Rezzan ablada sende belki oyle hissetmistir canim...cunku hem ben hem kardeslerim fal gonderdik kardesimin birine cok olumsuz yorum yapmıştı. . Banada mesela olumsuzlari incitmeden söylüyor..belkide enerjiniz uyusmadi:))) bu arada rumii kim bebek hic denemedim hangi site
Falalem falcıları baktırılabilir olanların sayısı ikiyi bilemedin üçü geçemiyor.falalemde sidal sansmidir nedir tavsiye etmem asla.isabel denen garip kadina da bir arkadasim baktirmis 3-4 satir birseyler karalamis sorusuna da cevap vermemis asla asla baktirmayin derim
Isabelin profilini gördüm gercekten garip) arkadasinin yorumunida okudum
Rumii Tellwe deydi.Ama uzun zamandır uzakta görünüyor.Rezzan abla öyle hissetmiştir doğrudur ama çıkmadıki be canım.
(( ay evet simdi hatirladim 5 fal baktirdim hicbiri cikmadi demistin.canim insallah diger güzel yorumlarin cikar
kızlar banada vourucasaninin birşeyi çıktı ama çok önemsiz. eskilerde kalmış biri seni arayabilir demişti. eski erkek arkadaşım bu akşam mesaj attı. yani fal baktırdığım kişiden bir önceki erkek arkadaşım.
ya valla umutlanmıyım dıyorum ama sız yazınca umudum artıyoSelam kızzlaaarrr :))
Mertciğimin bir dediği daha çıktı bugün :)) zamanı tutturmak zordur aslında ama bu çocuk tutturuyorr :))
Tarot mu baktirdin sekerim?
madammayaya kahve atıyorum bende şimdi merak ettim bakiyim bilicek mi? yada vourucasaniye mi atsam kızlar? 3 kredim var kelebek atabilirim onada
bir madam daha mı çıktı
merak ettiiim:9 bir bakayım yorumları iyiydi çünkü
baby sen reikiye baktırdınmı?
baktırdıım bu ay içinde benim salakla konuşucağımı söyledi.ay bitmedi bişey diyemem tabi ama bakalım en önemli konum bu çünkü:))
iş için soru sordum cevaplamadı ona sinir oldum falı yollarken sordum çünkü.
kahve baktırdım bu arada canım
belkı işle alakalı bısey gorememistir ya neyse ıns bızede cıkarda bızde gelıp yazarız buraya
şuraya yeni biri yazılmayagörsün bende atayım mayayason sayfalarda kim yazıldıysa attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?