitecek niyetim asla bir ilişki değil zaten intikam ama bakalım olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…