Dun peri sele fal attim. Yorumu begendim ancak ilk baktirisim. Foruma da baktim beğenen var begenmeyen var. Tekrar sormak istedim. Nasildir peri yasar miyim dediklerini??
Son 5 ayda binnazda 20 kisi denedim. Sizinde sormak istedikleriniz olursa yanitlarim
bence sen hepsini yaz.çünkü herkes öle yapıyo..Dun peri sele fal attim. Yorumu begendim ancak ilk baktirisim. Foruma da baktim beğenen var begenmeyen var. Tekrar sormak istedim. Nasildir peri yasar miyim dediklerini??
Son 5 ayda binnazda 20 kisi denedim. Sizinde sormak istedikleriniz olursa yanitlarim
Yok ben zaten evliyim:)) benim isle ilgili sıkıntım var karmakarisik durumlar o yuzden fala sardim. Istedigim seyin gecikmeli olcagini ve bu sene iki kez is degistirecegimi söyledi. Bunu soyleyen ilk kisi binnaz daEvlendirdi mi seni de:)
Peri Sel bende süreci çok net söylemişti. Ama sonuç olarak söylediği şey tamamen benim yüzümden olmadı farklı davransam olacaktı muhtemelen.. Her şey bizim elimizde, anlık kararlar falı da kaderi de değiştiriyor onu anladım. Falcı o ana göre öngörüde bulunuyor suçlamamak lazım sanırım...
Hahah gizem hatunmerhaba kızlar,uzun süredir buralarda yoktum yaklasık 3 aydan beri fal baktırmıyorum ve artık fala cok nadir para döküyorum,böylece nedense yasayabileceğim olaylara da sürekli fal baktırarak müdahale etmemiş oluyorum gibi düşünüyorum.
uzun süredir sadece sezgiye baktırıyorum o karsı tarafla ilgili anlık durum ve karsı tarafın dusuncelerinde cok cok iyi insanı baya sasırtıyor ama söyledikleri cıkıcakmı görücez, baska falcıya baktırmak istiyorum artık cunku sezgi ciğerime kadar herşeyi biliyor varmı tavsiyeleriniz?
cok güzel yazmıssınız erkeklerin mantığı devreye girdiği zaman ilişkide oluruna bırakmak lazım o an kaybetme korkusuyla konusmaya calısıyoruz onlar daha cok bunalıyor mesela benimde ilişkimde bir soğuma dönemi olmustu her gün acı cekiyordum cok sabırsız bir insanımdır,sonra kendi haline bıraktım kendisi sevdiğini söyleyip geri geldi ama geri gelse de davranıslarından bir şeylerin eskisi gibi toparlanamayacagını anlayıp ben bitirmiştim. kısadan hisse kendi haline bırakın mutlakaeger o görüsmek istemiyorsa, bence kararina saygi duy. erkek milleti bu. geri cekilir, kafasini toparlamak icin. anlayisli olmaya calis.. kendini o kisinin yerine koy... ve sirf iliskim var diye demek icin, sorunlar oldugu halde, iliskini canlandirmaya calisma.. zamana birakmakta fayda var.. seviyosa geri döner o merak etme. bir süre kaybol ki merak etsin seni.
bu gizem hatun nerede canım? ay özlemişim forumuHahah gizem hatun
Ayni seyleri bende yasadim kizlar. Erkek milleti hep ayni. Bende her benden uzaklasio kafa dinlemek istediginde aramadim. Cok seviyodum ama aramadim. Herseferinde kendisi dondu. Sonunda evlendik ve ben hic evlilik konusu acmadim. Hic beklemedigim bi anda evlenme teklifi etti. Evlendikden sonra tamamen bambaska bi insan oldu. Iyki sabretmis uzerine gitmemisim diyorum. Nacizane tavsiyem. Sizde cok uzerine gitmeyin. Akisina birakin. Kaderinizde varsa ztn oluyor. Allah hepinizin gonlune gore versncok güzel yazmıssınız erkeklerin mantığı devreye girdiği zaman ilişkide oluruna bırakmak lazım o an kaybetme korkusuyla konusmaya calısıyoruz onlar daha cok bunalıyor mesela benimde ilişkimde bir soğuma dönemi olmustu her gün acı cekiyordum cok sabırsız bir insanımdır,sonra kendi haline bıraktım kendisi sevdiğini söyleyip geri geldi ama geri gelse de davranıslarından bir şeylerin eskisi gibi toparlanamayacagını anlayıp ben bitirmiştim. kısadan hisse kendi haline bırakın mutlaka
ben cok pişman oldum mesela ayrıldığıma,cocuk bana adım attı tamam kötü günlerimiz oldu ama düzelebiliriz diye hersey cok güzel konusması falan ama günlerdir görüsmemisiz ilişkimiz iğrenc gidiyor arkadasları aradı arkadasları arıyor diye ya toplanmıslar gitmem lazım biz nasılsa senle yine görüsürüz diyip bastı gitti, ertesi gün görüstüğümüzde de hiç eskisi gibi seviyo gibi gelmedi yanımda telefona bakmamalar, telefonunu karıstırdım normalde hic yapmam bir kızla sürekli mesajlarını yakaladım birbirlerine komik fotoğraflar atmıslar falan, bana yakın arkadasım dediği biri ama bana ben bunalıyorum diyip mesaj atmadığında sürekli onunla mesajlastığını gördüm ve ertesi gün yediremeyip ayrıldım?Ayn
Ayni seyleri bende yasadim kizlar. Erkek milleti hep ayni. Bende her benden uzaklasio kafa dinlemek istediginde aramadim. Cok seviyodum ama aramadim. Herseferinde kendisi dondu. Sonunda evlendik ve ben hic evlilik konusu acmadim. Hic beklemedigim bi anda evlenme teklifi etti. Evlendikden sonra tamamen bambaska bi insan oldu. Iyki sabretmis uzerine gitmemisim diyorum. Nacizane tavsiyem. Sizde cok uzerine gitmeyin. Akisina birakin. Kaderinizde varsa ztn oluyor. Allah hepinizin gonlune gore versn
ben geysuyu bayağı bayağı beğeniyorum. yalnız bana sezgi bilememişti. seninle enerjimiz terstir belki olmaz sana geysumerhaba kızlar,uzun süredir buralarda yoktum yaklasık 3 aydan beri fal baktırmıyorum ve artık fala cok nadir para döküyorum,böylece nedense yasayabileceğim olaylara da sürekli fal baktırarak müdahale etmemiş oluyorum gibi düşünüyorum.
uzun süredir sadece sezgiye baktırıyorum o karsı tarafla ilgili anlık durum ve karsı tarafın dusuncelerinde cok cok iyi insanı baya sasırtıyor ama söyledikleri cıkıcakmı görücez, baska falcıya baktırmak istiyorum artık cunku sezgi ciğerime kadar herşeyi biliyor varmı tavsiyeleriniz?
geysu bana patlamıstı malesef zamanındaben geysuyu bayağı bayağı beğeniyorum. yalnız bana sezgi bilememişti. seninle enerjimiz terstir belki olmaz sana geysu
kız meselesine yorum yapmayacağım ama şu barışma aşamasında arkadaşlarının yanına gitmesi olayı bence kaybetme korkusu olmamasından.ben cok pişman oldum mesela ayrıldığıma,cocuk bana adım attı tamam kötü günlerimiz oldu ama düzelebiliriz diye hersey cok güzel konusması falan ama günlerdir görüsmemisiz ilişkimiz iğrenc gidiyor arkadasları aradı arkadasları arıyor diye ya toplanmıslar gitmem lazım biz nasılsa senle yine görüsürüz diyip bastı gitti, ertesi gün görüstüğümüzde de hiç eskisi gibi seviyo gibi gelmedi yanımda telefona bakmamalar, telefonunu karıstırdım normalde hic yapmam bir kızla sürekli mesajlarını yakaladım birbirlerine komik fotoğraflar atmıslar falan, bana yakın arkadasım dediği biri ama bana ben bunalıyorum diyip mesaj atmadığında sürekli onunla mesajlastığını gördüm ve ertesi gün yediremeyip ayrıldım?
sizce ne diyorsunuz kızlar barısma konusmasında arkadasları aradığında bekliyorlar diyip beni bırakıp gitmesi normalmi? he birde bu konusmayı yaptığımız gün 2 hafta falan görüsmemiştik daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?