Binnaz Abla

ben boğa erkeklerinin daha asil buluyorumbende teraziyim iki venüs birleşmesi olsunnnnn
Ya arkadaş geniş rahat falan demiş ya boğa erkekleri için acaba doğru mu? Ben de benimkinde azıcık sezdim sanki benim kız halimle kaldıramayacağım şeyleri erkek haliyle yutuyor kabulleniyor gibi

Ya arkadaş geniş rahat falan demiş ya boğa erkekleri için acaba doğru mu? Ben de benimkinde azıcık sezdim sanki benim kız halimle kaldıramayacağım şeyleri erkek haliyle yutuyor kabulleniyor gibi

Herkesin kendi görüşü sonuçta canım Boğa erkekleri bana göre hep daha sabırlı tutarlı daha bir dayanıklılar
Bir de harcamaları çok iyi.5 tane orta kalite bir markadan almaktansa 1 tane en kaliteliden alırım mantıkları var
Seviyorum boğaları

Genişlikleri hakkında bi fikrin yok mu?

Boga burcunu niye böyle gömdünüz kizlar

Bu arada dayanamadim Auroya gönderdim. Kadin öyle birsey dediki hehe cok güldüm ama hakli kadin
Pamuk valla 2kisi tanidim oyleydi : lD erkegi bilmiyorum. Aura cıksa halay emojimle gelecegim cok zekisin her sey mukemmel olucak tadindaydi ahh..

Pamuk valla 2kisi tanidim oyleydi : lD erkegi bilmiyorum. Aura cıksa halay emojimle gelecegim cok zekisin her sey mukemmel olucak tadindaydi ahh..

Ben hic öyle degilim ya

Olaylari yumusatiyor gibi bana olumsuz birseyi bile "s1k1nti cikabilir ama birazicik cok az" ama o dedigi sey beya beya tutu :) Ben ask uyum fali gönderdim hicbir bilgi vermeden bugünde kahve deneyecegim bakalim

Kızlar bence burçlara bağlı değil.mesela dedem akrepti anneannemle 60 küsür yıl evli kaldı.ben seni duvağını açtığımdan beri severim derdihiç aldatmadı
Veya koç erkeği hiçte öyle aldatan değildir.ama bekarken göz çapkınıdır
bnm gözümde illa burca yükleneceksek ikizleri ve başağı hiç sevmem.hele Başak erkeği detaylarda boğar onu bunu beğenmez
böyle büyük konuşup bu burçların biriyle de kader alnıma yazabilir veya yazmayabilir
Gönlümün efendisi terazi ve boğa

Tanıdığım 2 boğa erkeği var cimri ve konfora düşkün. Herşey kaliteli olsun istiyor ama Parayı gramla harcıyor genelde obur oluyorlar. Boğa'lar yemeğe düşkün olduğu için genelde kilo problemi yaşar. Ama astroloji de hep evlilik adamı, aile babası diye geçer. Bi de sinirli anları çekilmiyor. Amannnn yani. Kaçın...

Çıkan fal haberi vermeye geldiiimmmm
Kasım-Aralık civarı (zamanı tam net hatırlayamıyorum) teyzem Basirly'den Sıraç'a fal gönderdi. Anı çok iyi bilmişti fakat verdiği zamanları bekliyorduk. Teyzeme 2017'nin ilk aylarında farklı şehirden biriyle tanışacaksın, mart gibi evlenme teklifi alacaksın, ayrıca bu çocukta şehir dışında yaşıyor olacak falan dedi.
Teyzem Ocak ayında biriyle tanıştı ve bir ilişkiye başladılar. Çocuk devamlı olarak evlilik düşündüğünü söylüyor. Ayrıca çocuk konuşma esnasında Mart ayında İstanbul'a geleceğim, sana bir sürprizim var falan dedi. Öyle yani. Sıraç'ın gerçekten çok iyi olduğunu düşünüyorum benim de aklımdan geçeni direkt söylemişti. Ayrıca diğer teyzem içinde bir şeyler söyledi bir kısmı çıktı fakat devamı ne olur bilemiyorum. O da tam anlamıyla çıkarsa yazarım.
Herkesin çıkan fal haberi beklediğini biliyorum. Sizle de paylaşmak istedim.:)

Vay arkadaş yıllardır fal baktırıyorum birinin de dediğini böyle tam tıkırında yaşamadım.

Vay arkadaş yıllardır fal baktırıyorum birinin de dediğini böyle tam tıkırında yaşamadım.

Ben de henüz yaşamadım. Ama gözümün önünde yaşanıyor şu an. Bana çıkar mı bilemem çünkü çıkarsa bile ancak Haziran ayında belli olur, çünkü sorularım eğitim amaçlıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…