- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
illa fal baktirmak istiyorum diyenler, efsun aksoy'un söyledikleri cikiyor
efsun aksoya 2012 de baktırmıştım faldan anlamayan halimle bile dandikti.Nerededir kendisi? Binnaz abla da mı?
Nazar nerede onu da bi söyler misiniz canlarım?
Gizem hatun açmayacakmı sosyal medyada hesabı varmı acaba acil birine baktırmak istiyorum
Çevrimiçi oluyo diye mail geliyo ama olmuyo alım yapmıyogizem hatun dün açmış en son
Ya arkadaş geniş rahat falan demiş ya boğa erkekleri için acaba doğru mu? Ben de benimkinde azıcık sezdim sanki benim kız halimle kaldıramayacağım şeyleri erkek haliyle yutuyor kabulleniyor gibiben boğa erkeklerinin daha asil buluyorumbende teraziyim iki venüs birleşmesi olsunnnnn
Ya arkadaş geniş rahat falan demiş ya boğa erkekleri için acaba doğru mu? Ben de benimkinde azıcık sezdim sanki benim kız halimle kaldıramayacağım şeyleri erkek haliyle yutuyor kabulleniyor gibi
Genişlikleri hakkında bi fikrin yok mu?Herkesin kendi görüşü sonuçta canımBoğa erkekleri bana göre hep daha sabırlı tutarlı daha bir dayanıklılar
Bir de harcamaları çok iyi.5 tane orta kalite bir markadan almaktansa 1 tane en kaliteliden alırım mantıkları var
Seviyorum boğaları
Genişlikleri hakkında bi fikrin yok mu?
Kız tanıdım biri 20li biri 40lı yaslarda rahati seven yemeyi seven tutumlu insanlarGenişlikleri hakkında bi fikrin yok mu?
Pamuk valla 2kisi tanidim oyleydi : lD erkegi bilmiyorum. Aura cıksa halay emojimle gelecegimBoga burcunu niye böyle gömdünüz kizlar
Bu arada dayanamadim Auroya gönderdim. Kadin öyle birsey dediki hehe cok güldüm ama hakli kadin
Pamuk valla 2kisi tanidim oyleydi : lD erkegi bilmiyorum. Aura cıksa halay emojimle gelecegimcok zekisin her sey mukemmel olucak tadindaydi ahh..
Vay arkadaş yıllardır fal baktırıyorum birinin de dediğini böyle tam tıkırında yaşamadım.Çıkan fal haberi vermeye geldiiimmmm
Kasım-Aralık civarı (zamanı tam net hatırlayamıyorum) teyzem Basirly'den Sıraç'a fal gönderdi. Anı çok iyi bilmişti fakat verdiği zamanları bekliyorduk. Teyzeme 2017'nin ilk aylarında farklı şehirden biriyle tanışacaksın, mart gibi evlenme teklifi alacaksın, ayrıca bu çocukta şehir dışında yaşıyor olacak falan dedi.
Teyzem Ocak ayında biriyle tanıştı ve bir ilişkiye başladılar. Çocuk devamlı olarak evlilik düşündüğünü söylüyor. Ayrıca çocuk konuşma esnasında Mart ayında İstanbul'a geleceğim, sana bir sürprizim var falan dedi. Öyle yani.Sıraç'ın gerçekten çok iyi olduğunu düşünüyorum benim de aklımdan geçeni direkt söylemişti. Ayrıca diğer teyzem içinde bir şeyler söyledi bir kısmı çıktı fakat devamı ne olur bilemiyorum. O da tam anlamıyla çıkarsa yazarım.
Herkesin çıkan fal haberi beklediğini biliyorum. Sizle de paylaşmak istedim.:)
Vay arkadaş yıllardır fal baktırıyorum birinin de dediğini böyle tam tıkırında yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?