- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Ahahahahaj sorma valla son aylarda oyle bir işe dalmısım ki ayıptır solemesi zammımı bile farklı aldım o derece siz düşünün kızlar
Canım bu arada canı beşiktas symbolden bilirim baya iyidir yaa fal konusunda üzülmeni istemem ama bana bilmişti ilk falını birebir yasadım 2. Falı onun da patladı ama
Valla ben su an tam o süreçteyim işin kötü yanı umudu kesince gelmesinin de bi anlamı kalmıyor :/kesinlikleee..çünki enerji akışı kesiliyor da ondann
ay deme kuzumcan bildi mi ah spiro ah
ben tempolu çalışmaya devam edeyiminşallah spiro kimdi unuturum
ya bu 2. fallar niye patlıyor anlamadım
Yaa bilmişti kuzum yaa kesinlikle boş bi galcı degil ama bazen de anını yakalamak lazım diye düşünyrm evet genelde ilk fallar baya iyi oluyor sonrasında ğatlıyolar hoş bana falların cıktıgı cok nadirdir kuuzm zaten yaa enerji meselesi demek ki sezgi hüma benna hepsi patladı
Hatta baktirmam en çok bundan sonra 30tlKızlar son dakika haberleri ile karşınızdayım
Binnazda falcıların profillerine bakıyorum.
ben size zam yaparlar demedim mi
hüma,lena,elif hanzade,ceren ezgi 57,5 lira olmuşşş
asenat şimdilik 52,5 lira (ah asenat aklım sende kaldı)
YOK ARTIK diyorum.
bence kendimiz fal bakmayı öğrenmeliyiz
Galiba öyle oluyor biri vardı ilgi duyan reddetmistim uzun zamandır yazmiyodu ocak ayında iki defa mesaj attı falcilar bunu gördü sanırım bende de ne önemi varki esas oğlan olmadıktan sonraBende de patır patır patlama yolunda ilerliyor canım
Şimdi şöyle göreceli birşey aklıma geliyor.Falda bir erkek çıkıyor!! aklımdaki spiro mu yoksa karşıma çıkabilecek başka bir aday mı veya o ara çok içli dışlı olduğum bir arkadaşım mı yada akrabam mı?
Karıştırmasınlar erkekleri
Galiba öyle oluyor biri vardı ilgi duyan reddetmistim uzun zamandır yazmiyodu ocak ayında iki defa mesaj attı falcilar bunu gördü sanırım bende de ne önemi varki esas oğlan olmadıktan sonra
Neeee yok artık yuhh asla baktırmam o fiyata sinirlendim yaa cok simirlendim hem de basıma bişi bilseler kızlar bunların en fazla ekmek yedigi yer bırası ona göre davranmalıyız benceKızlar son dakika haberleri ile karşınızdayım
Binnazda falcıların profillerine bakıyorum.
ben size zam yaparlar demedim mi
hüma,lena,elif hanzade,ceren ezgi 57,5 lira olmuşşş
asenat şimdilik 52,5 lira (ah asenat aklım sende kaldı)
YOK ARTIK diyorum.
bence kendimiz fal bakmayı öğrenmeliyiz
Çok da falları suçlamıyorum aslında bir bakışına günlerce sevinen insanım yaHaklısın sonuç almak güzel canım
Ama çıkmıyorkendi adıma yorum yapayım
Ben hep bekledim spironun ağır hareketlerindenha geldi ha gelecek diye
bir de o sonuçları pembeye bağlamasalar umutlanmasak
Çok da falları suçlamıyorum aslında bir bakışına günlerce sevinen insanım ya
Gel sarılalımBende öyleyimmmm
57,5 nedir yaaa zaten bu kadar zor durumda aç insan varken o paraya fal baktırmak vicdan azabı yapar bende, zaten eskiden de hep içim sıkılırdı fal baltırınca bir daha binnazda kredi falan hediye gelmedigi sürece fal mal yok siz de atmayın kızlar cirolar düştükce kampanyalar başlar emin olunKızlar Allah aşkına binnazda falcı mı var? Hepsini denedim hepsini bi asenat tutturdu diğerleri atıp tutuyor bir kaç isimde elif hanzade gibi puan kaygısı oldugu için pembeye bağlıyor
Kızlar Allah aşkına binnazda falcı mı var? Hepsini denedim hepsini bi asenat tutturdu diğerleri atıp tutuyor bir kaç isimde elif hanzade gibi puan kaygısı oldugu için pembeye bağlıyor
Kizlar burası yeri değil ama bir şey sormak istiyorum bileniniz duyaniniz vardır belki ihtilaç almak nedir
Gerçekten girip şöyle ne var ne yok diye bakmıyorum bile o siteye ya saçmalığın danişkası Binnaz ablaKızlar Allah aşkına binnazda falcı mı var? Hepsini denedim hepsini bi asenat tutturdu diğerleri atıp tutuyor bir kaç isimde elif hanzade gibi puan kaygısı oldugu için pembeye bağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?