Binnaz Abla

maya orta halli istersen at palamut ama hani iyi at diyemiciğim:) genel olarak bilmiş öyle detay vs yok çok genel

ya valla umutlanmıyım dıyorum ama sız yazınca umudum artıyone baktırmıştın ve neyı bıldı cok ozel dıılse yazabılırmısın?:)

:) açıkçası ben de umutlandırmak için yazmıyorum hatta kendim bile çok umutluyum denemez ama işte söylediği şey hem de verdiği zamanda tutunca buraya yazmadan da yapamıyorum :)

ben kahve baktırmıştım Tolin.. Eşimle bir telefon görüşmem olacağını söylemişti ve zaman vermişti.. "O senin eşin, çocuklarınız var, tabii görüşeceksiniz" diyebilirsiniz haklı olarak :) hemen onun da açıklamasını yapayım: Ayrıldığımızdan beri ilk defa uzun uzun konuştuk birçok şeyi :) Mert bunu söylediğinde "zor ama hadi bakalım" demiştim ama oldu işte :))

ben galiba sona yaklaşıyorum artık kızlarr darısı herkese olsun :))

Mert reikiye dün baktirdim olumluydu.. Insallah sesi gercekten rahatlatici ve samimi geliyor. bakalim cikarsa yazarim.. Beyzacim mobilden alinti yapamiyorum ama durumuna sevindim ins istedigin gibi sonuclanir

Senin baktığın gibi baktıysa iyidir o zaman tatlım :)) kendine haksızlık etmee :) bütün sayfaları okuyamadım, kim bu senin gibi bakan, nerde? :))

Yok kıız:) benden kötü o zaman hahaha madammaya telwe ama denemenize gerek yok bişey kaybetmezsiniz denemeyerek. Sorumada cevap vermemiş zaten. Reiki çıkar inşallah ya banada

Mert reikiye dün baktirdim olumluydu.. Insallah sesi gercekten rahatlatici ve samimi geliyor. bakalim cikarsa yazarim.. Beyzacim mobilden alinti yapamiyorum ama durumuna sevindim ins istedigin gibi sonuclanir

Reiki biliyor yaa bazı şeyleri.Ama tam bir değerlendirmeye tâbî tutmak için dönüm noktalarını bilmesi gerek.Tüm falcılar için aynı şey geçerli zaten.Baktırıp baktırmama konusunda dün kararsızdın ,memnun kalmana sevindim.İyi olanlar çıksın derim.

Beyzaaaaa cok sevindim senin adina....sen kimsn diyceksn ben yeni uye sayilirm ama uzun sureder takip edyrm burayi ve arada yaziyrm...ama gonulden sevindm kardeşm umarm kotu gunlern geri de kalir...sen annesin cocuklarn da var sanirm o yuzden daha cok sevndm....

ayyyy canımmm hadi bakalım inşallah...güzel haberlerini bekliyoruzzzz....

ben merte ilk baktırdığım faldan itibaren hep diyorum..o kadar fal baktırdım binnaz ablaya dünya bi para verdim. ancak mertin geçmişi yorumladığı bildiği gibi kimse bilemedi...inşallah gelecekte çıkar

Yok kıız:) benden kötü o zaman hahaha madammaya telwe ama denemenize gerek yok bişey kaybetmezsiniz denemeyerek. Sorumada cevap vermemiş zaten. Reiki çıkar inşallah ya banada

:)) hmm madem öyle diyorsun madammaya da eksik kalacak bi zahmettt :))) İnşallah sana da çıkar Mert'in söylediği tüm güzel şeyler :)

Est. Hiç öyle şey der miyim.. Çok teşekkür ederim canım :) inşallah senin de sıkıntın her ne ise bir an önce feraha çıkarsın..

:)) çok teşekkür ederim tatlım benimmm inşallahh :)) umarım burdaki herkesten çok çabuk zamanda güzel haberler almak nasip olsun..

Eeeeeee ben en bastan demedim tilki + kurkcu dukkani diye Bunca parayi fala sacacagina bana verseydin be apla, bak Nostradamus gibi kehanette bulunmusumd degerimi bilen yok Ben acikcasi hic sasirmadim gelismelere ama yine de hayirlisi diyorum

Son düzenleme:
Eeeeeee ben en bastan demedim tilki + kurkcu dukkani diye Bunca parayi fala sacacagina bana verseydin be apla, bak Nostradamus gibi kehanette bulunmusumd degerimi bilen yok Ben acikcasi hic sasirmadim gelismelere ama yine de hayirlisi diyorum

Ahahahahaha dedin walla Cherry immm :)) su sonuca bir varalim dile benden ne dilersenn :))

ben merte ilk baktırdığım faldan itibaren hep diyorum..o kadar fal baktırdım binnaz ablaya dünya bi para verdim. ancak mertin geçmişi yorumladığı bildiği gibi kimse bilemedi...inşallah gelecekte çıkar

tünaydın kızlarrr:)))mertın bende durum ve kışılık analızını cok cok begenıyorum oyle sen cok hassasın kırılgansın falan laflarına gırmemıs attıgım tarotta baya baya hem benım hemde benımkının karakterlerını cok net bilmişti kahve falındada zaten benımkının maddı sıkıntıda oldugunu soylemıstı bu da dogru cıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…