Binnaz Abla

iş fallarim patladi.kendi meslegini yapmiycan dediler suan kendi meslegime donuyorum tekrardan...ya iş patladiysa ask patlarmi kizlar deneyimli kizlar benle paylasin iyi deilim...isle ask ayni anda patlama olasiligi nedir

cok inanma fallara ya da hic inanma

anliyorum seni benzer bir durumdaydim birseylerin farkina varsin istiyordum ve inanilmaz üstüne giderdim sinirlendikce sinirlenirdim ben üstüne gittikce daha cok cekti kendini bende artik cektim kendimi hatta beya beya cektim kendimi sonra o adim attim suan ise kirgin ve yorgunun oldugumu biliyor ister istemezde mesafeliyim garip bir sekilde eskiden benim istem ettiklerime simdi o ediyor :)

Bildigim tek birsey var gercekten yoruldum bunu anladim tek istedigim yuz yuze gelebilmek

Bildigim tek birsey var gercekten yoruldum bunu anladim tek istedigim yuz yuze gelebilmek

anliyorum seni benimde gönlüm inanilmaz yorgun ve süreklide söylüyorum bunu ona seviyorum ama ister istemez mesafeli ve uzagim buda onun hosuna gitmiyor ve biraz sitem ediyor (bu durum tabiki hosuma gitmiyor degil birazicik) Kendimi kaptirmamaya calisiyorum. INsan neden elinde iken degerini anlamazda kaybedecek gibi olunca anlar ki? Bizimde bir aydan evvel yüzyüze gelme sansimiz yok muhtemelen o zaman kadar böyle devam eder. Ama kendimi geri cekerek en dogrusuu yapmisim cünkü benim sevgime cok güveniyordu kaybedecegini gördü (oh iyi oldu )

Yaaa nasil gidersin kuzu bende senin gibiyim bu ayrilik acisinda burada da yoksun napcaz boyleeeee ben napcam peki niye herkes bu ay yok oluyor bende hiç iyi deilim

Canim yanlis anlattim sanirim o sinirle bi baskasinda beni sevdigini soyluyo bende sordum soyluyo ama benimle konusmuyo suan

Bunun aynini ben yaptim bnmkine birbirmize soyledik ama konusmuyoruz cok kotu bunalima girdim işe bile gidemiyorum oyle fenayimki kimsede yok bu ara konusacak made de gitti zaten..
bnm olayda bnm sevmedigimi dusunmustu acikladim hata bndeydi genede ozur dilemedim benle konusmuyor suan ve biliyorym adim atmasi gereken benim atmama ragmen ayrilikta kararliysa bu halimi bile ariycak kadar kotu olurum diye atamiyorum banada yardim edin... B blackmagicwoman2016

at ozaman adimi, konus netlestir. yüzyüze konusun.yazisasrak sakin sorunlari cözmeye calismayin, yüzyüze görüsün halledin sorunlari.

burdamisin canim ?

at ozaman adimi, konus netlestir. yüzyüze konusun.yazisasrak sakin sorunlari cözmeye calismayin, yüzyüze görüsün halledin sorunlari.

birkere oyle yapmistim hersey guzel olmustu aslinda haklisin..ama iste "bitti" dedigi icin bn konusmk istiyorum dedigimde biten seyin nesini konuscaz derse diye daha kotu olmktan korkiyorum yoksa hemen acar arardim tek korkum "daha kotu olur muyum" korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…