Binnaz Abla

Kızlar birşey sorucam ya vedud ya cami çekenleri görmüştüm ben burada. Sonuç aldınız mı? Jüpiter saatlerinde mi çektiniz?

Binnaz abla

Hüma, nehir, Kemal devrim,alev Tansel, Şevval, Kesira sirel, Benna, Ceren, busra, Peri, naz,Zeren yıldız,

Telwe

Geysu ve çingene

Bir yolun var sema

Arkadaslar bu falcıların hepsi bana olumlu konuştu ve verdikleri tarih aralıkları Kasım en gec de aralık ayıydi. Uzun zamandır fal atmiyorum zaten. Şimdi gelelim olaya, olayda olaydan olumlu ne olumsuz bir gelisme olmadı yani baktırdığım kişinin hayatına bir başkası falan girmedi. Ben bu süre zarfında ondan sogudugumu anladım bazı gerçekleri şimdi daha net görüyorum. Onu sevdiğim için bana yaptığı haksizliklari görmezden gelmişim resmen suan aslında ona karşı hayal kırıklığı ve hiclik hissediyorum. Tabi bunu gormeme engel olan en önemli faktör fallardi. Ama hiç bir falci bunu bilemedi sadece duymak istediklerimi söyledi kimse sen kirginsin demedi.

Kredilerimi bitirmek için binnazda baktırdıklarımda son durum;

Spiro ile ocak ayında buluşacağımı söyleyenler
Ceren esemen:.seninle biraraya gelmek istiyor dedi.30 ocak diye tarih verdi patladı
serkan arslan:22 ocak sonrası dedin sonra lafı değiştirip her an haber gelebilir spiro beyden dedin.patladııııııı
hüma bal:buluşacaksınız.buluşma başlangıcında biraz tartışmanın akabinde temiz bir hesaplaşma olup ilişki başlangıcı yapacaksınız dedin patladııııı (hüma kim tartışıp ilişkiye başlar)
Lena koval: Verdiğin vadeler bitti lena.Zaten o 1 yıldız veren kızı okuduktan sonra sana fal gönderdiğim için kendimi baya enayi hissettim.Seni düşünüyor dedin.(son kart abanoz pardon nasıl düşünüyorrr)
Evet kızlar spiro o kadar beni düşünüyor ki anlatamam.HABER YOK

Irmak yalçın: katina gönderdim iş yoğunluğundan bahsetti verdiği zaman da mayıs gibi.daha var.

Kemal Devrim; Kemalcan(can takısıyla isim daha bir paçoz duruyor) falda birşeyden bahsedip sevgilinden ayrıldığını bana niye anlatıyorsun o kadar falcı olmuşsun.kendine kahve yap falına bakzaten 10 dk konuşuyoruz.sana en son spiro beni sevmiyor bana aşık değil dimi dedim?kem küm ettin.aşık değil dedin.niye o zaman seni merak ediyor diyorsun!!!!!!!!!!! Kesinlikle objektif biri değilsin
Şubat ayındayız.benna şubat dedi nehir mayısa kadar vade verdi.onları ilerleyen zamanlarda yazarım
Canda spironun sevgilisi var dedi.

Herşeyi unutmak istiyorum.bütün hayal kırıklıklarımı,bekleme süreçlerimi,belirsizliklerimi

ırmak yalçın katina bakmayı blmıyor...7 kartın ters cıkmışş bu nedenle olumsuz dye tespit mi olur...kart anlamı vs hiç yoktu falda...

ırmak yalçın katina bakmayı blmıyor...7 kartın ters cıkmışş bu nedenle olumsuz dye tespit mi olur...kart anlamı vs hiç yoktu falda...

Irmak Yalçın demedi canım lena dedi.ben ırmağı beğendim nokta atışı bile vardı.
Lena da abanoz düzdü hümada da
.spiro ne sıkıntılı adammışsın hep abanoz çekmişim

Nesvete senin sevdiğin kişiye bakış açın değiştiği için soğumuşsun canım.
Aslında dediğin hepimiz için geçerli kırılıyoruz bekletiliyoruz faldan medet umup bazı şeylerin yoluna gireceğine inanıyoruz.ama o fallar hiçte asıl yaşanacakları anlatmıyor

bana at ben hepsinden objektf yorumlarım kartlarını sırasyla yaz yeter

elifkslan1 Canım benim de katina destem var kendime bakıyorum ama başkalarına bakabilecek kadar ilerleyemedim.Kendimle ilgili tekrar açılım yaparsam kartları sana özelden yazarım.
dediğin için çok teşekkür ederim

Kafayı yiyip heralde bi 15 falcıya baktırdım hepsi ayrı telden konuştu iyice kafaları yedim maddi olarak da göçtüm.
1-Kimi hayatında biri yok seni özlüyo geri dönecek diyo
Diyenler
Binnaz
Nehir ateşoğlu(kahve falı)
Bennu küçüker (tarot)
Efsun aksoy(tarot)
Aslıhan yılmaz(tarot)

Tellwe
Byzmelek (benim ve onun adına 2 su falı)
Sufali (su falı)
Medyum vedat (su falı)
Şennur abla (su falı)
Melek28(katina)

Mail yoluyla
Sezgi (su falı)
Esra hayat(kahve falı)
Adanalı eylem(iskambil ya da tarot sanırım emin değilim)
Güneşli seda(ablanın yardımcıları var)

2-Kimi hayatında biri var ondan kazık yiyip sana dönecek ama sonra seni aldatacak diyo (selena su falı)
3-Kimi hayatında biri olur gibi olmuş ama kesmiş muhabbeti sana dönecek diyo ama sen adım atarsan diyo
Diyenler
Tellwe
Nazaaar (ayna falı)
4- kimi bu adamdan bi şey olmaz hevesini alıp alıp bırakıyo kimseye aşık olmaz kadınlarla oynuyo dalga geçiyo diyo. Seni de sıradan geçirmiş diyo
Diyenler
Tellwe
Birkerebir (tarot)
Sultanfalci (ayna su falı)
Yeşilçingene (ayna falı)

Gel de kafayı yeme. Galiba bu fal işine son verip geri dönmeyeceğini kafama sokup önüme bakmam unutmam gerek.

Hepimiz aynı durumdayız maalesef fallardan medet umuyoruz hiç değmicek insanlar için hemde belki akıllarına bile gelmiyoruz bizde falcı gelcek dediği için bekliyoruz

Bir sürü yorumcuya baktırınca kafa bir dünya oluyor canımherkesin bakış açısı farklı oluyor.kendi adıma konuşmam gerekirse farklı farklı yorumcu denemek beni dengesizleştiriyor
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah hepimizin alnına güzel yazılar yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…