Aa olabilirya yuz yuze tutarsa tutuyor bence net falları zor is
kizlar kimseye ümit vermek istemiyorum, ama fal söylendigi tarihte cikmadi ise, cikmayacak anlamina gelmez. eger falcinin hisleri iyise, bosuna biseylerden bahsetmemistir. yani. bende sanki öyle olacak gibi sanki sanki. 4 ay demistir, 4 yila denk gelir belki belki. ama belki. eger bi cok falci ayni seyi söylüyorsa, bu falin cikma ihtimali de bir okadar yüksek bence, sanki..
Permutasyon kombinasyon sorusu gibi olmuşMesela bana 2si bunlan olmuyo dedi.1i sen istemiycen dedi.1i sen istersen olucak dedi.2si olucak ama ailelr istemiycek dedi.oyleyse olma ihtimali nedir desem....
Permutasyon kombinasyon sorusu gibi olmuş
Günaydin canim, bana sormadin herhalde ama, istersen yardimci olmaya çalisabilirimKizlar kafayi yemek uzereyim bi adam baskasinada sizede seviyorum deyip sizinle konusmuyosa derdi nedir canim cok aciyo
Canim yanlis anlattim sanirim o sinirle bi baskasinda beni sevdigini soyluyo bende sordum soyluyo ama benimle konusmuyo suanGünaydin canim, bana sormadin herhalde ama, istersen yardimci olmaya çalisabilirim. sevdigin insan hem sana hem baskasina mi "seviyorum" demis ?
yanlis anlamisim, tabii ki böylesi çok daha iyiCanim yanlis anlattim sanirim o sinirle bi baskasinda beni sevdigini soyluyo bende sordum soyluyo ama benimle konusmuyo suan
Olsun sen yinede uğra arada bir fazla bekletme bizleriGünaydın topic güzelleri
Hepinizle 300 sayfayı aşkındır beraberim:) hepinizi çokkkkkkkk seviyorum sanki tanışım gibi çok ısındım
Size tek tek patlayan fallarımı da yazdım,derdimi de döktüm,spiroya da kızdık dün de mevlüdünü online yaptık
Ne kadar üzülmemek için spiro açısından işin gırgırında olsam da içim resmen kan ağlıyor
Spiroyu sevmek çok zor,sancılı,beklemeli,muallakta bırakan,onun net davranamamasının en büyük hata olduğu benim ise onun sevmediğini kabul etmeyip inadına beklemem uzun bir zaman kaybı oldu.manevi olarak çok bitkinim.yürüyen tabut gibi hissediyorum kendimi
ona attığım son mesajımdan sonra ne kadar ferahlayıp sanki içimdeki ağırlığı ona fırlatmış gibi olsam da dört yıldan fazladır bende oluşan boşluk,duygu karmaşası kafada deli sorular,ağlama krizleri ve sorgulama(neden sevilmedim)aklımda ve allak bullağım.
Affınıza sığınarak belli bir süre burada olmayacağımı söylemek için yazıyorum.
toparlanayım made gelir gene
Kocaman öpüldünüz
(beni bol kullandığım emojilerle hatırlayın)
müsrif emoji kullanıcısı amaaaaa en sevdiğim
hoşçakalın güzellikler
ben de sevdiğim erkekle konuşmuyorum çünkü çok saygısızca tavırlar sergiledi. sevgi her şeyin çözümü değil, kendimi ezdiremem dedim çekildim. sizde de öyle bir durum olmasın? bir hatanız var mı, sevgi hep yeterli olamayabiliyor bazenKizlar kafayi yemek uzereyim bi adam baskasinada sizede seviyorum deyip sizinle konusmuyosa derdi nedir canim cok aciyo
Ben biraz ustune gittim ama bu ilk defa olan bi durum ve hatami kendimce kabul ettim tabiki sevgi cozum degil ama en azindan konussun soylesin istiyorum simdi dogru zaman degil sadece diyo ben onu aldatmadim yalan soylemedim sadece biraz silkelenmesi gerektigini bsylerin farkina varmasini istedimben de sevdiğim erkekle konuşmuyorum çünkü çok saygısızca tavırlar sergiledi. sevgi her şeyin çözümü değil, kendimi ezdiremem dedim çekildim. sizde de öyle bir durum olmasın? bir hatanız var mı, sevgi hep yeterli olamayabiliyor bazen
aldatma yalan söyleme gibi büyük şeyler olmadı diyorsunuz ama bazen ufak ufak şeyler bir araya geldiğinde de çok korkunç bir hal alır. benim en son patladığım meseleyi duysanız inan bu muydu dersiniz ama olay o değil. birikmişlik, önceki yapılanların tekrarı. belki sizde de öyle bir durum vardır. bence özrünüzü güzelce dileyin sonra geri çekilip biraz bekleyinBen biraz ustune gittim ama bu ilk defa olan bi durum ve hatami kendimce kabul ettim tabiki sevgi cozum degil ama en azindan konussun soylesin istiyorum simdi dogru zaman degil sadece diyo ben onu aldatmadim yalan soylemedim sadece biraz silkelenmesi gerektigini bsylerin farkina varmasini istedim
Suan oyle yapmaya calisiyorum ama.biraz zor oluyo tabiki fallara sardim onunu alamiyorum.En buyuk kotulugu suan kendime yapiyorum farkindayimaldatma yalan söyleme gibi büyük şeyler olmadı diyorsunuz ama bazen ufak ufak şeyler bir araya geldiğinde de çok korkunç bir hal alır. benim en son patladığım meseleyi duysanız inan bu muydu dersiniz ama olay o değil. birikmişlik, önceki yapılanların tekrarı. belki sizde de öyle bir durum vardır. bence özrünüzü güzelce dileyin sonra geri çekilip biraz bekleyin
cok ilginc ama benimkini 2yil once bu adam doguda nerde demisti...bnde yok ist.da dedm.ama suan doguda ve adam sanirim gelecegi bu günde görüyor cok korkunç
ya bnm dertlesmm lazim ya
hımm geysu'nun zamanı sarktı bende de, ama sonunda çıkıyor mu diyorsunuz..Bana da 3 hafta demişti geçti ama bende mutlaka bir şeyi çıkıyor geysu'nun o yüzden zamanına bakmıyorum.
yani bana gelecekle ilgili spesifik şeyleri önceden söylediği bildiği olmuştur ama her dediği tamı tamına çıkmadı tabii.hımm geysu'nun zamanı sarktı bende de, ama sonunda çıkıyor mu diyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?