Binnaz Abla

Zaten erkek arkadaslariyka gorusuyorsa siz de kiz arkadaşlarınızla gorusun. Hobileriniz olsun. Kendiniz icin biseyler yapin. O kisiyi hayatinizin merkezi yapmayın. Zaten bunlari yaptikca erkeği de bogmamis olursunuz ve daha degerli olursunuz. Surekli bunlari düşündükce hem kendinizi hem karsi tarafi mutsuz edersiniz. Onla olan vaktin de tadini alin onsuz olan zamaninda. Sadece iliski bi boyuta gelene kadar bazi ufak seyleri gormezden gelebilirsiniz. Mesela arkadaslariyla bulusmasi gibi:)

falcı konusunda ne diyorsunuz peki?? gizem hatun pek icime sinmedi nedense yesil cingene de benden enerji alamadıığını söyleyip ısrarla bana fal bakmıyor

Bu arada yazmayı unuttum. Basirly de semih ve siraca attim. İkisini de begenmedim. Cok genel bi yorum atmislar ve cokmkisaydi. Semih sorumu 5-6 kez okumakla gecirmis sureyi

Bu arada yazmayı unuttum. Basirly de semih ve siraca attim. İkisini de begenmedim. Cok genel bi yorum atmislar ve cokmkisaydi. Semih sorumu 5-6 kez okumakla gecirmis sureyi

Bendensinn ikisini bende sevmedim semih ayak nomu kilo dudak tahmini yapti tutmadi. Siraca soru sormayi unuttum ama soyledigi seyler benimle ilgili degil gibiydi.
Basirlyde can belki ama bi turlu emin olamiyorum ondan da.. baska hesaplardan atinca cumleleri hep ayni geldi.

Ayak nosu da cok enteresan olmus gerçekten. Beni de tarif etmeye calisti ama tutturamadi.. birde play store da fal uygulamalarına bakarken fal evi diye bisey gordum 60 altin verdi yukleyince. Uzerine kredi alip nagihan diye birine gonderdim. Sirf meraktan. Cok geneldi pisman oldum gönderdiğime. Bu uygulamayi duyan bilen var mi? Orda fal baktiran

canım sezgi ve selena bende çok zıt konuştular ya

Bu melek Yildiz binnaz da iki sene önce baktirmistim o kadına ani ruhsal analizi çok iyidi sonunu Pembe ye baglamisti ama analizi iyidi.Fal alem naira karşı tarafın geçmişiyle benim beklentimi iyi anlatmıştı.

Ben batırmıstim uygulamanın hediye verdiği krediyi sildim uygulamayı falci kimdi hatırlamıyorum başkada baktirmadim

Kızlar selam çıkan fal haberim var
Yorumlarınızı baz alarak falda jübilemi sezgiyle yaptım pembeci değildi ve destan gibi bi bakım yapmıştı bana soracak bişey bırakmamıştı benim gibi birine soru bırakmamıştı kişilik analizleri çok iyiydi inçe detaylar vardı ve ben çok memnun kaldım. iş için sınava girecektim istediğin gibi geçmeyecek demişti Cumartesi sınava girdim berbat geçti ki çok umutluydum olmadı sevgilim için arayacak ama kavga modunda olacaksınız demişti şuan dediği süreci yaşıyorum

Sevgilin aradı mı tatlım??

Hayırlı ne ise o olsun hakkinda

hangi sezgi bu? mail'i varsa atabilirmisin özelden?

Iadeden aldigim puanlardan dolayi Binnaz'da Engin Gümüş diye yeni bir falciya tarot attim. Birsey bildigini saniyor, ama pek birsey bildigini söyleyemem. Salliyor baya kafasina göre..

Sezgi'ye ne zaman atmıştın T tess_ss ve ne kadara baktı? Bi süredir yoğun bakmıyor diye biliyorum
Geçen hafta pazartesi baktırmıştım 35 tl ye baktı Cumartesi mail attım burdan birinden almıştım adresi pazartesi boşluğum var alıyım dedi Pazar günü tekrar mail attı fincanını yolla istersem diye yolladım pazartesi öğlen hemen geldi yorumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…