Binnaz Abla

Dun peri sele fal attim. Yorumu begendim ancak ilk baktirisim. Foruma da baktim beğenen var begenmeyen var. Tekrar sormak istedim. Nasildir peri yasar miyim dediklerini??

Son 5 ayda binnazda 20 kisi denedim. Sizinde sormak istedikleriniz olursa yanitlarim
 

Evlendirdi mi seni de:)
 
bence sen hepsini yaz.çünkü herkes öle yapıyo..
 
bu da benim liste, arada sildiklerim oldugu için hatırladıklarımı yazdım, unuttuklarım var. çıkmayanları silmiştim bir ara:) umarım herkese faydası olur

binnaz abla kahve


umut ışık: verdiği tarihler şubat ve mart çok kesin konuştu. 2 gündür yaşadıklarıma göre çıkması %95 ihtimal. yine yazarım tarihler gelince. tarihleri gün olarak verdi. burayı takip etme ihtimali nedeniyle yazmadım:):)

doruk ege: ocak için söylediği birşey vardı olmadı

ruya yıldız: verdiği tarihler geçti olmadı

umay bilgin: patladı

emir can: türkçesi çok bozuk yazdıklarından pek bir şey anlamadım. kendiyle çelişen bir sürü cümle vardı. aynı şey için hem ocak ayında olacak demiş hem şubat hem de mart demiş. yazdıklarını unutuyor sanırım. eşimle ilgili de söylediği bir şey var hiç alakası yoktu.

naz kobal: tamamen salladı söylediği tüm tarihler geçti hiç biri olmadı

natali derinsu: subat sonu verdiği tarih var. ancak çok genel ve kısaydı. tatmin etmedi

rabia barika: patladı

efsun aksoy:şubat ayı başında verdiği bir tarih vardı dediği şey oldu.hemde dediği gün oldu. diğer dediği şeyleri bekliorum. ancak çok detaylı değildi. sadece sorumu cevaplamış. olacagını söylemiş. olmayacak gibi duruyor.

yener ışık: berbat

melek yıldızatladı

ebru iyihuylu: olmadı

selin imer: geçmişi en iyi bilen kişiydi, kişilik analizide dogru. ancak ocak için söylediği şey olmadı. subatta içinde bir iş teklifi alacagımı söyledi ve aldım. kararı benim vereceğimi söylemiş. ama ocak için söylediği şey benim esas sorumdu ve olacak dedi olmadı. o yuzden bu da olmadı.

deniz fidan: baktıgında çok begenmiştim ama dedikleri çıkmadı

gülende boran:ne anı ne geçmişi ne kişilik hiç bir şey bilemedi

sedef çelik: beklediğim 2 haber vardı. o haberlerin gelmeyeceğini ama başka bir yerden daha iyi bir teklif alacağımı bunlarıda nisan ayına kadar yaşayacağımı söylemiş. iş teklifi yapacak kişi içinde harfler vermiş. bu ay iş teklifi aldım ancak harfler tutmadı. sölediği zaman var belki başka bir teklif daha gelir şimdilik bu kişiyi beklemedeyim.

peri sel: istediğim şeyi agustosta yaşayacagımı söylemiş. mart için söylediği şeyler var beklemedeyim.

tarot: turgut bıçakçı: istediğim şeyin ağustos ayında olacagını söylemiş. işle ilgili söyledikleri peri sel ile aynıydı.
destina eren:yorumlamasını begendim. söylediği şubat sonu ve mart başı 2 tarih ve 2 olay var. şubat için söylediği şey olmak üzere. benim martı beklememi söylemiş

iskambil: ufuk kutluk, sürekli geçmişi anlatmış, bildiği bir iki şey oldu. gelecekle ilgili çok genel konuşmuş.yani illaki olur bir gün:) begenmedim
 
Peri Sel bende süreci çok net söylemişti. Ama sonuç olarak söylediği şey tamamen benim yüzümden olmadı farklı davransam olacaktı muhtemelen.. Her şey bizim elimizde, anlık kararlar falı da kaderi de değiştiriyor onu anladım. Falcı o ana göre öngörüde bulunuyor suçlamamak lazım sanırım...
 

kendi adıma her zaman fala bakış açım geleceği kimsenin bilemeyeceği yönünde birisine danışırken benim için en önemli şey gerçekten analizler hadi olsun yakın gelecek. perinin falı bana inanılmaz olumluydu en olumsuz zamanımda.10 aralıkta baktırmışım. anlık analiz benim falımda yoktu ve söylediklerinin bir tanesi bile gerçekleşmedi keşke gerçekleşse isterdim tabi:)

ama tabi ki enerjilerimiz ters olabilir size çok güzel bakmıştır kızlar anı iyi yorumlamıştır çıkmıştır hatta bilemiyorum:)
 
merhaba kızlar,uzun süredir buralarda yoktum yaklasık 3 aydan beri fal baktırmıyorum ve artık fala cok nadir para döküyorum,böylece nedense yasayabileceğim olaylara da sürekli fal baktırarak müdahale etmemiş oluyorum gibi düşünüyorum.

uzun süredir sadece sezgiye baktırıyorum o karsı tarafla ilgili anlık durum ve karsı tarafın dusuncelerinde cok cok iyi insanı baya sasırtıyor ama söyledikleri cıkıcakmı görücez, baska falcıya baktırmak istiyorum artık cunku sezgi ciğerime kadar herşeyi biliyor varmı tavsiyeleriniz?
 
Hahah gizem hatun
 
cok güzel yazmıssınız erkeklerin mantığı devreye girdiği zaman ilişkide oluruna bırakmak lazım o an kaybetme korkusuyla konusmaya calısıyoruz onlar daha cok bunalıyor mesela benimde ilişkimde bir soğuma dönemi olmustu her gün acı cekiyordum cok sabırsız bir insanımdır,sonra kendi haline bıraktım kendisi sevdiğini söyleyip geri geldi ama geri gelse de davranıslarından bir şeylerin eskisi gibi toparlanamayacagını anlayıp ben bitirmiştim. kısadan hisse kendi haline bırakın mutlaka
 
Ayn
Ayni seyleri bende yasadim kizlar. Erkek milleti hep ayni. Bende her benden uzaklasio kafa dinlemek istediginde aramadim. Cok seviyodum ama aramadim. Herseferinde kendisi dondu. Sonunda evlendik ve ben hic evlilik konusu acmadim. Hic beklemedigim bi anda evlenme teklifi etti. Evlendikden sonra tamamen bambaska bi insan oldu. Iyki sabretmis uzerine gitmemisim diyorum. Nacizane tavsiyem. Sizde cok uzerine gitmeyin. Akisina birakin. Kaderinizde varsa ztn oluyor. Allah hepinizin gonlune gore versn
 
ben cok pişman oldum mesela ayrıldığıma,cocuk bana adım attı tamam kötü günlerimiz oldu ama düzelebiliriz diye hersey cok güzel konusması falan ama günlerdir görüsmemisiz ilişkimiz iğrenc gidiyor arkadasları aradı arkadasları arıyor diye ya toplanmıslar gitmem lazım biz nasılsa senle yine görüsürüz diyip bastı gitti, ertesi gün görüstüğümüzde de hiç eskisi gibi seviyo gibi gelmedi yanımda telefona bakmamalar, telefonunu karıstırdım normalde hic yapmam bir kızla sürekli mesajlarını yakaladım birbirlerine komik fotoğraflar atmıslar falan, bana yakın arkadasım dediği biri ama bana ben bunalıyorum diyip mesaj atmadığında sürekli onunla mesajlastığını gördüm ve ertesi gün yediremeyip ayrıldım?
sizce ne diyorsunuz kızlar barısma konusmasında arkadasları aradığında bekliyorlar diyip beni bırakıp gitmesi normalmi? he birde bu konusmayı yaptığımız gün 2 hafta falan görüsmemiştik daha önce
 
bu arada nil güneş katina fallarımı dinledim kızlar bence iyi yahu :)
 
ben geysuyu bayağı bayağı beğeniyorum. yalnız bana sezgi bilememişti. seninle enerjimiz terstir belki olmaz sana geysu
 
kız meselesine yorum yapmayacağım ama şu barışma aşamasında arkadaşlarının yanına gitmesi olayı bence kaybetme korkusu olmamasından.

ben benimkine acayip sinirlenmiştim, ki haksız olan da oydu, "böyle bi şey yapabildiysen bu ilişki bitsin o zaman" laflarını bile söylemişim. o kadar ağır bir meseleydi. birkaç gündür de hiiiç konuşmuyorduk ben konuşmak istediğimde de benden kaçmıştı falan. bir gece mesaj attı "seninle birkaç gündür konuşmuyor olmamız benim için sorun değil çünkü biz hallederiz, barışırız çözeriz zaten hallolur yani". seninkinin bu hareketi de aynı sebepten bence. nasıl olsa barışcaz, nasıl olsa affedecek unutacak diyorlar ve asla uğraşma, adım atma, azıcık emek gösterme gibi hareketlerdr bulunmuyorlar. çünkü çok seviyoruz ve ne yaparlarsa yapsınlar bırakamayız diye düşünüyorlar, peehhh. bulunmaz hint kumaşları. vallahi sinirlendim yine
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…