Binnaz Abla

Benim en yakın arkadaşım uğruna fallar attığım çocukla mrb sı bile olmamasına rağmen takipleşiyor ilk bu mesele olduğunda ağlamaktan canım çıkacak sandım hala da ilk günkü gibi üzülüyorum ama ne yapabilirim

Bizim arada erkek Yok ama kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum Ve çok kırıldım. O kişinin beni ne kadar üzdüğünü ne kadar terbiyesizlik ettiğini bildiği halde yapmış bunu.yanlışlıkla ekleme talebi göndermiş o fesatta atlamış talebe. İptal edebilirdi talebi yada geri silebilirdi o kişiyi yapmamış Ve bana dün noldu bir bilsen diye konuyu anlatıyor.

Ne yapabilirsin ki gerçekten üzülmekten başka

Ben Cerene baktırmadım hiç ama çok pembeci dendiğini okumuştum bu

yanlislikla ekleme talebi? :) bilerek yapilir bu

Çok koydu bu yaptığı bana 2 gündür depresyondayım. İlaç aldım hatta bugün. Peki ya sen arkadaşına neden diye sordun mu? Niye takibe almışlar birbirini?
Çocuk eklemiş o da kabul etmiş yaşadığım hayal kırıklığını size anlatamam her an tetikteyim ha bi şey oldu ha olacak diye ama tekrar söylüyorum ne yapabilirim? Çocuk gibi ağlayıp zırlayıp kendimi küçük düşürüp takipleşmeyin diyecek halim yok

Anladığım kadarıyla senin durumunda da arkadaşın değil karşı taraf eklemiş. İşte bu bütün çemkirme haklarımızı elimizden alıyor otomatikmen arkadaşlarımızı suçsuz yapıyor bence

Ben direkt sivri dilimle yakın arkadaşıma laf sokardım canım
en yakın arkadaşın olarak sana ve bana belli zamanlarda kötülüğü dokunan kişiyle neden muhattap oluyorsun derdim

Yanlışlıkla talep mi
Yanlış talepleri de eklerken hata olursa geri alıyoruz

Of kızlar çok büyük bi yarama tuz basıldı resmen sizce neden arkadaşımı takip etti ondan hoşlanıyor mu? Bir de bu arkadaşım onun çok yakın bir arkadaşıyla görüşmüştü geçen sene. Bi ilişki olmamıştı ama görüşmüşlerdi. Bunu bile biliyor. Bense bir buçuk yıldır aklında soru işareti kalmasın diye etrafımızdaki diğer erkeklere merhaba bile demiyorum öyle bir mesafe koyuyorum ki. Ama gidip arkadaşıyla görüşen kızı takip ediyor

Yok tatlım arkadaşımın anlatmasına göre i harfli birine bakıyormuş yanda arkadaş ekle diye birşey açılıyor ya feyste oraya dokunmuş sözle,dokunmatik azizliği dedi. Hadi böyle olmuş olsa bile iptal edebilirdi talebi yada o kötücül arkadaş kabul edince geri silebilirdi. Ona bırakmış kararı istersen kaldırabilirsin yanlışlıkla yolladım demiş o da etmiş.

Bu arkadaşın o çocuktan hoşlanıp onun için fallar baktırdığını biliyor değil mi?

Yuh senin kesinlikle arkadaşın suçlu ben olsam anında iptal eder üstüne engeller hatta kusura bakmazsan bu olanı sana bile söylemezdim

Bende şöyle bir durum oldu.evli kız arkadaşım spiroyu sevdiğimi biliyor.kendisi spiro ile hiç samimi değil gitmiş spironun Doğum gününü kutlamış.o nankör kıza o kadar iyiliğim dokunmuştu ki anlatamam
Sonradan bana iğneleyici birşey yazdı cvp bişe yazmaya tenezzül etmeyip silip engelledim.annesi ağzımı aramak için aradı gayet soğuk durdum.sen evlisin bnm spiromun Doğum gününü kutlamak sana mı kaldı git kocanla ilgilen saygısız!!!!!!!
bu arada kız kendi demedi bana kutladığını spiro demişti

LoveMeKyrenia bahsettiğin kız bana pek güvenilir gelmedi canım.gene de hepsini tanıyan bilen sensin

Biliyor çok yakın arkadaşım yanında çocuk için hüngür hüngür ağlamışlığım var

Çok temiz kalpli birisin sen ama o kız bana günah almayayım ama iyi niyetli geLmedi şöyle anladım.senin sevdiğin çocuğa bu kız yanlışlıkla arkadaşlık talebi gönderiyor ve ayrıca bu kız başkalarının en yakın ark eski sevgilileri ile görüşüyor.doğru mu anladım

Kabul etmeyecekti o zaman takip isteğini birde karşılıklı takibe döndürmüş işi :/

. Yok kuzum çocuk gönderiyor bizde isteği kız da kabul ediyor günahını almayayım şimdi yanlışlıkla diyen nilmil in arkadaşı

Yaaa sen çok temiz kalplisin çok teşekkür ederim ama bu aşk meşk işlerinde temiz kalp yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…