Herkese Aralık-Ocak diyen falcıların miadı doldu.Topikte fırtına öncesi sessizlik mi var acaba?
birkere oyle yapmistim hersey guzel olmustu aslinda haklisin..ama iste "bitti" dedigi icin bn konusmk istiyorum dedigimde biten seyin nesini konuscaz derse diye daha kotu olmktan korkiyorum yoksa hemen acar arardim tek korkum "daha kotu olur muyum" korkusu
eger o görüsmek istemiyorsa, bence kararina saygi duy. erkek milleti bu. geri cekilir, kafasini toparlamak icin. anlayisli olmaya calis.. kendini o kisinin yerine koy... ve sirf iliskim var diye demek icin, sorunlar oldugu halde, iliskini canlandirmaya calisma.. zamana birakmakta fayda var.. seviyosa geri döner o merak etme. bir süre kaybol ki merak etsin seni.
+ enerjileri karsi taraf illaki hisseder... sen de dinlenme zamani ayir kendine.. senin enerjin iyilesince o da hisseder bunu, geri döner seviyorsa
Topik hepten çöktü güzelim hepsi patladı hangisini anlatıyım ufak tefek şeyler dışında olmadı bence dönenlerde zaten döneceği oluyor falcı bildi diyoruz.Ben şahsen bıraktım paralı atmayı burdaki kızlarla geyiğinr fallaşıyoruz aynı hesap.Dünya paramızı yediler fosların fosu hepsi hoş o dönem iyi geldi ama artık atmam gerek yok umut tacirliği.Herkese Aralık-Ocak diyen falcıların miadı doldu.Topikte fırtına öncesi sessizlik mi var acaba?
cok sevindim buna.. hissettigim kadariyla sadece kafasini toparlamak istiyor... zamanla düzelecegine inaniyorum, zaman tani ikinize :) vardir bunda da bir hayir <3
Evet zaten sorun benm sabirsizligim ve ketumlugum 3ay dayandigina sukrediyorum ben alcakgonullu olmak lazim.birde su sevgimi belli etme olaylarini asmam lazim cok sogugum.icten coooook sevip distan yasayamamak cok kotuuuu.seni sevmiyorum deil diyeyim barii....
Evet zaten sorun benm sabirsizligim ve ketumlugum 3ay dayandigina sukrediyorum ben alcakgonullu olmak lazim.birde su sevgimi belli etme olaylarini asmam lazim cok sogugum.icten coooook sevip distan yasayamamak cok kotuuuu.seni sevmiyorum deil diyeyim barii....
Kizlar çıkan fal haberiyle geldim beklediğim olmuş bugün ama ben telofonuma hiç bakmadım sonuç ne olur şimdiden bilmiyorum ama sekiz aydır uğruna para acadigim bu gün aramis
Kizlar çıkan fal haberiyle geldim beklediğim olmuş bugün ama ben telofonuma hiç bakmadım sonuç ne olur şimdiden bilmiyorum ama sekiz aydır uğruna para acadigim bu gün aramis
Teşekkür ederim canım rabbim den dilerim herkez tatar bu duyguyu iki telofon numaram var eski olanı aramış konusamadik daha hiç sonuç ne olur nasıl ilerler bilmiyorum dönüş yapmalimiyim onu da bilmiyorum yoksa beklemeli miyim tekrar araması icinNihayet çıkan bir haber daha .hayırlısı olsun hakkında .
Kim bildi peki ?
Teşekkür ederim canım rabbim den dilerim herkez tatar bu duyguyu iki telofon numaram var eski olanı aramış konusamadik daha hiç sonuç ne olur nasıl ilerler bilmiyorum dönüş yapmalimiyim onu da bilmiyorum yoksa beklemeli miyim tekrar araması icin
Yeşil çingene ilk baktırdığım falda analizi çok iyiydi ama 5 kere gidince çok fazla yanıldı. Andaki durumu iyi gelmedi bana karşı. Nazarr da iyiydi denedin mi bilmiyorum andaki durumu iyi kötü yazıyor.Kizlar cok fal baktirdim iyi kotu kendime enerjime uyan ve olusan durumlarda gidecegim falcilari belirledim:
Yeni bir kisiyle tanisiyorsam nasil biri olduguna dair bilgi almak icin: yesil cingene, geysu, gizem hatun,melek yildiz,
O kisinin hayatinda biri var mi diye merak ediyorsam: yesil cingene, sezgi,selena,can
Yakin gelecekte genel olarak cikanlar: melek yildiz, sezgi, can, gizem hatun
Anda cok iyi olanlar ve analiz istiyorsam: gizem hatun,geysu,sezgi,selena,melek yildiz, derin
Nil gunes ve birkerebire bi kac fal daha aticam o zaman net yorumlarim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?