- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
nehir de profiline "5ten düşük veren tekrar gelmesin" yazmış. nehir ben seni severdim sen neden böyle yaptın
bilmem ki ben yeni gördüm ama bir süredir bakmıyordum aslındanehirde daha önce de öyle bir yazı yok muydu?
"genel bakmıyorum göndermeyin" gibi bir şey yazıyordu.nehirde daha önce de öyle bir yazı yok muydu?
Canim benim cevap verdiğin için çok sağ ol seyirme olduğunu biliyorum da tam detaylı anlatacak yada yaşayan varmı diye sordum beni aydinlatacakİhtilaç seğirme demek canım.ama ihtilaç alma olayını bilmiyorum
Sadece gülüyorumm:)))) okuyan herkes gülerr evet ben fesatımmm yaa salak olanda benim Bu kafayla buralarda laf yetiştir ben sadece yazıp cıkarımm siz buralarda falcı konuşun ben üç üyelikli falcıları yazınca kızınn kandırılmak işinize geliyoo ben kurtuldumm ama sizdenn ümidimm yok yazarsınız ancaa buralardabacı bacı demeyi de bırak yani samimiyetsizliğin dip noktasındasın.mesajı okumadan adını görür görmez yüzüm düşmüştü fesatçı komşu teyze laf dinlemeye geldi bu saatte senin kocanın yanında olman gerekmiyor mu ne işin var senin buralardatöbesttafurallah ya kazene engellenmen için yazdım sen bu sayfaya cidden bıkkınlık verdin sabrı taşırdın git lafından da anlamıyosun utanman istenmediğim yerde durmam demen de yok ısrarla gelin bana sövün diyosun .
Arkadaş nedense hep falcilar cekistirildiginde cikiyosun ortaya madem biz kurtulamadık sen bize öğret bunuSadece gülüyorumm:)))) okuyan herkes gülerr evet ben fesatımmm yaa salak olanda benim Bu kafayla buralarda laf yetiştir ben sadece yazıp cıkarımm siz buralarda falcı konuşun ben üç üyelikli falcıları yazınca kızınn kandırılmak işinize geliyoo ben kurtuldumm ama sizdenn ümidimm yok yazarsınız ancaa buralarda
e o bizim de aklımıza geliyor herhalde :) ben kendi adıma söyleyeyim. eski erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra onunla konuşmak için çabalamıştım. 1-2 defa ulaşmışlığım da oldu. doğru düzgün cevap vermedi. zaten fala ayrıldıktan 2 ay sonra sardım. adam benle konuşuyor olsa neden falcılara para vereyim ki…kizlar bana kizmayin, ama fal baktirmak yerine, beklediginiz kisileri arayip yada mesaj gönderip, icinizi döküp netlestirseniz? ya hep ya hic misali. hani onlarin agzindan duysaniz?
Canim benim cevap verdiğin için çok sağ ol seyirme olduğunu biliyorum da tam detaylı anlatacak yada yaşayan varmı diye sordum beni aydinlatacak
kizlar bana kizmayin, ama fal baktirmak yerine, beklediginiz kisileri arayip yada mesaj gönderip, icinizi döküp netlestirseniz? ya hep ya hic misali. hani onlarin agzindan duysaniz?
Canım benim dilim çok sivriben göndersem de cvp gelmez göndermesem de gamsız spiro spiroyu unutmak için numarasını telefondan sildimmmmm
e o bizim de aklımıza geliyor herhalde :) ben kendi adıma söyleyeyim. eski erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra onunla konuşmak için çabalamıştım. 1-2 defa ulaşmışlığım da oldu. doğru düzgün cevap vermedi. zaten fala ayrıldıktan 2 ay sonra sardım. adam benle konuşuyor olsa neden falcılara para vereyim ki…
Sorun bizde oluyor burada. Bizimle konuşmayan biri için para+zaman harcıyoruz. Üzerine karşı tarafın ne düşündüğünü başkalarından medet umarak bekliyoruz,beklentiye giriyoruz . Seven adam ne kadar doğru ne kadar yanlış yapsakta konuşur zaten .erkekler mesafe koyamaz en fazla 1 ay koyar .bundan uzun sürerse aklına kalbine başkaları yatmaya başlar zaten. Bizde falcılara harcadığımız paraya zamana yanarız malesefe o bizim de aklımıza geliyor herhalde :) ben kendi adıma söyleyeyim. eski erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra onunla konuşmak için çabalamıştım. 1-2 defa ulaşmışlığım da oldu. doğru düzgün cevap vermedi. zaten fala ayrıldıktan 2 ay sonra sardım. adam benle konuşuyor olsa neden falcılara para vereyim ki…
ayni seyleri ben de yaptim, yapiyorum da. ama bazen ya hep ya hic demek gerekir. zaten bu tavirlari simdiden böyleyse, sonradan da devam eder.. ben de zamaninda risk'e girip netlik getirmistim. sonuc kötü de olsa netlesir. en iyisi acik acik konusmak. eger yanasmiyorsa buna, zaten ne fayda :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?