Binnaz Abla

hediye degildi canim.. canin nasil isterse öyle yap. unutmak istiyorsan unutmanin yollarini ara, sevmek istiyorsan sevmeye devam et. bu hayat ve bu can senin :)
Kesinlikle katılıyorum sana seninle onun aranda gereksiz bağ kuran herşeyden kopmak bence çok ideal bi yöntem. Hediyeleri ondan kalan eşyaları resimleri vb yok etmek, mesela stalklıyorsan, stalkladığın hesaptan onu silmek, engellemek, numarasını silmek vs bence bunlar büyük adımlar. Fiilen hayatımızda olmayan birini bence manevi olarak da hayatımızdan çıkarmalıyız

unutmusken. bronz üyesiymisi bu ay, bu yüzden bir iade hakkim varmis, tabiiki kullandim bunu melek günes falimdan yana.. sonracigima aslinda pembeci oldugunu bildigim halde, ceren esemenli ye iskambil baktirdim, ucuz diye.. puanlar gitmesin diye.. mevcut durumumla ilgili herseyi bilmis, kalbimi kafami okumus resmen.. gelecek ile ilgili söylediklerine pek kanmamaya calisiyorum

Katılıyorum +1

Erkek özellikle ilk 1 ay içinde yeni arayışlara girer kadın ise bekler. Geçen her gün kadının lehine işlerken, erkeğin aleyhine işler. Siz yıllar sonra dönen kaç kadın gördünüz? Ben sayısız erkek gördüm/duydum Ve bu dönüşlerde erkek sanar ki kadın hala o eski kadın. Oysa ki köprünün altından çok sular geçmiş, kadın çektiği acılarla olgunlaşmıştır.

bu cok dogru.. 12 sene sonra bana calistigi yerde is teklifinde bulunan cok cok eski bir erkek arkadasim (hatta ayrildiktan hemen sonra baska bir kiz bulup evlenen cocuk yapan biri) bana is teklifinde bulunmustu. ben de tabiiki karsi taraf öyle bir cevaplar verdim ki, bir daha ne yazdi ne aradi. ben degismisim ve o onca senedir degismeyip beni düsünüp durmus..

Vay arkadaş hayretler içerisinde stalklıyorum şuan acaba yorum mu yazsak kızlar linç mi etsek hep bir ağızdan ya ahshah saldırın fake hesaplara

Valla bnmde içimden geçti
Bn hesabımla yazıp engellesem hacklerler.aslında binnaz Taşdelen diye hem kendi sayfası var hemde Binnaz abla instagramdan hesapları var
3 koldan yazalım kızlar

gollom malaksın maalaksın ama seviyorum seni yoksa kimden çıkarıcam sinirimi forumla işim bitse de gelicem sövücem sana çıkıcam aşırı hoşuma gidiyor rahatlıyorum benim stres atma topum sensin arada sana yazıcam sen hiç bana söven yok yalnız kaldım diye uzulme ben seni moralsiz bırakmıcam:)

Arkadaş nedense hep falcilar cekistirildiginde cikiyosun ortaya madem biz kurtulamadık sen bize öğret bunu
ya cevaplama şunu ne üdüğü belirsiz bir tip boşver o mahallenin delisi gelir ona buna sataşır gider yazık aklını kaybetti git gelden

Şu an spiroyu arayıp sevgilin var mı demek istiyorum ama aramayacağım zor tutuyorum kendimi

Pythiam neredesin sen niye yoksun ?senle spiro ve no frostu Binnaz abla hatunlarında çekiştirmeyi özledim

Kızlar konu dışı ama bir sorum olacak. En yakın arkadaşlarınızdan biri,sizin canınızı çok yakan size kötülük etmiş biriyle Facebook'ta dahi olsa arkadaş olsa ne hisseder ne yaparsınız ? Ki bu kötücül arkadaşın zamanında ona da kötülüğü dokunmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…