Binnaz Abla

Valla canım 1 yıldır aynı kişilere baktırıyodum 2 kişiye dedikleri bi türlü çıkmayınca başkalarını deniyim dedim denemez olsaydım

Amin canımcımlar sağolun.
Ama beddua ediyorum beni üzene yüzü gülmesin diyorum, üzdüğü kadar üzülsün ona yeter zaten

Karma dönsün dolaşsınbizi üzdükleri beklettikleri hayal kırıklıklarına uğrattıkları onlarında başına Gelsin

simdi yeniden fallarimi dinledim aradaki bitisi akrepgoz demis demesinede kronolojik gitmedigi icin anlatimi ben anlamamistim ona baktirdigimda bi kus bi barisiktik oyuzden iplemedim.falin en basinda ayrilik demis helall olsun diyorum.tekrar fallari patladi saymiyorum ben cunku z..rt ...pi...rt kusuyoduk biz
ama busefer son olurmu bilmiyorum.
Diycem oki kasimda baktirgim akrepgoz un falinda 2.sini yasiyorum.Net

Dasdar m belki nofrost geri adım atar

Canım pek giremyrm valla ben de bilmiyorum nerelerdeyim ne hallerdeyim falların hepsi de patlayınca pek umudum kalmadı bişey olcagına artık

Sen napıyosun kuzucum?

Sorma canım hepimizin falları patlaya patlaya topicte ilerliyoruz
Bende iyi sayılırım canım

Aynen hepimiz öyleyiz benimde hepsinin zamanı doldu ne gelen var ne giden tüm fallarda konuşulan içerik aynı herkeze aynı şeyler söylemişler falcilar bulmuş gecinmenin yolunu beklediğimizin yetmezmiş gibi duygularımızla oynadığı bir de falcilar oynuyor

Sonuç almak da güzel ama kızlar ya, ne oldu ne olacak diye beklemektense? Haksız mıyım

Haklısın sonuç almak güzel canım
Ama çıkmıyorkendi adıma yorum yapayım
Ben hep bekledim spironun ağır hareketlerinden ha geldi ha gelecek diye
bir de o sonuçları pembeye bağlamasalar umutlanmasak

Valla canım 1 yıldır aynı kişilere baktırıyodum 2 kişiye dedikleri bi türlü çıkmayınca başkalarını deniyim dedim denemez olsaydım

Benim Binnaz listem malum çoğunlukla kahvede aynı kişileri seçtim amaaaa hiç dedikleri olayı yaşamadım.hatta spiroya ben ters teptim
içinden gelmiş denemişsin canım.kendini suçlu hisstmebende basirly de canı denedim.can spironun sevgilisi var ve artık bekleme dedi

Fallar patlayınca valla normal hayatıma saldırdım. Kuzum deli gibi çalışıyrm valla

Adamı da unuttum mu nedir hiç aklıma gelmiyo

Aynen bende öyleyim kendimi bir işe verdim başkalarının yapacakları işleri de yapıyorum bu ara
spiroyu aklıma getirmemeye çalışıyorum ama şeytan getiriyor Of of

Çok doğru söyledin
Hakikaten herkese aynı hikaye aynı tarihler bu falcılar not mu alıyorlar ya da süre veriyorlar verdikleri süre dolunca gelelim diye mi yapıyorlar anlamadım o kısmı
Fala bu kadar yüklenmeseydim spiroyu çoktannnn unutmuştum beklemekten arıza oldum
eğer istemli duygularımızla oynadılarsa aldıkları paralar haram olsun sonuçta hayatı güllük gülistanlık olan kimse fal baktırmıyor.
Umut taciri sömürücü falcılar

Aynen bende öyleyim kendimi bir işe verdim başkalarının yapacakları işleri de yapıyorum bu ara
spiroyu aklıma getirmemeye çalışıyorum ama şeytan getiriyor Of of

Ahahahahaj sorma valla son aylarda oyle bir işe dalmısım ki ayıptır solemesi zammımı bile farklı aldım o derece siz düşünün kızlar

Canım bu arada canı beşiktas symbolden bilirim baya iyidir yaa fal konusunda üzülmeni istemem ama bana bilmişti ilk falını birebir yasadım 2. Falı onun da patladı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…