İnşallah gereksiz bir vesvesedirbazen gereksiz vesveselere kapilabiliyoruz kizlar
Canım bence arkadaşında problem yok eğer ekleyen çocuksa. Adamda bir sorun vardır o talep gönderdiğine göre.Çocuk eklemiş o da kabul etmiş yaşadığım hayal kırıklığını size anlatamam her an tetikteyim ha bi şey oldu ha olacak diye ama tekrar söylüyorum ne yapabilirim? Çocuk gibi ağlayıp zırlayıp kendimi küçük düşürüp takipleşmeyin diyecek halim yok
Arkadaşımı suçlmıyorum zaten ama bu üzülmemi engelleyemiyor ne yazıkki. Yine de kabul etmemesi gerekirdi bence mrb ları bile yok. Ne bileyim yani onun için bir kayıp olmayacaktı ama ben aylardır ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Bence arkadaş hatrına yapılabilir bi şeydi bu reddetme meselesi. Yapmadı.Canım bence arkadaşında problem yok eğer ekleyen çocuksa. Adamda bir sorun vardır o talep gönderdiğine göre.
Hiç konuşma falan geçmiş mi o ekledikten sonra? Garip tabii ya, belki onun aracılığıyla senden haber almak falan istemiş olabilir pembe bir yönden bakarsak. :/Arkadaşımı suçlmıyorum zaten ama bu üzülmemi engelleyemiyor ne yazıkki. Yine de kabul etmemesi gerekirdi bence mrb ları bile yok. Ne bileyim yani onun için bir kayıp olmayacaktı ama ben aylardır ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Bence arkadaş hatrına yapılabilir bi şeydi bu reddetme meselesi. Yapmadı.
Kesinlikle katılıyorum canım arkadaş hatrı nedeniyle ne senin arkadaşının ne benimkinin yapmamaları gerekirdi bu ekleme işlerini.Arkadaşımı suçlmıyorum zaten ama bu üzülmemi engelleyemiyor ne yazıkki. Yine de kabul etmemesi gerekirdi bence mrb ları bile yok. Ne bileyim yani onun için bir kayıp olmayacaktı ama ben aylardır ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Bence arkadaş hatrına yapılabilir bi şeydi bu reddetme meselesi. Yapmadı.
Hahaha yook yaa benim hiç mi sosyal medya hesabım yok sanki. Geçmemiş. Ama benimle geçti. Bana zehir zemberek bir mesaj attı çocuk ne cürretle o kızdan hoşlandığını düşünebilirmişim böyle bir şey söz konusu bile olamazmış.Hiç konuşma falan geçmiş mi o ekledikten sonra? Garip tabii ya, belki onun aracılığıyla senden haber almak falan istemiş olabilir pembe bir yönden bakarsak. :/
Amaaan napalım ya bunu da yaşamamız gerekiyormuş. Ama bak yanlız değilsin ortak dertlerimiz var üzülme o yüzdenKesinlikle katılıyorum canım arkadaş hatrı nedeniyle ne senin arkadaşının ne benimkinin yapmamaları gerekirdi bu ekleme işlerini.
Çocuk onu sevdiğini biliyor muBiliyorçok yakın arkadaşım yanında çocuk için hüngür hüngür ağlamışlığım var
Bana attığı mesajda bilmediğini iddia etti yani kızı takip ederken bilmiyormuş ama şuan öğrendiÇocuk onu sevdiğini biliyor mu
Hahaha yook yaa benim hiç mi sosyal medya hesabım yok sanki. Geçmemiş. Ama benimle geçti. Bana zehir zemberek bir mesaj attı çocuk ne cürretle o kızdan hoşlandığını düşünebilirmişim böyle bir şey söz konusu bile olamazmış.
Arkadaşımı suçlmıyorum zaten ama bu üzülmemi engelleyemiyor ne yazıkki. Yine de kabul etmemesi gerekirdi bence mrb ları bile yok. Ne bileyim yani onun için bir kayıp olmayacaktı ama ben aylardır ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Bence arkadaş hatrına yapılabilir bi şeydi bu reddetme meselesi. Yapmadı.
Hahaha ben sormadan attı o mesajı durduk yere bir gin müsait misin yazdı arkasından da ölümüne inkar. Başkalarından duymuş öyle düşündüğümüO zaman niye çocuk sana zehir zemberek mesaj atıyor?merak edip sorabilirsin.adam gibi cvp yazsa ölür mü bay x?ayrıca yanlışlıkla ekleyen de bay x
keşke bilmeseydim ya. Cidden bu bilgiye gerek yoktu. Bu bilgi olmadan da yaşayabilirdim de benimle alakası yok durumun ona eminim.kabul etmeseydi, o cocugunun arkadasini ekledigini hic bilmeyecektin.. suc arkadasinda degil, o cocukta.. yani ne niyeti varsa. niyet önemli. belki de sana yakin olmak icin yapmistir kimbilir?
Hahaha ben sormadan attı o mesajı durduk yere bir gin müsait misin yazdı arkasından da ölümüne inkar. Başkalarından duymuş öyle düşündüğümü
keşke bilmeseydim ya. Cidden bu bilgiye gerek yoktu. Bu bilgi olmadan da yaşayabilirdim de benimle alakası yok durumun ona eminim.
Ay kızlar çok sağolun ya kusura bakmayın başınızı şişirdim teşekkür ederim desteğiniz için
Öyle yapıyorum zaten tek kavga sebebi bu da değildi çok detaylı ve aptal saptal bir kavgaydı hem de mrb nbr falan dediğim bi çocuk tek muhabbetimiz bu. Ben uzaktan uzağa kendi kendime hoşlanıyordum. Bir gün bi baktım bana destan gibi bi msj gelmiş ve birbirimize girmişiz. Allah büyük diyorum bakalım ne çıkacak altından.Duyarsa duysun canım düşündüğünü.bnim naçizane fikrim geri dur ve hiçbirşey deme.bakalım kader kapıya mı getirecek yoksa Yeni adaylar mı çıkartacak
Kızlar konu dışı ama bir sorum olacak. En yakın arkadaşlarınızdan biri,sizin canınızı çok yakan size kötülük etmiş biriyle Facebook'ta dahi olsa arkadaş olsa ne hisseder ne yaparsınız ? Ki bu kötücül arkadaşın zamanında ona da kötülüğü dokunmuştu.
Bir tek merhabası olan duygusu olmayan insan öyle destansı mesajla kavga etmez yani umursamaz diye düşünüyorum hatta "sana ne?" falan bile diyebilirdi. Niye kendini açıklama gereği duymuş kiÖyle yapıyorum zaten tek kavga sebebi bu da değildi çok detaylı ve aptal saptal bir kavgaydı hem de mrb nbr falan dediğim bi çocuk tek muhabbetimiz bu. Ben uzaktan uzağa kendi kendime hoşlanıyordum. Bir gün bi baktım bana destan gibi bi msj gelmiş ve birbirimize girmişiz. Allah büyük diyorum bakalım ne çıkacak altından.
basirlyden baktırdıgın olmus muydu canım?Ay kavga demişken çıkan fallarımı da yazayım madem. Kendisini sevmem bir öyle der bir böyle ama kavga edeceğimizi söyleyen : rezzan abla. ( kavga rezzan ablanın falından bir hafta sonra falan oldu.)
Kavgayı sebepleriyle beraber bilen : selena. (Kavga selenanın falından altı ay sonra oldu)
Ayrıca ayışığın da kavgadan üç beş ay önce arkadaşlarını çok dinleyen bir çocuk demişti kavgaya arkadaşlarının lafları sebep oldu.
Onun dışındaki tüm fallar çiçek böcek. Kavga mı aaa ne kavgası
ama çok hadsiz bi açıklama şekliydi yani gerçekten. Sevinemedim bile bana açıklama yapıyor diye. Bakalım kızlar ya hayırlısı. İyi ki varsınızBir tek merhabası olan duygusu olmayan insan öyle destansı mesajla kavga etmez yani umursamaz diye düşünüyorum hatta "sana ne?" falan bile diyebilirdi. Niye kendini açıklama gereği duymuş ki
şuan adını hatırlamadığım bir kadına baktırmıştım berbat bi faldı tamamen burç yorumu. şimdi eski yazdıklarımdan adını bulacağım basirlyi silip tekrar yükleyince gitmiş fal. Bir de bi kaç gün önce cana baktırdım o kadına kıyasla çok çok iyiydi ama ortalama bir fal diyebilirim. Şubat mart dedi bakalım çıkarsa yazacağımbasirlyden baktırdıgın olmus muydu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?