- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
Valla canım 1 yıldır aynı kişilere baktırıyodum 2 kişiye dedikleri bi türlü çıkmayınca başkalarını deniyim dedim denemez olsaydımBir sürü yorumcuya baktırınca kafa bir dünya oluyor canımherkesin bakış açısı farklı oluyor.kendi adıma konuşmam gerekirse farklı farklı yorumcu denemek beni dengesizleştiriyor
Hakkında hayırlısı olsun canımAllah hepimizin alnına güzel yazılar yazsın
Amin canımcımlar sağolun.
Ama beddua ediyorum beni üzene yüzü gülmesin diyorum, üzdüğü kadar üzülsün ona yeter zaten
Karma dönsün dolaşsınbizi üzdükleri beklettikleri hayal kırıklıklarına uğrattıkları onlarında başına Gelsin
simdi yeniden fallarimi dinledim aradaki bitisi akrepgoz demis demesinede kronolojik gitmedigi icin anlatimi ben anlamamistim ona baktirdigimda bi kus bi barisiktik oyuzden iplemedim.falin en basinda ayrilik demis helall olsun diyorum.tekrar fallari patladi saymiyorum ben cunku z..rt ...pi...rt kusuyoduk biz
ama busefer son olurmu bilmiyorum.
Diycem oki kasimda baktirgim akrepgoz un falinda 2.sini yasiyorum.Net
Canım pek giremyrm valla ben de bilmiyorum nerelerdeyim ne hallerdeyim
Canım pek giremyrm valla ben de bilmiyorum nerelerdeyim ne hallerdeyimfalların hepsi de patlayınca pek umudum kalmadı bişey olcagına artık
Sen napıyosun kuzucum?
Sonuç almak da güzel ama kızlar ya, ne oldu ne olacak diye beklemektense? Haksız mıyımSorma canım hepimizin falları patlaya patlaya topicte ilerliyoruz
Bende iyi sayılırım canım
Sorma canım hepimizin falları patlaya patlaya topicte ilerliyoruz
Bende iyi sayılırım canım
Kesinlikle katılıyorum patlayacak 3-5 falım daha kaldı sonra kafam rahat ohhhSonuç almak da güzel ama kızlar ya, ne oldu ne olacak diye beklemektense? Haksız mıyım
Aynen hepimiz öyleyiz benimde hepsinin zamanı doldu ne gelen var ne giden tüm fallarda konuşulan içerik aynı herkeze aynı şeyler söylemişler falcilar bulmuş gecinmenin yolunu beklediğimizin yetmezmiş gibi duygularımızla oynadığı bir de falcilar oynuyorKafayı yiyip heralde bi 15 falcıya baktırdım hepsi ayrı telden konuştu iyice kafaları yedim maddi olarak da göçtüm.
1-Kimi hayatında biri yok seni özlüyo geri dönecek diyo
Diyenler
Binnaz
Nehir ateşoğlu(kahve falı)
Bennu küçüker (tarot)
Efsun aksoy(tarot)
Aslıhan yılmaz(tarot)
Tellwe
Byzmelek (benim ve onun adına 2 su falı)
Sufali (su falı)
Medyum vedat (su falı)
Şennur abla (su falı)
Melek28(katina)
Mail yoluyla
Sezgi (su falı)
Esra hayat(kahve falı)
Adanalı eylem(iskambil ya da tarot sanırım emin değilim)
Güneşli seda(ablanın yardımcıları var)
2-Kimi hayatında biri var ondan kazık yiyip sana dönecek ama sonra seni aldatacak diyo (selena su falı)
3-Kimi hayatında biri olur gibi olmuş ama kesmiş muhabbeti sana dönecek diyo ama sen adım atarsan diyo
Diyenler
Tellwe
Nazaaar (ayna falı)
4- kimi bu adamdan bi şey olmaz hevesini alıp alıp bırakıyo kimseye aşık olmaz kadınlarla oynuyo dalga geçiyo diyo. Seni de sıradan geçirmiş diyo
Diyenler
Tellwe
Birkerebir (tarot)
Sultanfalci (ayna su falı)
Yeşilçingene (ayna falı)
Gel de kafayı yeme. Galiba bu fal işine son verip geri dönmeyeceğini kafama sokup önüme bakmam unutmam gerek.
Sonuç almak da güzel ama kızlar ya, ne oldu ne olacak diye beklemektense? Haksız mıyım
Valla canım 1 yıldır aynı kişilere baktırıyodum 2 kişiye dedikleri bi türlü çıkmayınca başkalarını deniyim dedim denemez olsaydım
Hersey çok güzel giderken ayrıldı hiçbir açıklama yapmadan beddua etmiyorum ama akittigim akittigimiz gözyaşlarımız kul hakkı olsun ahirette onlaraAmin canımcımlar sağolun.
Ama beddua ediyorum beni üzene yüzü gülmesin diyorum, üzdüğü kadar üzülsün ona yeter zaten
Fallar patlayınca valla normal hayatıma saldırdım. Kuzum deli gibi çalışıyrm valla
Adamı da unuttum mu nedir hiç aklıma gelmiyo
Aynen hepimiz öyleyiz benimde hepsinin zamanı doldu ne gelen var ne giden tüm fallarda konuşulan içerik aynı herkeze aynı şeyler söylemişler falcilar bulmuş gecinmenin yolunu beklediğimizin yetmezmiş gibi duygularımızla oynadığı bir de falcilar oynuyor
Aynen bende öyleyimkendimi bir işe verdim başkalarının yapacakları işleri de yapıyorum bu ara
spiroyu aklıma getirmemeye çalışıyorumama şeytan getiriyor Of of
kesinlikleee..çünki enerji akışı kesiliyor da ondannKızlar biz umudu yitirip olumlu veya olumsuz düşünmeyi bırakınca döküleceklermiş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?