Binnaz Abla

Sadece gülüyorumm:)))) okuyan herkes gülerr evet ben fesatımmm yaa salak olanda benim Bu kafayla buralarda laf yetiştir ben sadece yazıp cıkarımm siz buralarda falcı konuşun ben üç üyelikli falcıları yazınca kızınn kandırılmak işinize geliyoo ben kurtuldumm ama sizdenn ümidimm yok yazarsınız ancaa buralarda

Arkadaş nedense hep falcilar cekistirildiginde cikiyosun ortaya madem biz kurtulamadık sen bize öğret bunu

kizlar bana kizmayin, ama fal baktirmak yerine, beklediginiz kisileri arayip yada mesaj gönderip, icinizi döküp netlestirseniz? ya hep ya hic misali. hani onlarin agzindan duysaniz?

kizlar bana kizmayin, ama fal baktirmak yerine, beklediginiz kisileri arayip yada mesaj gönderip, icinizi döküp netlestirseniz? ya hep ya hic misali. hani onlarin agzindan duysaniz?
e o bizim de aklımıza geliyor herhalde :) ben kendi adıma söyleyeyim. eski erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra onunla konuşmak için çabalamıştım. 1-2 defa ulaşmışlığım da oldu. doğru düzgün cevap vermedi. zaten fala ayrıldıktan 2 ay sonra sardım. adam benle konuşuyor olsa neden falcılara para vereyim ki…

Canim benim cevap verdiğin için çok sağ ol seyirme olduğunu biliyorum da tam detaylı anlatacak yada yaşayan varmı diye sordum beni aydinlatacak

Canım bildiğim kadarıyla seğiren yerine göre dua okuyorsun

Canım benim dilim çok sivri ben göndersem de cvp gelmez göndermesem de gamsız spiro spiroyu unutmak için numarasını telefondan sildimmmmm

Canım benim dilim çok sivri ben göndersem de cvp gelmez göndermesem de gamsız spiro spiroyu unutmak için numarasını telefondan sildimmmmm

ayni seyleri ben de yaptim, yapiyorum da. ama bazen ya hep ya hic demek gerekir. zaten bu tavirlari simdiden böyleyse, sonradan da devam eder.. ben de zamaninda risk'e girip netlik getirmistim. sonuc kötü de olsa netlesir. en iyisi acik acik konusmak. eger yanasmiyorsa buna, zaten ne fayda :/

evet ayni seyleri ben de yasadim.. fallar bize sadece zarar veriyor, anlik bile olsa rahatlamak icin danisiyoruz. ama sadece anlik rahatliyoruz. sonra yine derde sariyoruz... fallardan kurtulmanin yollarini aramak lazim bence. sadece zarar.

Sorun bizde oluyor burada. Bizimle konuşmayan biri için para+zaman harcıyoruz. Üzerine karşı tarafın ne düşündüğünü başkalarından medet umarak bekliyoruz,beklentiye giriyoruz . Seven adam ne kadar doğru ne kadar yanlış yapsakta konuşur zaten .erkekler mesafe koyamaz en fazla 1 ay koyar .bundan uzun sürerse aklına kalbine başkaları yatmaya başlar zaten. Bizde falcılara harcadığımız paraya zamana yanarız malesef

Belki fal ihtimalini değerlendiriyorum sevgilisi var veya hayatında bahsedemedği bir problemi var.spiro diye demiyorum çok ketumdur.
(Sen yeni üyesin bu arada hoşgeldin spiro bnmkinin nick namei Yunan falan değil)
Bir kere öylesine aradım açmamıştı saatlerce beklemiştim sesini duymak için aramıştım iyi geceler dedim

falcılar beni hep bununla evlendirdi ben evlendim de haberim mi yok acaba
Zaten numarasını sildim aslında bi kağıda yazdım ama kitaplığın en altında çok üşengeçim bu aralar
Son söz Spiro için adım atmam ben daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…