ya inşallah en yakın zamanda barışırsınız inşallah kısa sürelidirCoook enterasan bir sekilde ayrildi
Başıma bi iş gelmeyecekse ben cana öyle bayılmadım. Esas oğlanı tarif falan etmiş doğruydu ama klasik türk erkeği tipi yani zaten. Ne bileyim ya. Şubat mart demiş çıkarsa yazarım ama bence iyi bi falcı değilBinnazdakilere göre spironun sevgilisi yok dediler .basirly de can var dedi
Ne düşüneceğimi karıştırdım.ama dediğim gibi sevse bu zamana kadar gelirdi spiro
Allahım ben mi bahtsızım yoksa enerjimde mi bir gariplik var ki en vurdumduymaz dengesiz adamları ben seçiyorum
ya inşallah en yakın zamanda barışırsınız inşallah kısa sürelidir
Başıma bi iş gelmeyecekse ben cana öyle bayılmadım. Esas oğlanı tarif falan etmiş doğruydu ama klasik türk erkeği tipi yani zaten. Ne bileyim ya. Şubat mart demiş çıkarsa yazarım ama bence iyi bi falcı değil
ya inşallah en yakın zamanda barışırsınız inşallah kısa sürelidir
Başıma bi iş gelmeyecekse ben cana öyle bayılmadım. Esas oğlanı tarif falan etmiş doğruydu ama klasik türk erkeği tipi yani zaten. Ne bileyim ya. Şubat mart demiş çıkarsa yazarım ama bence iyi bi falcı değil
Bugün ne olmuş bize ya önce yakın arkadaşımdan kazık yedim Sonra hoşlandığım kişiye kızıp her yerden engelledim ve numarasını sildim. Berbat bir gündü.
simdi sadece tutulma degil venus balikta ve oglakta da yeniay gerceklesti. Venus baliktayken (5ay kadar) duygular hep inis cikisli ama aska acık olur bide kendini over en cok.. o yuzden subat boyle gecer bence tabij olmaz diye bir sey yok mesela 11 subatta iliskisini iyilestirecekler de olabilir bu sene cidden gokyuzu cok hareketli agustosta daha cok anlicaz bunu.. kimsenin ic dunyasini bilemeyiz ama nisan da gecmisten donusler olabilir zaten her falci takmis nisan diyor venus balikta retro diye.Herkese bisey olduysa sanirim gecici etki
L livingdeath gecicimi bu tutulmada cat diye gidenler pat diye gelir mi
kızlar ben de bugün ayrılık konuşması yaptımay sinirlerim bozuldu niye böyle yahu herkes aynı gün dökülmüş ağlanacak halimize gülüyorum
Pardon baligi gecti koc olacakti fakat etkileri dogru.Dasdar sıkma canını umarım iyi bi etkide yeniden olur ya da senin hayrına olacak sekilde gonlun razı olur. Hos su an ne duysan bos gelir
Yengem lebara bugün yüksek lisanstan da mezun oldu, diğer dertlerini rafa kaldırdı
valla canım boğa inat dediğim dedik burçtur misal ben koç eşim boğa ikimizde aşırı inatız sen düşün artıkEvet canımÇok mu riskli boğalar?
gömdünüz resmen beni boğa konusunda
Napayım iyi anlaşıyorum ama hoşlandığım bir boğa yok
valla canım boğa inat dediğim dedik burçtur misal ben koç eşim boğa ikimizde aşırı inatız sen düşün artıksenin burcun ne
akrep kız seni :) oo burç yorumun var başka şeylerde biliyo musun :)Ben teraziyim ama terazinin son günlerinde doğduğum için akreplik var
eşler olarak ikinizde baskın girişken burçlarsınız.sen ateş eşin Toprak grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?