Binnaz Abla

Ha bu arada arkadaş ihaneti sonrası olası flörtüme kızıp onu her yerden engellemiştim o da misilleme olarak son görülme saatini kapatmış

Canım bence arkadaşında problem yok eğer ekleyen çocuksa. Adamda bir sorun vardır o talep gönderdiğine göre.

Canım bence arkadaşında problem yok eğer ekleyen çocuksa. Adamda bir sorun vardır o talep gönderdiğine göre.
Arkadaşımı suçlmıyorum zaten ama bu üzülmemi engelleyemiyor ne yazıkki. Yine de kabul etmemesi gerekirdi bence mrb ları bile yok. Ne bileyim yani onun için bir kayıp olmayacaktı ama ben aylardır ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Bence arkadaş hatrına yapılabilir bi şeydi bu reddetme meselesi. Yapmadı.

Hiç konuşma falan geçmiş mi o ekledikten sonra? Garip tabii ya, belki onun aracılığıyla senden haber almak falan istemiş olabilir pembe bir yönden bakarsak. :/

Kesinlikle katılıyorum canım arkadaş hatrı nedeniyle ne senin arkadaşının ne benimkinin yapmamaları gerekirdi bu ekleme işlerini.

Hiç konuşma falan geçmiş mi o ekledikten sonra? Garip tabii ya, belki onun aracılığıyla senden haber almak falan istemiş olabilir pembe bir yönden bakarsak. :/
Hahaha yook yaa benim hiç mi sosyal medya hesabım yok sanki. Geçmemiş. Ama benimle geçti. Bana zehir zemberek bir mesaj attı çocuk ne cürretle o kızdan hoşlandığını düşünebilirmişim böyle bir şey söz konusu bile olamazmış.

O zaman niye çocuk sana zehir zemberek mesaj atıyor?merak edip sorabilirsin.adam gibi cvp yazsa ölür mü bay x?ayrıca yanlışlıkla ekleyen de bay x

kabul etmeseydi, o cocugunun arkadasini ekledigini hic bilmeyecektin.. suc arkadasinda degil, o cocukta.. yani ne niyeti varsa. niyet önemli. belki de sana yakin olmak icin yapmistir kimbilir?

O zaman niye çocuk sana zehir zemberek mesaj atıyor?merak edip sorabilirsin.adam gibi cvp yazsa ölür mü bay x?ayrıca yanlışlıkla ekleyen de bay x
Hahaha ben sormadan attı o mesajı durduk yere bir gin müsait misin yazdı arkasından da ölümüne inkar. Başkalarından duymuş öyle düşündüğümü
kabul etmeseydi, o cocugunun arkadasini ekledigini hic bilmeyecektin.. suc arkadasinda degil, o cocukta.. yani ne niyeti varsa. niyet önemli. belki de sana yakin olmak icin yapmistir kimbilir?
keşke bilmeseydim ya. Cidden bu bilgiye gerek yoktu. Bu bilgi olmadan da yaşayabilirdim de benimle alakası yok durumun ona eminim.

Ay kızlar çok sağolun ya kusura bakmayın başınızı şişirdim teşekkür ederim desteğiniz için

Duyarsa duysun canım düşündüğünü.bnim naçizane fikrim geri dur ve hiçbirşey deme.bakalım kader kapıya mı getirecek yoksa Yeni adaylar mı çıkartacak

Duyarsa duysun canım düşündüğünü.bnim naçizane fikrim geri dur ve hiçbirşey deme.bakalım kader kapıya mı getirecek yoksa Yeni adaylar mı çıkartacak
Öyle yapıyorum zaten tek kavga sebebi bu da değildi çok detaylı ve aptal saptal bir kavgaydı hem de mrb nbr falan dediğim bi çocuk tek muhabbetimiz bu. Ben uzaktan uzağa kendi kendime hoşlanıyordum. Bir gün bi baktım bana destan gibi bi msj gelmiş ve birbirimize girmişiz. Allah büyük diyorum bakalım ne çıkacak altından.

Ay kavga demişken çıkan fallarımı da yazayım madem. Kendisini sevmem bir öyle der bir böyle ama kavga edeceğimizi söyleyen : rezzan abla. ( kavga rezzan ablanın falından bir hafta sonra falan oldu.)

Kavgayı sebepleriyle beraber bilen : selena. (Kavga selenanın falından altı ay sonra oldu)

Ayrıca ayışığın da kavgadan üç beş ay önce arkadaşlarını çok dinleyen bir çocuk demişti kavgaya arkadaşlarının lafları sebep oldu.

Onun dışındaki tüm fallar çiçek böcek. Kavga mı aaa ne kavgası

Bana yapıldı cıkardim hayatimdan demek ki en yakinim degilmis. Ustelik ben o kizla en yakin arkadasim yuzunden kotu oldum sonra yaakin dosstum dedigim gitti arayi duzeltti..

Bir tek merhabası olan duygusu olmayan insan öyle destansı mesajla kavga etmez yani umursamaz diye düşünüyorum hatta "sana ne?" falan bile diyebilirdi. Niye kendini açıklama gereği duymuş ki

basirlyden baktırdıgın olmus muydu canım?

Bir tek merhabası olan duygusu olmayan insan öyle destansı mesajla kavga etmez yani umursamaz diye düşünüyorum hatta "sana ne?" falan bile diyebilirdi. Niye kendini açıklama gereği duymuş ki
ama çok hadsiz bi açıklama şekliydi yani gerçekten. Sevinemedim bile bana açıklama yapıyor diye. Bakalım kızlar ya hayırlısı. İyi ki varsınız

basirlyden baktırdıgın olmus muydu canım?
şuan adını hatırlamadığım bir kadına baktırmıştım berbat bi faldı tamamen burç yorumu. şimdi eski yazdıklarımdan adını bulacağım basirlyi silip tekrar yükleyince gitmiş fal. Bir de bi kaç gün önce cana baktırdım o kadına kıyasla çok çok iyiydi ama ortalama bir fal diyebilirim. Şubat mart dedi bakalım çıkarsa yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…