Binnaz Abla

Coook enterasan bir sekilde ayrildi
ya inşallah en yakın zamanda barışırsınız inşallah kısa sürelidir
Başıma bi iş gelmeyecekse ben cana öyle bayılmadım. Esas oğlanı tarif falan etmiş doğruydu ama klasik türk erkeği tipi yani zaten. Ne bileyim ya. Şubat mart demiş çıkarsa yazarım ama bence iyi bi falcı değil

LoveMeKyrenia şimdi istediğimi söylemediği içinbende bayılmadımzaten spironun tipini ve bnm bazı durumlarımı karıştırdı.
Of of kimin %100 dediği çıktı zaten canım?
Kafamı hangi taşlara vursam

Amaaaaa baba Vanga yaşasa topic olarak giderdik.kadın kıyametin tarihini bile verdi

Aminn canim gelceksede adam gibi gelsin gitcekse ebedi...

kızlar ben de bugün ayrılık konuşması yaptım ay sinirlerim bozuldu niye böyle yahu herkes aynı gün dökülmüş ağlanacak halimize gülüyorum

Herkese bisey olduysa sanirim gecici etki
L livingdeath gecicimi bu tutulmada cat diye gidenler pat diye gelir mi
simdi sadece tutulma degil venus balikta ve oglakta da yeniay gerceklesti. Venus baliktayken (5ay kadar) duygular hep inis cikisli ama aska acık olur bide kendini over en cok.. o yuzden subat boyle gecer bence tabij olmaz diye bir sey yok mesela 11 subatta iliskisini iyilestirecekler de olabilir bu sene cidden gokyuzu cok hareketli agustosta daha cok anlicaz bunu.. kimsenin ic dunyasini bilemeyiz ama nisan da gecmisten donusler olabilir zaten her falci takmis nisan diyor venus balikta retro diye.

kızlar ben de bugün ayrılık konuşması yaptım ay sinirlerim bozuldu niye böyle yahu herkes aynı gün dökülmüş ağlanacak halimize gülüyorum

Ciddenmi..bnmki cidden cok tuhafti ben aciklamada yapamadım..hic iyi deilim gercektn hic hemde.. butun fallari unuttum cidden saskinlik icindeyim bukez tutardi fallarim die düşünmüştüm...

Pardon baligi gecti koc olacakti fakat etkileri dogru. Dasdar sıkma canını umarım iyi bi etkide yeniden olur ya da senin hayrına olacak sekilde gonlun razı olur. Hos su an ne duysan bos gelir

Pardon baligi gecti koc olacakti fakat etkileri dogru. Dasdar sıkma canını umarım iyi bi etkide yeniden olur ya da senin hayrına olacak sekilde gonlun razı olur. Hos su an ne duysan bos gelir

Saol cnm sadece busefer cok uzgun olmamin sebebi bendede hata olmasi pismanlik nefretten daha kotu his cunku.geri gelmesinden ziyade toparlanmayi diliyorum ben.hatami telafi etme sansi istiyorum uzuntum bundan.fallara ise sanirum sadece anliklar...

valla canım boğa inat dediğim dedik burçtur misal ben koç eşim boğa ikimizde aşırı inatız sen düşün artık senin burcun ne

Ben teraziyim ama terazinin son günlerinde doğduğum için akreplik var
eşler olarak ikinizde baskın girişken burçlarsınız.sen ateş eşin Toprak grubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…