Zaten erkek arkadaslariyka gorusuyorsa siz de kiz arkadaşlarınızla gorusun. Hobileriniz olsun. Kendiniz icin biseyler yapin. O kisiyi hayatinizin merkezi yapmayın. Zaten bunlari yaptikca erkeği de bogmamis olursunuz ve daha degerli olursunuz. Surekli bunlari düşündükce hem kendinizi hem karsi tarafi mutsuz edersiniz. Onla olan vaktin de tadini alin onsuz olan zamaninda. Sadece iliski bi boyuta gelene kadar bazi ufak seyleri gormezden gelebilirsiniz. Mesela arkadaslariyla bulusmasi gibi:)sonra bir bakmisiniz, zaman böyle akip gitmis ve hic birsey yasamamisiniz hayatinizda, gelmisiniz 50-60 yaslarina ve kendiniz icin hic birsey yapmamisiniz erkeginizin etrafinda dolanirken.
erkek arkadaslarina daha cok zaman ayiriyorsa, arkadaslari sevgilisinden önemli anlamina geliyor. yani "senden daha önemli islerim var düsüncesi" .... yani izin vermeyin bu tiplere gercekten izin vermeyin..
Bu arada yazmayı unuttum. Basirly de semih ve siraca attim. İkisini de begenmedim. Cok genel bi yorum atmislar ve cokmkisaydi. Semih sorumu 5-6 kez okumakla gecirmis sureyi
Ayak nosu da cok enteresan olmus gerçekten. Beni de tarif etmeye calisti ama tutturamadi.. birde play store da fal uygulamalarına bakarken fal evi diye bisey gordum 60 altin verdi yukleyince. Uzerine kredi alip nagihan diye birine gonderdim. Sirf meraktan. Cok geneldi pisman oldum gönderdiğime. Bu uygulamayi duyan bilen var mi? Orda fal baktiranBendensinn ikisini bende sevmedim semih ayak nomu kilo dudak tahmini yapti tutmadi. Siraca soru sormayi unuttum ama soyledigi seyler benimle ilgili degil gibiydi.
Basirlyde can belki ama bi turlu emin olamiyorum ondan da.. baska hesaplardan atinca cumleleri hep ayni geldi.
canım sezgi ve selena bende çok zıt konuştular yaKizlar cok fal baktirdim iyi kotu kendime enerjime uyan ve olusan durumlarda gidecegim falcilari belirledim:
Yeni bir kisiyle tanisiyorsam nasil biri olduguna dair bilgi almak icin: yesil cingene, geysu, gizem hatun,melek yildiz,
O kisinin hayatinda biri var mi diye merak ediyorsam: yesil cingene, sezgi,selena,can
Yakin gelecekte genel olarak cikanlar: melek yildiz, sezgi, can, gizem hatun
Anda cok iyi olanlar ve analiz istiyorsam: gizem hatun,geysu,sezgi,selena,melek yildiz, derin
Nil gunes ve birkerebire bi kac fal daha aticam o zaman net yorumlarim olur
Ben batırmıstim uygulamanın hediye verdiği krediyi sildim uygulamayı falci kimdi hatırlamıyorum başkada baktirmadimAyak nosu da cok enteresan olmus gerçekten. Beni de tarif etmeye calisti ama tutturamadi.. birde play store da fal uygulamalarına bakarken fal evi diye bisey gordum 60 altin verdi yukleyince. Uzerine kredi alip nagihan diye birine gonderdim. Sirf meraktan. Cok geneldi pisman oldum gönderdiğime. Bu uygulamayi duyan bilen var mi? Orda fal baktiran
Sevgilin aradı mı tatlım??Kızlar selam çıkan fal haberim var
Yorumlarınızı baz alarak falda jübilemi sezgiyle yaptım pembeci değildi ve destan gibi bi bakım yapmıştı bana soracak bişey bırakmamıştı benim gibi birine soru bırakmamıştı kişilik analizleri çok iyiydi inçe detaylar vardı ve ben çok memnun kaldım. iş için sınava girecektim istediğin gibi geçmeyecek demişti Cumartesi sınava girdim berbat geçti ki çok umutluydum olmadı sevgilim için arayacak ama kavga modunda olacaksınız demişti şuan dediği süreci yaşıyorum
Hayırlı ne ise o olsun hakkindaKızlar selam çıkan fal haberim var
Yorumlarınızı baz alarak falda jübilemi sezgiyle yaptım pembeci değildi ve destan gibi bi bakım yapmıştı bana soracak bişey bırakmamıştı benim gibi birine soru bırakmamıştı kişilik analizleri çok iyiydi inçe detaylar vardı ve ben çok memnun kaldım. iş için sınava girecektim istediğin gibi geçmeyecek demişti Cumartesi sınava girdim berbat geçti ki çok umutluydum olmadı sevgilim için arayacak ama kavga modunda olacaksınız demişti şuan dediği süreci yaşıyorum
Kızlar selam çıkan fal haberim var
Evet aradı konuşuyoruz da dediği gibi kavgalı konuşmaya devam ediyoruz sonu yok demişti bakalımSevgilin aradı mı tatlım??
Amin herşeyin hayırlısı tabiHayırlı ne ise o olsun hakkinda
Geçen hafta pazartesi baktırmıştım 35 tl ye baktı Cumartesi mail attım burdan birinden almıştım adresi pazartesi boşluğum var alıyım dedi Pazar günü tekrar mail attı fincanını yolla istersem diye yolladım pazartesi öğlen hemen geldi yorumum
Amin hepimiz için herşeyin hayırlısı olsunHayırlı ne ise o olsun hakkinda
hangi sezgi bu? mail'i varsa atabilirmisin özelden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?