Binnaz Abla

Biz başak burcu erkek arkadaşımla ayrıldık kızlar. Çok net konuştu. Pişman olur mu başaklar, çok mu inatçılar?

Biz başak burcu erkek arkadaşımla ayrıldık kızlar. Çok net konuştu. Pişman olur mu başaklar, çok mu inatçılar?
Benimkide basak bizde ara verdik daha dogrusu tutumundan dolayi ben soyledim sen islerinle ugras ben de kafami topliyim diye o da tamam dedi

Bugün ne olmuş bize ya önce yakın arkadaşımdan kazık yedim Sonra hoşlandığım kişiye kızıp her yerden engelledim ve numarasını sildim. Berbat bir gündü.
Subat hızlı girdi bu ay 2 tutulma var etkileri tam yasadiginiz seyler bu ay bisey cat diye biter ya da baslar dostu dusmani gorursunuz daha kotusu olmasın demekten baska care yok kazalara bilhassa dikkat etmek gerek

Merhaba kızlar bu gün binnaz in iki yeni falcı sini yakaladım kahve yolladım ikiside sıradan yorumu ne tarih ne net cevap ikiside soru üzerinden ilerlemiş biri olumlu biri olumsuz amma velakin ne anladım biliyomusunuz 50 TL vedigimiz de tirt 5tl verdiğimiz de pembiş pembiş konusuyo hepsi iste

Hayır bi de tarihiyle falan çıkmış lükse bak hahahaha ay böyle de kıskanç fesat kız gibi oldum ama alakası yok kızlar keşke hepimize çıksa bütün fallar.

Ben de devamlı fal baktırıyorum. Tellwe'de falan. Bir de Basirly'de ücretsiz krediyle. Ama daha önce çıkan olmadı bana. Evet aklımdaki şeyleri söylüyorlar mesela o konu tamam. Ama Aura'yı beğenirim fakat ona kalsa bir ay önce biriyle ilişkim başlamıştı, kimseyle tanışmadım bile. Sıraç'ın da bana tutturduğu şey gitmek istediğim bölüm oldu. Onu direkt söyleyince şaşırmıştım. Kimse bana elbette inanmak zorunda değil. :) Ben yalnızca merak eden arkadaşlar olduğu için söylemek istedim burada. Kendim gördüm ki teyzemin yaşı da var böyle bir ilişkiyi tahmin bile edemezdik yani aklımızda yoktu hiç. Ama bakalım sonucu ne olacak... Ayrıca Sıraç'ın bana dediği çıkarsa Haziran ayında istediğim yeri kazanmış olacağım inşallah. Ölmez sağ kalırsam onu da buraya yazarım. :) Bir de size katılıyorum, keşke hepimize çıksa tüm olumlu fallar.

Binnazdakilere göre spironun sevgilisi yok .basirly de cana göre var dedi
Ne düşüneceğimi karıştırdım.ama dediğim gibi sevse bu zamana kadar gelirdi spiro
Allahım ben mi bahtsızım yoksa enerjimde mi bir gariplik var ki en vurdumduymaz dengesiz adamları ben seçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…