- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
boğa burcu mu istiyosun hemde erkek :)Bende boğa istiyorum
Valla bende yakından yanaşanlara çıktı diyorum bizde şans yok be kuzu sjskdjVay arkadaş yıllardır fal baktırıyorum birinin de dediğini böyle tam tıkırında yaşamadım.
boğa burcu mu istiyosun hemde erkek :)
Benimkide basak bizde ara verdik daha dogrusu tutumundan dolayi ben soyledim sen islerinle ugras ben de kafami topliyim diye o da tamam dediBiz başak burcu erkek arkadaşımla ayrıldık kızlar. Çok net konuştu. Pişman olur mu başaklar, çok mu inatçılar?
Subat hızlı girdi bu ay 2 tutulma var etkileri tam yasadiginiz seyler bu ay bisey cat diye biter ya da baslar dostu dusmani gorursunuz daha kotusu olmasın demekten baska care yok kazalara bilhassa dikkat etmek gerekBugün ne olmuş bize ya önce yakın arkadaşımdan kazık yedim Sonra hoşlandığım kişiye kızıp her yerden engelledim ve numarasını sildim. Berbat bir gündü.
Hayır bi de tarihiyle falan çıkmış lükse bakValla bende yakından yanaşanlara çıktı diyorum bizde şans yok be kuzu sjskdj
ay noldu yaSanirim bugun tum fallarim patlamis bulunuyor..
hala inanamadigim icin "sanirim" dedim nasil olur yaa...
Hayır bi de tarihiyle falan çıkmış lükse bakhahahaha ay böyle de kıskanç fesat kız gibi oldum ama alakası yok kızlar keşke hepimize çıksa bütün fallar.
Ben hala monoton hayatıma devam ediyorumKızlar hepiniz bugun ayrılmışsınız
[
ay noldu ya
Kızlar hepiniz bugun ayrılmışsınız
Subat hızlı girdi bu ay 2 tutulma var etkileri tam yasadiginiz seyler bu ay bisey cat diye biter ya da baslar dostu dusmani gorursunuz daha kotusu olmasın demekten baska care yok kazalara bilhassa dikkat etmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?