Binnaz Abla

Bürün cümlelerine katılıyorum Goodkiss
Seven net davranırdı böyle gel git yaşatmazdı.
ah o paraları hiç sorma en çok onlara yanıyorum.spiro senin yüzünden harcadığım fallarla kaç ülke gezmiştim ben

Kızlar dolunay mı geldi?takvimde yarım ay büyüyor diyor ama benim sinirlerim tepemde kindarlığım hat safhada

Şu an hayalimde spiroyu apartmanın bodrumuna kapatıp kırbaçlıyorum

cok seviyorsun onu :)

nehirde daha önce de öyle bir yazı yok muydu?

Vardı lebara
Hatta nehire ilk gönderdiğimde 4 yıldız vermiştim.ikinci falda unutmamış fal başlangıcında söylemişti
Alev tanselde bir ara vardı.hülya Demir de yazıyor.
hülya Demir %99 işe 50 lira olmuş
Yalap şalap falı bakıyor zaten

evet ayni seyleri ben de yasadim.. fallar bize sadece zarar veriyor, anlik bile olsa rahatlamak icin danisiyoruz. ama sadece anlik rahatliyoruz. sonra yine derde sariyoruz... fallardan kurtulmanin yollarini aramak lazim bence. sadece zarar.
buna kesinlikle katılıyorum çok zararlı. ben baktırmayı bıraktım ama bırakana kadar canım çıktı. çünkü başta en ufak şeyde fal atasım geliyordu. bu işin sonu yok ki beklediğin erkek gelir bu sefer tartışırsınız onun için baktırırsın, büyük kavga çıkar ay ayrılcak mıyız diye baktırırsın, işte eğitimde sorunun olur ona atarsın… ama işte olay şu ki zaten baktıran herkes bunun farkında. ben deli gibi fal attığım zamanlarda da bunun çook sağlıksız olduğunu biliyordum ama yine de atıyordum. herkes de böyle bence. fal zararlı diye konuşmanın insanlara çok faydası olduğunu zannetmiyorum :) çünkü bu bir süreç. falı bırakabilmek için insanlar bu aşamalardan geçmek zorunda. şahsen ben sürekli falı bırakmamız gerektiği ile ilgili yazıları okudukça daralıyordum. e bunları ben de biliyorum arkadaş, para da benden çıkıyor yani sanane ya moduna geçiyordum

en fazla 1 ay koyarlar kısmına katılmıyorum böyle genelleme yapmamak gerek. biz aylarca unutamıyorsak onlar da unutamıyor olabilirler, cinsiyetleri farklı da olsa insanlar sonuçta :)

kizlar bana kizmayin, ama fal baktirmak yerine, beklediginiz kisileri arayip yada mesaj gönderip, icinizi döküp netlestirseniz? ya hep ya hic misali. hani onlarin agzindan duysaniz?
Zamanı geldiğinde herşey netleşiyor bence. Ama bazılarında bu zaman uzuyor. Allah tan bende hemen oldu da. Falcılar ya hep dedi gerçekler ya hiç oldu..

Sen kıyamıyorsun canım ama spiro bal gibi kıyıyor bana
Bende spiroyu unutup kıyacağım
Hiç dönerse senindir mantığına da girmeyeceğim

ben 2-3 sene ugrunda fal baktirdigim birini, bir cirpida nasil sildim anlatayim. onu hatirlatan bir esya vardi .. o sevdigim kisiden kurtulma yolunu ariyordum. gecen yaz havalimaninda öyle bir karar verdim ki, o esyayi ilk gördügüm cöp'e attim. ve bu is burda biter dedim. sonra aradan iki hafta gecmedi, hayatima yeni biri girdi.. fakat bu kisiden de ayrildim. bu da ayri bir hikaye :))

en fazla 1 ay koyarlar kısmına katılmıyorum böyle genelleme yapmamak gerek. biz aylarca unutamıyorsak onlar da unutamıyor olabilirler, cinsiyetleri farklı da olsa insanlar sonuçta :)[/QUOTE]
Bence duygu olayında erkekler ve biz ayrılıyorız. Düz mantık karşısında, irdeleyen kurcalayan sürekli düşünen biz kadınlar varız. Ayrıca Zaten bu fal olayında herkes yaşayarak öğreniyor. herkes özgür iradesi ile birilerine baktırmaktadır.Özellikle kimseye anlatamadığınız sizi tanımayan biri ile dertleşmek istediğnizde bence en iyi yöntem anlık rahatlama getiriyor. Tabi devamında da sizden bir şeyler götürüyor . Ni tekim herkesin kendi özgür iradesi .Keşke akışa bırakabilsek

O eşya hediyemiydi?eşyaya baktıkça aklındaki kişiyi görüyordun iyi yapmışsın atarak amaaaa spiro bana hiç hediye vermedi ve onu hiçbir eşya ile hatırlamıyorum ki
Her hikaye farklı tabii ki.En yakın zamanda bu sorunları aşacağımız kişiler karşımıza çıksın

en fazla 1 ay koyarlar kısmına katılmıyorum böyle genelleme yapmamak gerek. biz aylarca unutamıyorsak onlar da unutamıyor olabilirler, cinsiyetleri farklı da olsa insanlar sonuçta :)
Bence duygu olayında erkekler ve biz ayrılıyorız. Düz mantık karşısında, irdeleyen kurcalayan sürekli düşünen biz kadınlar varız. Ayrıca Zaten bu fal olayında herkes yaşayarak öğreniyor. herkes özgür iradesi ile birilerine baktırmaktadır.Özellikle kimseye anlatamadığınız sizi tanımayan biri ile dertleşmek istediğnizde bence en iyi yöntem anlık rahatlama getiriyor. Tabi devamında da sizden bir şeyler götürüyor . Ni tekim herkesin kendi özgür iradesi .Keşke akışa bırakabilsek[/QUOTE]
evet katiliyorum... bazen düsünüyorum da, bu fal isi de bir nevi terapi. psikologa bir seansta 400-500 lira vereceksin ama yine zamanla düzeleceksin.. en azindan fallar daha ucuz

hediye degildi canim.. canin nasil isterse öyle yap. unutmak istiyorsan unutmanin yollarini ara, sevmek istiyorsan sevmeye devam et. bu hayat ve bu can senin :)

Arkadaşlar erkeklere ayrılık hemen değil zamanla koyuyor. Biz hemen ayrılık ardından yıkılıp Sonra kendimize gelirken, onlar ilk önce rahatlayıp Sonra işin gerçeğini anlıyorlar. Ayrılmayı kendi isteyen tüm ilişkilerimde,erkekler en fazla 1 yıl sonunda hep geri dönen taraf oldular.Ama o heyecan Ve istek kalmıyor o süreçte ve seni terk eden bir insana hınç kalıyor en azından bende.

dün Melek Güneş diye yeni birine fal attim. cok övmüsler .. düsünüyorum ki bu cok öven kisiler, yere göge sigdiramayanlar, ya duymak istedigi seyi duymustur, yada akraba arkadaslaridir bu yorumcularin..

neyse ki, fali önce begendim, sonra tekrar okuyunca aslinda celiskili ve analiz edilmemis bir fal oldugunu anladim.. önce bir kac tespit'de bulunmus, sonrasinda kartlar galiba iyi cikmadigi icin, kendince bir karara varmis sanki sordugum kisi ile ilgili.. zaman gösterecek zaten. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…