Binnaz Abla

Anlatımı sıkıcı cnaım yaa bennanın ama durumu güzel analiz ediyo ben cok begenmiştim ama fiyatı cok yüksek artık o fiyata hüma cok daha iyi bakıyo ama onun da gelecek tutmuyo diyolar ben beklemedeyim
cnmm kub ben yenı adres adlım sana maıl atamıyorum bana msj atamrısn cnmmmm

canlarıumm naıslsınız hepşinizi çok özledım canlarımmmm

kızlar yalvarırım cvp yazın sizsiz yapğamöadım allahım nerdesınzı ya yedı uyuyanalr turbesi

Mrb arkadaşlar. Fallarda zamana takılmayın sakın. Bana bakılan bir çok falda başka şehirden biriyle olacağım yazılmıştı. Bir yıl geçtikten sonra çoğunu patlamış saymıştım ki başka şehirden biriyle olmak bana imkansız geliyordu.Çünkü şehir dışına çıkan biri değilim. Dün eski okul arkadaşım bana facebook'tan yazdı.( ilkokul'dan lise döneminin sonuna kadar çocukça aşıktık birbirimize :) ) Daha sonra yollarımız ayrılmıştı.Çünkü kendisi başka bir yerde yaşıyordu. Annesinin görevi nedeniyle benim bulunduğum şehirde eğitimini sürdürüp geri döndüler. Yıllarca bana ulaşmaya çalışmış. Facebook'ta her şeyimi gizlemiştim. İsmimi yazıp kimse beni bulamasın diye. Fakat uğruna fal baktırdığım kişi (platonik aşkım) bana ulaşsın diye iki gün önce açtım ve ulaşan ilkokul aşkım oldu. Sonuç ne olur evliliğe gider mi inanın bilmiyorum ama şu an ciddi olarak görüşmeye başladık. Benim 1 yıl önceki fallarımda ( özellikle dışarda baktırdığım ) aslında bahsedilen bu kişi olmuş. Bütün fallara bakamadım gerçi. Medyumcem(doğru harfler vermiş ve iki adı olduğunu bilmiş),yeşilçingene(sadece yeşilçingene başka şehirde demiş),ecem23 (baska sehir demedi sadece kış sonunda dedi),birkerebir (iki hafta içinde platonik aşık olduğun kişiyle aniden ilişkin başlayacak dedi.O olmadı fakat yeni kişi oldu.O yüzden çıktı sayıyorum) bildiler. Diğer sitelere çok bakmadım.Son olarak falcılar kişileri karıştırabiliyorlar bunu fark ettim. Aslında başkasını tasvir ediyorlar fakat biz sevdiğimiz insan diye düşünüyoruz. Çok uzun yazdım sanırım kusura bakmayın :)

canım sezgi ve selena bende çok zıt konuştular ya

Benim de oyle:) baktiginda sezgi olumluya bagladi hep ama olmadi ha ilk dedigi seyler cikti iste birlesme sonra ayrilik ya da baska kisiler icin gittigimde de ama sonrasi hic oyle olmadi o yuzden yakin gelecek diyorum selena da ayni sekilde o ilk basta olmayacak dedi

yukarıdaki yorumları okudum gayet basarılı bulanlar var enerjimiz tutmadığı icin bir kez daha redetmezse yesil cingeneyi denicem, redederse rezzanabla denicem rezzan ablaya ne diyorsunuz?

aynen katiliyorum. insanlar karisiyor, bana cok oldu bu. iyi falci karistirmiyor ama.

yukarıdaki yorumları okudum gayet basarılı bulanlar var enerjimiz tutmadığı icin bir kez daha redetmezse yesil cingeneyi denicem, redederse rezzanabla denicem rezzan ablaya ne diyorsunuz?
Rezzan hanımın dediği hiçbir şey bende tutmadı fakat enerji meselesi. Mesela burada çok beğenilen falcılar bende tutturamadı. (selena gibi) Fakat bu onun kötü olduğu anlamına gelmiyor. Enerjinin tuttuğu falcılara yönel derim

aynen katiliyorum. insanlar karisiyor, bana cok oldu bu. iyi falci karistirmiyor ama.
Ben o iyi falcıya denk gelmedim demek ki çünkü bende hep kişiler karıştı ya da ben o kişilere uydurmaya çalıştım. Kendime bu konuda pek güvenmiyorum. Sevince gözüm başka bir şey görmüyor.Başkası olduğunu düşünemiyorum.

falalem rezzan abladan bahsediyorsan o kadının bana dediği hiiiiçbir şey gerçekleşmedi. sadece tarihi tuttu o da şans eseridir

hoooayyydaaaa benim durumda böyle birşey olabilir. ayy vallahi çıldırcam en sonunda gidip diyeceğim adama falcılar böyle diyor sen ne diyorsun yani en sonunda olacağı bu herhalde başka türlü kafam netleşemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…