Binnaz Abla

ya hiraya baktırıcam ama acaip nadir giren birisi..sürekli online olsa birer tur hira yapardık..

Kızlar ya size de söyleyeyim esas oğlanla kavgalıydım ya iki gece önce yine birbirimize girdik ama kavganın sonunda beni çok şaşırttı çözelim problemlerimizi dedi benden özür diledi ama yine de konu karışacak gibi yani bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlayamıyorum şuan dua edin bana korkuyorum daha beteri olacak diye

insallah birsey olmaz cnm sende bna dua et biz sabah baristik oglen yine birsey oldu hic haksiz yere ummadigim kiskancligi yasadim yersiz yere kiskanclik yapiyor iknada edemedim gec cevap verdim dite kan kusturuyor suan bana banada edin lütfen

gelişme olmuş sen ona bak. korkuyla kötü şeyleri çekme, güzel şeyleri düşün lütfen. bak alttan almış çözelim problemleri demiş daha ne? sen de yapıcı ol, hadi gelişmeleri bekliyoruz

kız özür dilemiş, problemlerimizi çözelim demiş. daha ne istiyon. hadi bakalım

bu arada ben de başlığın amacına uygun bir şey yazayım, arada fal da konuşalım

geçen gün geysuya baktırdım, 2 ay aradan sonra. önceki falını beğenmiştim ve de bana çıkmıştı. bu sefer de çok güzel bakmış hakikaten. çıkıp çıkmadığını ilerde size yazarım, vadelerim yakın. 1-2 aylık. ama çıkmasa da canı sağolsun, valla seviyorum ben bu kadını

karışmaması için sakin ol bu seferlik alttan al ki özür dilemiş canım...sen sakin olmaya bak:)

geysu neredeydi telwe diye hatırlıyorum ama yanlış mı

Kızlar Yeteratarlı mı Ayselfalcı mı ? Deneyen varsa bi görüşünüzü alıym

ya şöyle ben şu kişinin dediklerini çatır çatır yaşadım her baktırdığımda da yine yaşıyorum diyebileceğiniz kimse yok mudur ??????
Bana Melekler Kahvesi'nde ki Emre'nin dedikleri çatır çatır çıkmıştı 1.5 yıl önce fal merakım yokken öylesine baktırdığımda "ama adam güzel attı tuttu" dediğim fal kelimesi kelimesine çıktı (aşk kısmı) gelecekle ilgili kariyerim hakkında söylediği şeye daha var o da dediği süreçte ilerliyor. Ama "bu senin geleceğin" demişti ayrıldık buda bir ayrıntı
Ama eminim tekrar baktırsam çıkmaz, bekleyince çıkmıyor fallar onu anladım

Milenart emre ne bakmisti sana kaç dk sürüyor fali ben de pazar günü gidicem kararsız im kadir emre eren hangisi iyi .Emre harf mi bildi yoksa kişilik analizi mi iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…