Amin herşeyin hepimiz için em hayırlısı olsunHayırlı ne ise o olsun hakkinda
Fal alemde Sunay vardı ama o çok oldu girmeyeli bıraktı sanırım bende öyle birini arıyorum ayrıntılı bakanlardankizlar iyi bir astroloji yorumcusu var mi bilgidiniz ? bugunlerde de buna sardim şoyle haritami bir yorumlatayim diyorum
bence de giden erkekse, kendisi dönmeli, bizim israrlarimizla olacaksa zaten hic dönmesin bence. en dogru yol bu gercekten cok mutlu oldum adina.. hayirlisi olsun herseyden önce
kizlar iyi bir astroloji yorumcusu var mi bilgidiniz ? bugunlerde de buna sardim şoyle haritami bir yorumlatayim diyorum
Mesajlasma disinda digerlerini yasadim ben. Emek vermeden olmuyor ben o kadar fedakarlık yaptimki simdi meyvesini yiyorum. Ama guven cok onemli. Guveniyorsan ve gercekten sevdigine inaniyorsan sans ver. Bizde 2 hafta konuşmadığımız oldu ve kac kez tekrarlandi bu. Ama her dondugunde affettim ben seviyodum cunku. Bir keresinde aradi ozledim diye hazirlandim bulustuk. Benim 1 saat vaktim var arkadaşlarla sozlestik ona göre yakin bi yere gidelim dedi. Ozledim diye aradiginda bunu soylemedi bile. Attigim mesaja gunlerce cvp vermedigi oldu. Bunlarida kafami toplamam lazimdi diye acikladi. Ama cok sukur evlenme teklifini ettikten sora bambaska biri oldu. Verdigim emeklerin karsiligini aliyorum diyorum. Fazla fevri olmamak lazim alttan almak lazim. Sonra ipler sizin elinize gecince acısını cikarirsiniz:))
Su mesaj beni umutlandirdi cunku bende cok fedakarliklar yaptim eger kismetim bu kisiyse senin dedigin gibi iyi olcagini dusunuyorum ama ya deilse fedakarligim boşa gitcek diye uzuluyorum...buaralar ilkkez mesajlara gec cevap veriyirum diye sogukluk girdi yine nasil duzeltcem anlayamadim...
Kesinlikle katiliyorum. Ben zaten erkek istedigini yapsin demiyorum. Burda ince bi cizgi var. Siz erkegi iliskinin basinda ne kadar sıkarsaniz o kadar kacar. Bu bir gercek. Iliskiye her iki taraf da emek vermeli. Ben yasadiklarimdan yola cikarak yorum yapıyorum. Evlenmeden once zorluk cektim. Alttan aldim yeri geldi fedakarlim yaptim ama suan iyki oyle davranmisim diyorum. Cunku suan bütün vaktini benimle geçirmek istiyor
Arkadaslariyla gorusmek icin izin istiyor
Yok desem gitmiyor. Beni mutlu etmeye calisiyor ve ediyorda. Bundan bahsediyorum. Bu surekli devam etmesin.. sadece seviyosaniz gercekten ve güveniyorsaniz birşeylerin emegini vermek gerek. Zaten karsi taraf sizi seviyosa bu sure cok uzamaz
bence hic astrolojiye sarma.. gercekten bir yilda onlarin olacak deyipte nelerin olmayacagini bilmek istiyormusun
hakkimizda hayirlisi olsun canim. valla ayni durumdayim. gün geliyor, iyiki olmamis diyoruz.
Insallah iyiki olmamis diycegim bi iliskide deilimdir..iyiki oldu derim
emek kaybı cok kotu cunku
Evet aradı konuşuyoruz da dediği gibi kavgalı konuşmaya devam ediyoruz sonu yok demişti bakalım
neyin sonu yok..şu sonu yok diyen falcilardan nefret ediyorummm bnada 2yil once oyle diyirlardi hep görüştük ne yani sonuyok diyor lar diye adamdan ayrilayimmi..biryanimda sonu yok sa emek harcama diyor..falcinin etik olanini severim
"sonu yok" ne kotu kelime
bence de.. Allah bilir gelecegi.
baktırdıklarım: selin imer, medyum gizem, banu doğru, melih gün, serkan tek, kumdankadin, akrepgoz, rezzan abla, mert, nesli, minel, yener, umut ışık, yağmur tekin, selma aydın, pınar pamukçu, yorumcu zeus, firuzen, alex, derin hisler, ayışığın,icindekises1,GelecegiinSifresii... Bunlar arasından en beğendiklerim melih gün, kesinlikle serkan tek, rezzan abla, nesli, falsepeti mert, medyum gizem, banu doğru, yorumcu zeus. hepside durum ve karşı taraf düşüncelerinde baya iyilerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?