Ayn
Ayni seyleri bende yasadim kizlar. Erkek milleti hep ayni. Bende her benden uzaklasio kafa dinlemek istediginde aramadim. Cok seviyodum ama aramadim. Herseferinde kendisi dondu. Sonunda evlendik ve ben hic evlilik konusu acmadim. Hic beklemedigim bi anda evlenme teklifi etti. Evlendikden sonra tamamen bambaska bi insan oldu. Iyki sabretmis uzerine gitmemisim diyorum. Nacizane tavsiyem. Sizde cok uzerine gitmeyin. Akisina birakin. Kaderinizde varsa ztn oluyor. Allah hepinizin gonlune gore versn
Hahah gizem hatun
kız meselesine yorum yapmayacağım ama şu barışma aşamasında arkadaşlarının yanına gitmesi olayı bence kaybetme korkusu olmamasından.
ben benimkine acayip sinirlenmiştim, ki haksız olan da oydu, "böyle bi şey yapabildiysen bu ilişki bitsin o zaman" laflarını bile söylemişim. o kadar ağır bir meseleydi. birkaç gündür de hiiiç konuşmuyorduk ben konuşmak istediğimde de benden kaçmıştı falan. bir gece mesaj attı "seninle birkaç gündür konuşmuyor olmamız benim için sorun değil çünkü biz hallederiz, barışırız çözeriz zaten hallolur yani". seninkinin bu hareketi de aynı sebepten bence. nasıl olsa barışcaz, nasıl olsa affedecek unutacak diyorlar ve asla uğraşma, adım atma, azıcık emek gösterme gibi hareketlerdr bulunmuyorlar. çünkü çok seviyoruz ve ne yaparlarsa yapsınlar bırakamayız diye düşünüyorlar, peehhh. bulunmaz hint kumaşları. vallahi sinirlendim yine
ben cok pişman oldum mesela ayrıldığıma,cocuk bana adım attı tamam kötü günlerimiz oldu ama düzelebiliriz diye hersey cok güzel konusması falan ama günlerdir görüsmemisiz ilişkimiz iğrenc gidiyor arkadasları aradı arkadasları arıyor diye ya toplanmıslar gitmem lazım biz nasılsa senle yine görüsürüz diyip bastı gitti, ertesi gün görüstüğümüzde de hiç eskisi gibi seviyo gibi gelmedi yanımda telefona bakmamalar, telefonunu karıstırdım normalde hic yapmam bir kızla sürekli mesajlarını yakaladım birbirlerine komik fotoğraflar atmıslar falan, bana yakın arkadasım dediği biri ama bana ben bunalıyorum diyip mesaj atmadığında sürekli onunla mesajlastığını gördüm ve ertesi gün yediremeyip ayrıldım?
sizce ne diyorsunuz kızlar barısma konusmasında arkadasları aradığında bekliyorlar diyip beni bırakıp gitmesi normalmi? he birde bu konusmayı yaptığımız gün 2 hafta falan görüsmemiştik daha önce
ben cok pişman oldum mesela ayrıldığıma,cocuk bana adım attı tamam kötü günlerimiz oldu ama düzelebiliriz diye hersey cok güzel konusması falan ama günlerdir görüsmemisiz ilişkimiz iğrenc gidiyor arkadasları aradı arkadasları arıyor diye ya toplanmıslar gitmem lazım biz nasılsa senle yine görüsürüz diyip bastı gitti, ertesi gün görüstüğümüzde de hiç eskisi gibi seviyo gibi gelmedi yanımda telefona bakmamalar, telefonunu karıstırdım normalde hic yapmam bir kızla sürekli mesajlarını yakaladım birbirlerine komik fotoğraflar atmıslar falan, bana yakın arkadasım dediği biri ama bana ben bunalıyorum diyip mesaj atmadığında sürekli onunla mesajlastığını gördüm ve ertesi gün yediremeyip ayrıldım?
sizce ne diyorsunuz kızlar barısma konusmasında arkadasları aradığında bekliyorlar diyip beni bırakıp gitmesi normalmi? he birde bu konusmayı yaptığımız gün 2 hafta falan görüsmemiştik daha önce
öyle haklisinki tam olarak böyle düsünüyorlar nasilsa birakmaz, gitmez. Ama seven insani sürekli itip kakipta yinede ayni yerde beklemekte aptalik elbet birgün sevende yoruluyor ve o zaman dönüsüde zor oluyor. Hep söylenirdide inanmazdim ama dogruymus fazla deger vermiyceksin en azindan göstermeyeceksin. Kaybetme korkusu yoksa o iliski cok zarar görüyor.
Öbür kizla olan mesele hic hos degil ama seni baristiginiz gün yanliz birakmasi sanki arkadaslarina daha cok deger ve önem veriyor gibi geldi yani zaten onceinawhile zaten affeder, susar diye düsünmüste olabilir
bunu dile getirdiğimde neden sen arkadaslarımla kendini kıyaslıyorsun onları mı kıskanıyorsun diye savunmaya geciyordu kesinlikle öyle kaybetme korkusu yoktu bende iste o hareketine ses cıkarmadım zaten yeni barıstık diye daha sonraki gün arkadasları yine aradı neredesin kimlesin diyorlar benimle oldugunu söylemeyip dısarıda oldugunu söyledi direkt niye söylemediğini sordugumda da ee zaten hep senleyim biliyorlardır diye söylemedim dedi eskiden benle attığı adımı gidip anlatan insan, bunlara dayanamayıp bitirdim ve ben bitirdiğiö halde kendisi ben seni cok seviyordum sen beni sıktın bunalttın ilişkiyi mahvettin diye sucladı sürekli ve sonuç kendimi cok değersiz hissediyorum
ayrıyız ancak ben mesaj attım adım attım ayrıldıktan bir süre sonra bana bu sekilde yanıt verdi ben senin yanına dahi gelip seninle konustum ilişkiyi toparlamak icin ama sen beni o kadar bunalttın ki ayrılmaktan baska care kalmamıstı falan güzel giden bir ilişkiyi mahvettin bu sana ders olur bundan sonraki ilişkilernde daha dikkatli olursun artık falan dedi. ben ayrıldım kendisinden ama teorik olarak o soğuduğu icin oldukca kendini ilişşkiden cekerek benim ayrılmak icin adım atmamı beklemişti şimdi bende vicdan yaptım acaba söyledikleri haklı mı diye ama herkes kendini aklamak icin senin vicdanına oynuyor biliyor sevdiğini diyorlar, neredeyse özür dileyecek duruma geldimböyle aciklamami olur. Tam olarka anlamadim suan ayrimisiniz? Birde ayrilip bir süre sonra baristiktan sonra her iki taraftada ister istemez sogukluk ve mesafe oluyor ayrilik sebebi ne olursa olsun hersey kaldigi yerden aslamioyrki
Mesajlasma disinda digerlerini yasadim ben. Emek vermeden olmuyor ben o kadar fedakarlık yaptimki simdi meyvesini yiyorum. Ama guven cok onemli. Guveniyorsan ve gercekten sevdigine inaniyorsan sans ver. Bizde 2 hafta konuşmadığımız oldu ve kac kez tekrarlandi bu. Ama her dondugunde affettim ben seviyodum cunku. Bir keresinde aradi ozledim diye hazirlandim bulustuk. Benim 1 saat vaktim var arkadaşlarla sozlestik ona göre yakin bi yere gidelim dedi. Ozledim diye aradiginda bunu soylemedi bile. Attigim mesaja gunlerce cvp vermedigi oldu. Bunlarida kafami toplamam lazimdi diye acikladi. Ama cok sukur evlenme teklifini ettikten sora bambaska biri oldu. Verdigim emeklerin karsiligini aliyorum diyorum. Fazla fevri olmamak lazim alttan almak lazim. Sonra ipler sizin elinize gecince acısını cikarirsiniz:))ben cok pişman oldum mesela ayrıldığıma,cocuk bana adım attı tamam kötü günlerimiz oldu ama düzelebiliriz diye hersey cok güzel konusması falan ama günlerdir görüsmemisiz ilişkimiz iğrenc gidiyor arkadasları aradı arkadasları arıyor diye ya toplanmıslar gitmem lazım biz nasılsa senle yine görüsürüz diyip bastı gitti, ertesi gün görüstüğümüzde de hiç eskisi gibi seviyo gibi gelmedi yanımda telefona bakmamalar, telefonunu karıstırdım normalde hic yapmam bir kızla sürekli mesajlarını yakaladım birbirlerine komik fotoğraflar atmıslar falan, bana yakın arkadasım dediği biri ama bana ben bunalıyorum diyip mesaj atmadığında sürekli onunla mesajlastığını gördüm ve ertesi gün yediremeyip ayrıldım?
ayrıyız ancak ben mesaj attım adım attım ayrıldıktan bir süre sonra bana bu sekilde yanıt verdi ben senin yanına dahi gelip seninle konustum ilişkiyi toparlamak icin ama sen beni o kadar bunalttın ki ayrılmaktan baska care kalmamıstı falan güzel giden bir ilişkiyi mahvettin bu sana ders olur bundan sonraki ilişkilernde daha dikkatli olursun artık falan dedi. ben ayrıldım kendisinden ama teorik olarak o soğuduğu icin oldukca kendini ilişşkiden cekerek benim ayrılmak icin adım atmamı beklemişti şimdi bende vicdan yaptım acaba söyledikleri haklı mı diye ama herkes kendini aklamak icin senin vicdanına oynuyor biliyor sevdiğini diyorlar, neredeyse özür dileyecek duruma geldim
Mesajlasma disinda digerlerini yasadim ben. Emek vermeden olmuyor ben o kadar fedakarlık yaptimki simdi meyvesini yiyorum. Ama guven cok onemli. Guveniyorsan ve gercekten sevdigine inaniyorsan sans ver. Bizde 2 hafta konuşmadığımız oldu ve kac kez tekrarlandi bu. Ama her dondugunde affettim ben seviyodum cunku. Bir keresinde aradi ozledim diye hazirlandim bulustuk. Benim 1 saat vaktim var arkadaşlarla sozlestik ona göre yakin bi yere gidelim dedi. Ozledim diye aradiginda bunu soylemedi bile. Attigim mesaja gunlerce cvp vermedigi oldu. Bunlarida kafami toplamam lazimdi diye acikladi. Ama cok sukur evlenme teklifini ettikten sora bambaska biri oldu. Verdigim emeklerin karsiligini aliyorum diyorum. Fazla fevri olmamak lazim alttan almak lazim. Sonra ipler sizin elinize gecince acısını cikarirsiniz:))
Erkekler bizden daha cok özgürlüklerine düşkün. Onlar icin arkadaşlık onemli. Kendilerine ayirdiklari vakit onemli. Bizler fedakariz. Sevdiğimizle goruscez diye yeri geliyo arkadaslarla gorusmeyi iptal ediyoruz yeri geliyo ailemizle yaptigimiz programi. Ama erkeklerde bu yok. Kendimizi degersiz hissetmemizi sagliyorlar. Ama hepsinin dogasinda var. O yuzden cok takilmayin. Hatta niye gorusuosun niye gidiyosun diye sorgulamayin bile. Sorguladiginizda uzaklasiyorlar. Korkuyorkar baglanmaktan
Erkekler bizden daha cok özgürlüklerine düşkün. Onlar icin arkadaşlık onemli. Kendilerine ayirdiklari vakit onemli. Bizler fedakariz. Sevdiğimizle goruscez diye yeri geliyo arkadaslarla gorusmeyi iptal ediyoruz yeri geliyo ailemizle yaptigimiz programi. Ama erkeklerde bu yok. Kendimizi degersiz hissetmemizi sagliyorlar. Ama hepsinin dogasinda var. O yuzden cok takilmayin. Hatta niye gorusuosun niye gidiyosun diye sorgulamayin bile. Sorguladiginizda uzaklasiyorlar. Korkuyorkar baglanmaktan
kesinlikle öyle o kadar arkadaslarına düskündü ki ben ile iki görüsüyorsa onlarla haftada her gün her saat onlara ayırdıgı vakitle bana ayırdığı vakit arasında dağlar vardı ben bunu azıcık sitemle dile getirsem eee onlar arkadaslarım beni darlama zaten senle görüsüyoruz ya falan tavrı böyle oluyordu, yine de sevgiliye ilişkide sanki hiyerarşik bir sıra varmıs ve önce arkadaslarım sonra sen tarzında bir seyin cok yansıtılmaması gerektiğini düsünüyorum ben
bende bunun normal oldguna inanmiyorum ki aile baskadir, arkadas baskadir sevgili bambaskadir hepsinin yeri farkli hatta kiyas bile yapilamaz ama eger hissetiriliyorsa iste orada bir denge sorunu vardir.
bende sizin görüsünüzdeyim kızlar bir erkegi hayatının merkezine oturtmaya cok daha meyilli ve istekli oluyor ama bir adam sizden cok arkadaslarıyla görüsüyor ve size değersiz hissettiriyorsa zaten bir şeyler yanlıs demektir ikisininde dengesi bulunabilecek seyler cok zor değil.
Kesinlikle katiliyorum. Ben zaten erkek istedigini yapsin demiyorum. Burda ince bi cizgi var. Siz erkegi iliskinin basinda ne kadar sıkarsaniz o kadar kacar. Bu bir gercek. Iliskiye her iki taraf da emek vermeli. Ben yasadiklarimdan yola cikarak yorum yapıyorum. Evlenmeden once zorluk cektim. Alttan aldim yeri geldi fedakarlim yaptim ama suan iyki oyle davranmisim diyorum. Cunku suan bütün vaktini benimle geçirmek istiyorben buna katilmiyorum. erkek istedigini yapsin, kadin iliskiyi kurtarmak adina kendini feda etsin, gezmesin, eglenmesin, bütün zamanini erkege harcasin, ona göre plan yapsin. erkek istedigini yapsin, kadini ikinci plana atsin ... böyle bir sey yok. buna izin veren kadin, erkegi simartan da kadin. nasil anne erkek cocugunu simartiyosa, esler arasinda da böyle. hersey sevgi ve saygi cercevesinde ilerlemeli. esit bir sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?