Binnaz Abla

Rumii Tellwe deydi.Ama uzun zamandır uzakta görünüyor.Rezzan abla öyle hissetmiştir doğrudur ama çıkmadıki be canım.

falalemde sidal sansmidir nedir tavsiye etmem asla.isabel denen garip kadina da bir arkadasim baktirmis 3-4 satir birseyler karalamis sorusuna da cevap vermemis asla asla baktirmayin derim
Falalem falcıları baktırılabilir olanların sayısı ikiyi bilemedin üçü geçemiyor.

Rumii Tellwe deydi.Ama uzun zamandır uzakta görünüyor.Rezzan abla öyle hissetmiştir doğrudur ama çıkmadıki be canım.

(( ay evet simdi hatirladim 5 fal baktirdim hicbiri cikmadi demistin.canim insallah diger güzel yorumlarin cikar

kızlar banada vourucasaninin birşeyi çıktı ama çok önemsiz. eskilerde kalmış biri seni arayabilir demişti. eski erkek arkadaşım bu akşam mesaj attı. yani fal baktırdığım kişiden bir önceki erkek arkadaşım.

Selam kızzlaaarrr :))

Mertciğimin bir dediği daha çıktı bugün :)) zamanı tutturmak zordur aslında ama bu çocuk tutturuyorr :))
ya valla umutlanmıyım dıyorum ama sız yazınca umudum artıyone baktırmıştın ve neyı bıldı cok ozel dıılse yazabılırmısın?:)

madammayaya kahve atıyorum bende şimdi merak ettim bakiyim bilicek mi? yada vourucasaniye mi atsam kızlar? 3 kredim var kelebek atabilirim onada

baby sen reikiye baktırdınmı?

baktırdıım bu ay içinde benim salakla konuşucağımı söyledi.ay bitmedi bişey diyemem tabi ama bakalım en önemli konum bu çünkü:))
iş için soru sordum cevaplamadı ona sinir oldum falı yollarken sordum çünkü.
kahve baktırdım bu arada canım

belkı işle alakalı bısey gorememistir ya neyse ıns bızede cıkarda bızde gelıp yazarız buraya

şuraya yeni biri yazılmayagörsün bende atayım mayaya son sayfalarda kim yazıldıysa attım

hahaha biz yaptık sen yapma.maddi açıdan batığım.atmıcam fal dedikçe ruh halime yenik düşüyorum.
bi benim fal gelseydi iyiyse atsaydın bari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…