- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
al benden de o kadar :)Bana hiç kimse çıkmıyor
kendi kafalarinda yaziyorlar sonra pisman olup donuyorlar ama bazen gec oluyor bikus bi barisik iyi olmuyor artik kiskaninca agiz actirmiyo bazi erkekler bu cok zor
Kızlar ya size de söyleyeyim esas oğlanla kavgalıydım ya iki gece önce yine birbirimize girdik ama kavganın sonunda beni çok şaşırttı çözelim problemlerimizi dedi benden özür diledi ama yine de konu karışacak gibi yani bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlayamıyorum şuandua edin bana korkuyorum daha beteri olacak diye
Kızlar ya size de söyleyeyim esas oğlanla kavgalıydım ya iki gece önce yine birbirimize girdik ama kavganın sonunda beni çok şaşırttı çözelim problemlerimizi dedi benden özür diledi ama yine de konu karışacak gibi yani bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlayamıyorum şuandua edin bana korkuyorum daha beteri olacak diye
kız özür dilemiş, problemlerimizi çözelim demiş. daha ne istiyon. hadi bakalımKızlar ya size de söyleyeyim esas oğlanla kavgalıydım ya iki gece önce yine birbirimize girdik ama kavganın sonunda beni çok şaşırttı çözelim problemlerimizi dedi benden özür diledi ama yine de konu karışacak gibi yani bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlayamıyorum şuandua edin bana korkuyorum daha beteri olacak diye
karışmaması için sakin ol bu seferlik alttan al ki özür dilemiş canım...sen sakin olmaya bak:)Kızlar ya size de söyleyeyim esas oğlanla kavgalıydım ya iki gece önce yine birbirimize girdik ama kavganın sonunda beni çok şaşırttı çözelim problemlerimizi dedi benden özür diledi ama yine de konu karışacak gibi yani bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlayamıyorum şuandua edin bana korkuyorum daha beteri olacak diye
bu arada ben de başlığın amacına uygun bir şey yazayım, arada fal da konuşalım
geçen gün geysuya baktırdım, 2 ay aradan sonra. önceki falını beğenmiştim ve de bana çıkmıştı. bu sefer de çok güzel bakmış hakikaten. çıkıp çıkmadığını ilerde size yazarım, vadelerim yakın. 1-2 aylık. ama çıkmasa da canı sağolsun, valla seviyorum ben bu kadını
doğru, tellwedegeysu neredeydi telwe diye hatırlıyorum ama yanlış mı
Allah Allah bulamadım gittidoğru, tellwede
http://www.tellwe.com/geysu/Allah Allah bulamadım gitti
canım mobile de bulamıyorum falcılar sekmesinden değilmi? böyle bir falcı bulunamadı yazıyor
uzakta gözüküyor, günlük fal sınırı dolmuş ondan mı acaba diyeceğim ama ben de telefondan girdiğim halde görebiliyorum :/canım mobile de bulamıyorum falcılar sekmesinden değilmi? böyle bir falcı bulunamadı yazıyor
ay iyiki attın linki bana attığı falını okudum calısmadığım halde calıstığımı söylemiş ayrıldıgım sevgilimle barısıp evlilik görmüş pembeci demek ki enerjimiz hiç uymamışuzakta gözüküyor, günlük fal sınırı dolmuş ondan mı acaba diyeceğim ama ben de telefondan girdiğim halde görebiliyorum :/
http://www.tellwe.com/m/index.php?sayfa=falcidetay&fid=184082
şu linke bas bi de bakalım
Bana Melekler Kahvesi'nde ki Emre'nin dedikleri çatır çatır çıkmıştı 1.5 yıl önce fal merakım yokken öylesine baktırdığımda "ama adam güzel attı tuttu" dediğim fal kelimesi kelimesine çıktı (aşk kısmı) gelecekle ilgili kariyerim hakkında söylediği şeye daha var o da dediği süreçte ilerliyor. Ama "bu senin geleceğin" demişti ayrıldık buda bir ayrıntıya şöyle ben şu kişinin dediklerini çatır çatır yaşadım her baktırdığımda da yine yaşıyorum diyebileceğiniz kimse yok mudur ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?