ay nolur alalım yaa nolur allahım
neden kii
Sen kimsinBen uyuyorum iyi geceler
slm sen de küb galiba?Sen kimsin
ay nolur alalım yaa nolur allahım
neden kii
şimdi her kim olursa olsun ister erkek ister bayan, bilerek veya bilmeyerek karşı tarafı beklentiye soktuğu zaman karma yaratır.ve bunu muhakkak öder.bu bir... ikincisi de farz edelim böyle bir durum yok ama bu seferde aranızdaki konusmayı çat diye kesen biri var..o zaman da karma oluyor, çünkü karşılıklı hologramınız düzgün kapanmıyor ve yine karma oluştuğu için her kim kesiyorsa geri geliyor. yani havada boşlukta enerji yasası gereği hiçbirşey karşılıksız kalmıyor. çok yaşadım çok gördüm çevremdeki herkes de deneyimledi. bu bir yasa arkadaşlar, enerji yasası..türkçesi ''ilahi adalet''!
şimdi her kim olursa olsun ister erkek ister bayan, bilerek veya bilmeyerek karşı tarafı beklentiye soktuğu zaman karma yaratır.ve bunu muhakkak öder.bu bir... ikincisi de farz edelim böyle bir durum yok ama bu seferde aranızdaki konusmayı çat diye kesen biri var..o zaman da karma oluyor, çünkü karşılıklı hologramınız düzgün kapanmıyor ve yine karma oluştuğu için her kim kesiyorsa geri geliyor. yani havada boşlukta enerji yasası gereği hiçbirşey karşılıksız kalmıyor. çok yaşadım çok gördüm çevremdeki herkes de deneyimledi. bu bir yasa arkadaşlar, enerji yasası..türkçesi ''ilahi adalet''!
Bence hepimiz ara ara okumalıyız doğru noktalara parmak basmış hem karma hem beklenti enerjisi. Beklenti enerjisi ürettiğinde tam aksi davranıyor karşı taraf çünkü o frekansı yayıyorsun ister istemez.
hayatımda gördüğüm en aşağılık iki adamın biri boğa biri yaydı....ben boğa erkeklerinin daha asil buluyorumbende teraziyim iki venüs birleşmesi olsunnnnn
hayatımda gördüğüm en aşağılık iki adamın biri boğa biri yaydı....
Banada iyi değildi Can. Sakin, durağan, ağır adamı hareketli, çapkın diye anlattı. Keşke öyle olsaydı ama değil Yani.Tespitler yanlış."Basily falcıları" topiğine yazdım ama bu topic daha kalabalık olduğu için buraya da yazıyorum
Kızlarrr biliyorsunuz fal diyetindeydim 12 ocaktan beriama kendime nazar değdirdim
dün akşam spiroyu unutmadan bakalım ne yapıyor diye merak ettimniye merak ediyorsun madeleineto basirly'de can'a kahve gönderdim (iyi halt ettin )
önce bu konuda kahve değil aşk falı gönderseydin kahve çok detay vermez dediama ben spiro'nun anne adını bilmiyorum ki
of çok pişmanım tam enerji olarak arınıyordum
fal hiç umduğum gibi çıkmadı.bir kere "can" pembeci değil.
spiro'nun artık sevgilisi varmış dost acı söyler dedibu saatten sonra daha haber almayı veya bir gelişme olacağını düşünme.zaten senin gibi sakin çok ilgi beklemeyen bir insanı agresif sinirli birisine çevirmiş dedi spiroyu da karakter olarak egoist ilişki yürütemeyen ve boş biri olarak yorumlamış
kim ilgi beklemez can?hangi kadın ilgisiz erkek ister
bana mart ayında gelecek bir çocuktan bahsetti ama ben o koç erkeğinden hiç hazzetmiyorum yıllardır uzaktan tanırımSpiro'nun harflerini ve fiziğini karıştırdı
bana nisan'da işte terfi var dedi.Valla ben istifa düşünüyorum kızlar.maddi sorunun var paraları denkleştiremiyorsun dedi. Hamdolsun öyle bir sorunum yok
acaba enerji uymamış olabilir mi
Banada iyi değildi Can. Sakin, durağan, ağır adamı hareketli, çapkın diye anlattı. Keşke öyle olsaydı ama değil Yani.Tespitler yanlış.
Peki bunu bilen oldu mu?Kızlar benim ex gene sevgili yapmış güya gelcekti bana ne diyim artık bilmiyorum bakalım bu kaç hafta sürcekböylece ne kadar iğrenç olduğunu gördüm gene stalkar ruhumla işi çözdüm
Bir ay daha bekliyip yazarım hepsini ama geneli dönücek ama olmayacak dedi sema dedi bu adam hovarda asla dönmez diğerleride gerçi demişti ama dönüş var ama ilişki olmayacak diye adım kadar eminim bir iki haftaya bitecek niyetim asla bir ilişki değil zaten intikam ama bakalım olurmuPeki bunu bilen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?