ooof inşallah ya bende falım çıktı oleey demek istiyoruum:)
mayayı yazar mısın canım buraya nasıl olduğunu ona göre atayım bende
öküz mü?
falcı yorumluyor diyor.mayada 45dk içinde yorumunu yazıcam demiş.
böyle telwe falcılarını seviyorum işte söylüyor en azından öküz değil:)))
öyle kız çoğu.soruma cevap vermez tuhaf tuhaf yorumlar yapar.çoğu bilemiyo bile zzaten bide kabul etmiyo bi garipler..
venüs favorim ama falı kısmen çıktığı için:))
öyle kız çoğu.soruma cevap vermez tuhaf tuhaf yorumlar yapar.çoğu bilemiyo bile zzaten bide kabul etmiyo bi garipler..
venüs favorim ama falı kısmen çıktığı için:))
çok merak ettim 2.madam vakası olacak mı bakalımçok yeni falcıymış tellwede
evet evet bılıyorum oyle cogu bıde bı burnu kafdağındalık kı anlatamam neymiş onlarda baktıkları kişilere puan verıyolarmısta 4 puan verenın sorusunu cevaplamıyolarmısta bılmem nede bılmem ne boşa para tuzağı o sıte
öyle ama ucuz diye diye aslında bi ton para gidiyo ama napıcaksın krize ucuz olunca bire bir
belki biri tutturur diye fal atıp duruyorum:)
öyle ama ucuz diye diye aslında bi ton para gidiyo ama napıcaksın krize ucuz olunca bire bir
belki biri tutturur diye fal atıp duruyorum:)
senın ankara falcılarından tutturan yok dımı?
ben deneme afhasını atlatıyorum diyorum ama sürekli saludur çarşambadur yeni falıcı çıkıyormis gibi melek var chloe var kloto var şimdi ucundan kıyısından bide vouru var.yeter daha birde ruhaniyi denemek istiyorum son olarak.kabala falı diyor 50 kredi ama ne yapalım kapanış
noo ankara falcıları ıı ıı.hiç biri anda bile tatmin etmiyor.
gırgırdan geçen birine baktırdım ama baya bildi.bu ayı verdi oda aralık bitsin olmazsa da olursada yazarım.
ruhanı telwedeyse 50 kredıne yazıkmelegın sana soyledıklerı cıktımı?ya melegın bana soyledıklerı cıksaydı sımdıye evlılık hazırlıgı yapıyodum napsam bı fal dahamı atsam acaba???
hadı bakalım ıns cıkar ama ankara kafe falcıları nanay bırını buldum evde bakıyo ama onada daha gıdemedım gıdıpte begenırsem yazıcam mutlaka
aa kimmiş.
ben yıllaaar önce dikmende gitmiştim birine onun dedikleri çıkmıştı hiçte ihtimal vermiyodum sallamadığın fal çıkarya o hesap.
sonra kadının nosunu evinin adresini vs kaybettim kaldım öyle ortada
açıktan konuşuyosunuz ya böyle çıkıp ankaraya gelesim varnasıl çıktı herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?