- 21 Temmuz 2015
- 294
- 346
- 103
- 27
Yeşil çingene ilk baktırdığım falda analizi çok iyiydi ama 5 kere gidince çok fazla yanıldı. Andaki durumu iyi gelmedi bana karşı. Nazarr da iyiydi denedin mi bilmiyorum andaki durumu iyi kötü yazıyor.
Yoktu canim ben birkez adım attım ters tepti birdaha da yazmadim8 ay boyunca hiç irtibatınız yok muydu? Bu arada çok sevindim bundan sonrası istediğin gibi gelişir inşallah
Aa evet doğru sen deyince aklıma geldi. Fal sorusunu okuyup ismi göremeyince bir an şüpheye düşmüştüm.Nazarda 4 falim var:) ilk baktiriyorsam biri icin mesela efsane tutuyor onu unutmusumcanim su falinda karsi tarafin bilgisini giriyorsun aslinda yazmamis miydin?
Yesil cingene de ilk baktiriyorsam biri icin efsanedir bununla olur ya da olmaz der dikkat etmem gereken noktalari soyler
Aa evet doğru sen deyince aklıma geldi. Fal sorusunu okuyup ismi göremeyince bir an şüpheye düşmüştüm.
Nazarr olmaz dedi bana acaba bu çıkar mı ki ? Çingene de olur demişti ama karşı tarafın kişiliği anlattığı kadar iyi değildi.
Teşekkür ettimcok zor soru yarin bakayim bi detaylica yazayim sana :)
benimde uzun süredir iletişimim yok bende senin gibi adım attım 2ay oldu ama ters bile tepmedi tepkisiz kaldı daha beterYoktu canim ben birkez adım attım ters tepti birdaha da yazmadim
İnşAllah canım herkez tatsin bu duyguyu neler çektik neler çekiyoz zaman zaman burda yaziyoz ağlamasın artık bu topigin kizlari
Benimki eşek gibi tepti benim aramamdan on dakka sonrasinda dönüş yapmış ama acmamistim öyle kalmıştı en son bu olalı da üç ay oldubenimde uzun süredir iletişimim yok bende senin gibi adım attım 2ay oldu ama ters bile tepmedi tepkisiz kaldı daha beter
İnşAllah canım herkez tatsin bu duyguyu neler çektik neler çekiyoz zaman zaman burda yaziyoz ağlamasın artık bu topigin kizlari
Özelinde açıksa dua söylicem sanaAminnn cnm devam etsin mutlulugun...
ozeliklede ben aglama duvarina cevirdim bu topic i ama lutfenn dönsün ya cok mutsuzum
Özelinde açıksa dua söylicem sana
Yağmur Tekin'i hiç duymamıştım şimdi baktım 55 TL yazıyorZamana takılmayın kızlar bunu birkez daha gördük
Telve de
Geysuya batırmıstim eylül ekim gibiydi kahve zaman vermemisti ama aricak demişti her keze göre sonucu farklı bağlamıştı ama ben tüm fallarimdan iletişim varmı diye sormuştum hani ilerisini hiç merak etmedim çünkü gelecek fikirler senin elindedir ne olacağı muammadir
Telve de iki kişiye baktirdim zaten geysu ve birkerebir
Birkerebire yeni baktirdim iki hafta olmadı daha çok olumsuzdu fali iletişim yok dedi önümüzdeki şu üç aylık süreçte olsa bile mutsuz olan bir kişi seni mutlu edemez dedi birer cümle birşeyler değinmiş yarım bırakmış hep anlaşılması zor bir faldi hatta sorumu bile hala cevaplamadı
Falalemide sonra yazıcam
Hislerimi sorarsanız kime guvendim en çok
Yağmur tekin ve gizem hatun
Ben baktirdigim da 50 TL idi ikinci fali 35 ten yollamistim üçüncü fali yine 50 TL yolladım son zamanda hepsi zamlandiya yeni 55 tlYağmur Tekin'i hiç duymamıştım şimdi baktım 55 TL yazıyor
Arttı fiyatı aynen. En son baktığım da 50 TL idi. Bir 5 daha arttırmışYağmur Tekin'i hiç duymamıştım şimdi baktım 55 TL yazıyor
hımm , 3 ay önce sen aradıktan sonra o seni 10 dk sonra geri aramış , ters tepmiş sayılmaz.. ben hiç umutlanmayayım bari :)Benimki eşek gibi tepti benim aramamdan on dakka sonrasinda dönüş yapmış ama acmamistim öyle kalmıştı en son bu olalı da üç ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?