Binnaz Abla

Eğer kaderinizse o kişi mutlaka birlikte olursunuz ama bu baktırdığım falcılar ısrarla aynı şeyi hissettiler. Yeşilçingene ile ilk zamanlar olumsuz konuştuğu için kavga etmişliğim bile var falları hala saklıyorum burada da yazdım bir şey bilmiyor dedim.Sonradan kendisinden özür diledim. Ne reklam ne de başka amacım var zaten özellikle ondan bahsetmiyorum. Enerjinizin uyduğu herhangi bir falcının dedikleri geçte olsa çıkıyor.

Rezzan'ı ben de hiiç sevmedim baktırdığımda, sinir edici bir yorum tarzı var mıy mıy
Gel sarılalım kardeşim ya ben eskiden yılllar önce çok seviyordum. Çünkü o zamanlar roman gibi fal sorusu yazıyodum dertleşiyoruz gibi oluyodu. Gerçekten kısa ve net sorularla fal baktırmaya başlayınca şaşırdı kadın valla

Hira soydani merak ediyorum size dedigi hersey ciktimi

Evet o ariyor ama bukezde kiskanclik basliyo anlamadim mudurle konusuyoruz diyorum trip atiyor napcagimi bilemedim hic boyle yapmazdi basit kiskanciktan ayrilmak daha kotu

Kızlar beşiktaş semboldeyım emre yok murat var can var hangısı??? Acılll

Kızlar beşiktaş semboldeyım emre yok murat var can var hangısı??? Acılll

Bu arada emreyi hiç begenmedim ilk falı fena degildi bi hafta sonra gittim beni tanımadı ve tam tersi konustu murat da cok iddialı girdi ama tamamen fos coktı ama enerji meselesi nihal ve can derim ben

ay bana da sezgi nin dediklerinin çıkması dileğiyle en azından ilişki için amin

Hira soydani merak ediyorum size dedigi hersey ciktimi

Hira Soydan anlik durumu iyi tespit ediyor, karsi tarafi da iyi biliyor. Hayatinda biri olup olmadigini biliyor. Zamaninda sordugum kisi icin karsisina yeni birisini almis konusuyor demisti, söyleyen tek kisi Hira'ydi. Ve gercekten de öyle bir durum varmis. Sonrasinda o kisiden ayrildi ama anlik durumu bildi. Iki kisi sormustum ona, hangisi iyi diye sormustum. Aslinda ikisi de olmayacak kisilerdi, mecbur kaldigi icin bir tarafi secti ve ona göre öngörüde bulundu. Ve o kisi de zaten asla olmayacak biriydi sonradan daha iyi gözlemledigim icin. Iyi yorumcu olsaydi, ikisinden de hayir yok derdi, eger bilmis olsaydi.

evet gereksiz yere ayrilmak cok kötü, ayni seyi ben de suan yasiyorum.

kendi kafalarinda yaziyorlar sonra pisman olup donuyorlar ama bazen gec oluyor bikus bi barisik iyi olmuyor artik kiskaninca agiz actirmiyo bazi erkekler bu cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…