Binnaz Abla

kızlar umudunuz kırmak ıstemem ama telweye pek bel baglamayın zamanında cok baktırmıs ve sadece bı falının yarısı cıkmıs bırısı olarak soyluyorum bunu

falcı yorumluyor diyor.mayada 45dk içinde yorumunu yazıcam demiş.
böyle telwe falcılarını seviyorum işte söylüyor en azından öküz değil:)))

öyle kız çoğu.soruma cevap vermez tuhaf tuhaf yorumlar yapar.çoğu bilemiyo bile zzaten bide kabul etmiyo bi garipler..
venüs favorim ama falı kısmen çıktığı için:))

evet evet bılıyorum oyle cogu bıde bı burnu kafdağındalık kı anlatamam neymiş onlarda baktıkları kişilere puan verıyolarmısta 4 puan verenın sorusunu cevaplamıyolarmısta bılmem nede bılmem ne boşa para tuzağı o sıte

öyle ama ucuz diye diye aslında bi ton para gidiyo ama napıcaksın krize ucuz olunca bire bir
belki biri tutturur diye fal atıp duruyorum:)

öyle ama ucuz diye diye aslında bi ton para gidiyo ama napıcaksın krize ucuz olunca bire bir
belki biri tutturur diye fal atıp duruyorum:)

ben deneme afhasını atlatıyorum diyorum ama sürekli saludur çarşambadur yeni falıcı çıkıyor mis gibi melek var chloe var kloto var şimdi ucundan kıyısından bide vouru var.yeter daha birde ruhaniyi denemek istiyorum son olarak.kabala falı diyor 50 kredi ama ne yapalım kapanış

ruhanı telwedeyse 50 kredıne yazık melegın sana soyledıklerı cıktımı?ya melegın bana soyledıklerı cıksaydı sımdıye evlılık hazırlıgı yapıyodum napsam bı fal dahamı atsam acaba???

noo ankara falcıları ıı ıı.hiç biri anda bile tatmin etmiyor.
gırgırdan geçen birine baktırdım ama baya bildi.bu ayı verdi oda aralık bitsin olmazsa da olursada yazarım.

hadı bakalım ıns cıkar ama ankara kafe falcıları nanay bırını buldum evde bakıyo ama onada daha gıdemedım gıdıpte begenırsem yazıcam mutlaka

yok henüz çıkmadı ama ufak tefek şeyler var onunda vouru gibi.önemsiz ama çıkınca abdurrahman çelebi diyoruz işte

hadı bakalım ıns cıkar ama ankara kafe falcıları nanay bırını buldum evde bakıyo ama onada daha gıdemedım gıdıpte begenırsem yazıcam mutlaka

aa kimmiş.
ben yıllaaar önce dikmende gitmiştim birine onun dedikleri çıkmıştı hiçte ihtimal vermiyodum sallamadığın fal çıkarya o hesap.
sonra kadının nosunu evinin adresini vs kaybettim kaldım öyle ortada

açıktan konuşuyosunuz ya böyle çıkıp ankaraya gelesim var nasıl çıktı herşey

açıktan konuşuyosunuz ya böyle çıkıp ankaraya gelesim var nasıl çıktı herşey

bu 3 4 yıl önceydi canıım gelme gelme merak etme burda hiiç iyi falcı yok.
sallamaları bile o kadar kötü ki iyi dedikleri falcıların boşuna gelmişim bu ne yaa diyip bize küfredersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…