Binnaz Abla

kizlar iyi bir astroloji yorumcusu var mi bilgidiniz ? bugunlerde de buna sardim şoyle haritami bir yorumlatayim diyorum

bence de giden erkekse, kendisi dönmeli, bizim israrlarimizla olacaksa zaten hic dönmesin bence. en dogru yol bu gercekten cok mutlu oldum adina.. hayirlisi olsun herseyden önce

Evet sabretmk lazim istiyosak tabii..ben gittigimde kendm dönmüştüm hersey guzellesti ozmn..o gittiginde kendi donmeli bekliyoruz istee ogunleri aniyoruz iyi demissin yine..

Su mesaj beni umutlandirdi cunku bende cok fedakarliklar yaptim eger kismetim bu kisiyse senin dedigin gibi iyi olcagini dusunuyorum ama ya deilse fedakarligim boşa gitcek diye uzuluyorum...buaralar ilkkez mesajlara gec cevap veriyirum diye sogukluk girdi yine nasil duzeltcem anlayamadim...

hakkimizda hayirlisi olsun canim. valla ayni durumdayim. gün geliyor, iyiki olmamis diyoruz.

Bumesajta beni mutlu etti umarim bizde boyle oluruz yaa bn cok fedakarim oda ilgiliydi Allah icin..
edit:suan ayrıyiz

Evet aradı konuşuyoruz da dediği gibi kavgalı konuşmaya devam ediyoruz sonu yok demişti bakalım

neyin sonu yok..şu sonu yok diyen falcilardan nefret ediyorummm bnada 2yil once oyle diyirlardi hep görüştük ne yani sonuyok diyor lar diye adamdan ayrilayimmi..biryanimda sonu yok sa emek harcama diyor..falcinin etik olanini severim
"sonu yok" ne kotu kelime

bence de.. Allah bilir gelecegi.

Ben cok sabirsizim aslinda aramak istedim kac kez. Orda baktirdigim fallarin bana tek artisi sabretmem oldu. Fallarda herkes arama sakin bak o su zamanda ariycak dedi bazilari cikti bazilari cikmadi. Ama ben hep bekledim arayan da hep o oldu. Bazen düşünüyorum da fal baktirmasam ve onun aramasını beklemeyip ben arasam bu kadar degerli olur muydum. Neden ayrildiginiz onemli ama hic sebep yokken uzaklasiyorsa ya da hangi taraf uzaklasiyorsa bence o taraf aramali. Diğer turlu ben gittikce nasilsa o geliyor diye dusunur. Bu benim fikrim.

bu arkadasin mesajini icimden paylasmak geldi.. ki ben de Nesli'ye ve Banu Dogru'ya baktirmistim ikisi de ayni seyleri söyledi hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…