Binnaz Abla

Şimdi tekrar okudum da Nazarr a ben isim vermedim. Karşı tarafın ismi bilmiş su falında nasıl oldu ki acaba ?

Yeşil çingene ilk baktırdığım falda analizi çok iyiydi ama 5 kere gidince çok fazla yanıldı. Andaki durumu iyi gelmedi bana karşı. Nazarr da iyiydi denedin mi bilmiyorum andaki durumu iyi kötü yazıyor.

Nazarda 4 falim var:) ilk baktiriyorsam biri icin mesela efsane tutuyor onu unutmusum canim su falinda karsi tarafin bilgisini giriyorsun aslinda yazmamis miydin?

Yesil cingene de ilk baktiriyorsam biri icin efsanedir bununla olur ya da olmaz der dikkat etmem gereken noktalari soyler

İlk ayrildigimizdan beri attıklarım binnaz binnazda kiler hepsi iletişim var dedi sonucu hep olumluya bağladı
Eylül ayında attıklarım
Mehmet Yıldız süren kahve
Umut ışık iki defa kahve
Yağız er iki defa kahve
Yağmur tekin ilk fali daha zaman var demişti tekrar attım zaman dolmadan ikinciye sabır dedi zor bir erkek var karşımızda dedi ve ben onu dinlemedim iletişime geçtim birkez kasım ortasında ters tepki yaptı karşı tarafta olay olunca yine attım yağmur tekine böylece üç defa oldu ve bana olmicak görseydim dedi en başından sana olmaz bu adamdan hayır gelmez derdim dedi beklicez işine öyle geliyo dedi bir daha yollamadim yağmura
Kasım sonu elanı soylu ya attım kahve aricak dedi engel şubat ta bu adam yanında dedi
Ve binnazda son ocak ayı içindekiler
Ufuk kutluk katina çok yakında dedi
İsimlerini unuttuğum üç kişi daha var bakıp yazarım yine uzun yazdım binnaz boyle

Aa evet doğru sen deyince aklıma geldi. Fal sorusunu okuyup ismi göremeyince bir an şüpheye düşmüştüm.
Nazarr olmaz dedi bana acaba bu çıkar mı ki ? Çingene de olur demişti ama karşı tarafın kişiliği anlattığı kadar iyi değildi.

cok zor soru yarin bakayim bi detaylica yazayim sana :)

Zamana takılmayın kızlar bunu birkez daha gördük
Telve de
Geysuya batırmıstim eylül ekim gibiydi kahve zaman vermemisti ama aricak demişti her keze göre sonucu farklı bağlamıştı ama ben tüm fallarimdan iletişim varmı diye sormuştum hani ilerisini hiç merak etmedim çünkü gelecek fikirler senin elindedir ne olacağı muammadir
Telve de iki kişiye baktirdim zaten geysu ve birkerebir
Birkerebire yeni baktirdim iki hafta olmadı daha çok olumsuzdu fali iletişim yok dedi önümüzdeki şu üç aylık süreçte olsa bile mutsuz olan bir kişi seni mutlu edemez dedi birer cümle birşeyler değinmiş yarım bırakmış hep anlaşılması zor bir faldi hatta sorumu bile hala cevaplamadı
Falalemide sonra yazıcam
Hislerimi sorarsanız kime guvendim en çok
Yağmur tekin ve gizem hatun

benimde uzun süredir iletişimim yok bende senin gibi adım attım 2ay oldu ama ters bile tepmedi tepkisiz kaldı daha beter
Benimki eşek gibi tepti benim aramamdan on dakka sonrasinda dönüş yapmış ama acmamistim öyle kalmıştı en son bu olalı da üç ay oldu

İnşAllah canım herkez tatsin bu duyguyu neler çektik neler çekiyoz zaman zaman burda yaziyoz ağlamasın artık bu topigin kizlari

Aminnn cnm devam etsin mutlulugun...
ozeliklede ben aglama duvarina cevirdim bu topic i ama lutfenn dönsün ya cok mutsuzum

Yağmur Tekin'i hiç duymamıştım şimdi baktım 55 TL yazıyor

Kizlar ben işteyim çalışıyorum geç dönebiliyor sizlere ama hiç birinizi cevapsız birakmicam

Benimki eşek gibi tepti benim aramamdan on dakka sonrasinda dönüş yapmış ama acmamistim öyle kalmıştı en son bu olalı da üç ay oldu
hımm , 3 ay önce sen aradıktan sonra o seni 10 dk sonra geri aramış , ters tepmiş sayılmaz.. ben hiç umutlanmayayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…