Nerede ne zaman tanışacağımı söyledi, 4 harf verdi hepsi var, kişiliğini çok iyi anlattı. öyle biriyle tanışmıştım bitti ama. Eren de çok iyi ama enerji meselesi beğenmeyende çok. bende bir ara tekrar gideceğimMilenart emre ne bakmisti sana kaç dk sürüyor fali ben de pazar günü gidicem kararsız im kadir emre eren hangisi iyi .Emre harf mi bildi yoksa kişilik analizi mi iyidi
Hira soydani merak ediyorum size dedigi hersey ciktimi
İnşallah bir an önce barışırsınız kuzum ama kıskanılmak güzel bir şey bence, aşırısını bile seviyorum ben nedense. İnşallah güzel olur herşey.insallah birsey olmaz cnm sende bna dua et biz sabah baristik oglen yine birsey oldu hic haksiz yere ummadigim kiskancligi yasadim yersiz yere kiskanclik yapiyor iknada edemedim gec cevap verdim dite kan kusturuyor suan bana banada edin lütfen
Çok fazla insan ve dedikodu girdi aramıza o yüzden her an tetikteyim ama o kadar haklısın ki aynen kötü düşünüp çekmeyeceğimgelişme olmuş sen ona bak. korkuyla kötü şeyleri çekme, güzel şeyleri düşün lütfen. bak alttan almış çözelim problemleri demiş daha ne? sen de yapıcı ol, hadi gelişmeleri bekliyoruz
ya rüyada mıydım ya da sarhoş muydu inan bilmiyorum bakalım neler olacakkız özür dilemiş, problemlerimizi çözelim demiş. daha ne istiyon. hadi bakalım
ayyy ağzıma geleni saydım anladım ki sakin olmayacaksın azıcık diş bileyince baktım bana loveme, ırımızdıki orıblimliri çizilim ırtık, çık sıkıldım dedikarışmaması için sakin ol bu seferlik alttan al ki özür dilemiş canım...sen sakin olmaya bak:)
hiranın bana olumlu olumsuz bütün falları çıktı aslında ama enerji meselesi. kimine çok olumlu konuşup patladığı da olmuştu. bana son 2 falı olumsuzdu dediği gibi de oldu
Telwedeki tüm falcılar , daha önce baktırdığımız falların yorumlarını ve sorularımızı okuyorlar yani, doğru mu anlıyorum?Merhaba Kızlar fal konusunda artık psikomanyaklaşmış her ay 400 tl telefon faturası ödeyen biri olarak ;
Telwe de önerebileceğim birebir öngörülerini yaşadığım "TARACA"
Telwe sitesinde farklı hesaplar açıp farklı falcı olarak kendini tanutan birebşr aynı yorumu gönderen isimler
"fallar kraliçesi /sultanfalcı/starlight /asmara/mayadert/ayselfalcı/falcı ayten/falkahini/yeteratarli/ruhanım/gelecekten haberler/gaipten sesler/nazar
Bu isimlere boş yere hiç para kaptırmayın.Sitede yorumcular daha ÖNCEKİ BAKILAN FALLARINIZI SORULARINIZI HANGİ FALCIYA BAKTIRMIŞ OLDUĞUNUZU GÖRÜYOR.AYNI ZAMANDA FALCI LAR da bizlere puan veriyor.
Nokta atışları vardı "aaa"inanılmaz dediğimiz anlar oluyor ya işte malesef önceki bakılan fallarınızı okuyorlar.
Telwe de falcı aday falcılıktan çıkan bir arkadaşım ın ekranında gördüm .okunabiliyor sorularınız bilgileriniz:)
Bu sebeble Telwe de artık fal baktırmıyorum sadece Taraca .
İlişkimde kesin bir net ayrılık gördüğünü yeniden barışam olduğunu söyledi dediği tarihlerdede birebir yaşadım:)
Gelelim FALALEM'e
Rezzan Abla candır..
Ama yorum almamış arkadaşlar 10 dk süren falda sonuç yok geleceğe dair yorum yok .olan durum üzerinden yorum yapıyor.
bekle bakalım sabret kader kısmet diyor.Yani anı içinde bulunduğumuz anı nokta atışları ile bilsede e noldu benim sorum şeklinde kala kalıyoruz.
Kahve falı nı öneririm
ESTER KİRA :
Bir terapist yaşam koçu adeta.Ön görülerini defalarca yaşadım.yani haziran ayından bu yana sürekli danışırım .
Söylediklerinin hepsini yaşadım desem tabiki doğru değil.10 cümlesinin sekizini yaşadım.diyebilirim.Birebir hissediyorum eminim dediği bir yorumu vardı malesef o öngörüsünü yaşamadım.belki benim beklentimin yüksek olması fincana yansıdı.Astroloji alanındada kendisini yetiştirmiş olması sebebi ile uzun zamandır danışmaktayım.
NAİRA ŞUMAN:
Naira Hanım ;anı çok iyi değerlendiriyorum.
Ön görü verdiği tarihi hep ileri bir tarih söylesede ben daha önce yaşadım tarihleri tuttturamasa da ..oldukça iyi.
sürekli danışmaya devam ediyorum.
FALALEM Asla baktırmayın paranız boşa gitmesin dediğim falcılar:
NALAN ABLA (FALIN SONUNDA BÜYÜ VAR SENDE DİYEREK BENİMLE İLETİŞİME GEÇ DİYOR:)/MEDYUM FERRUH (BERBAT BİR SES TONU KASVETLİ BİR KONUŞMA HEP OLUMSUZ HİÇ BİR ÖNGÖRÜSÜNÜ YAŞAMADIM ANLIK TAHMİNLERİDE HİÇ UYUMLU DEĞİL.
Haleh Hep olumlu hep sevgi pıtırıcığı.Oan mest olmuş şekilde dinlesenizde 3 fal baktırdım 3.üde tutmadı.
KARACA yorum olarak boğuk bir ses olumsuz yorum hep yıldızlara bakıyor hiç bir öngörüsü gerçekleşmiyor.
BİR YOLUN VAR
FAMA VE SARAYLI HANIMA FAL BAKTIRDIM
ASLA BİR DAHA SİTEYE GİRMEDİM.
İnşallah bir an önce barışırsınız kuzum ama kıskanılmak güzel bir şey bence, aşırısını bile seviyorum ben nedense. İnşallah güzel olur herşey.
Çok fazla insan ve dedikodu girdi aramıza o yüzden her an tetikteyim ama o kadar haklısın ki aynen kötü düşünüp çekmeyeceğim
ya rüyada mıydım ya da sarhoş muydu inan bilmiyorum bakalım neler olacak
ayyy ağzıma geleni saydım anladım ki sakin olmayacaksın azıcık diş bileyince baktım bana loveme, ırımızdıki orıblimliri çizilim ırtık, çık sıkıldım dedi
Hira Soydan gerçekten iyi mi ?
Merhaba Kızlar fal konusunda artık psikomanyaklaşmış her ay 400 tl telefon faturası ödeyen biri olarak ;
Telwe de önerebileceğim birebir öngörülerini yaşadığım "TARACA"
Telwe sitesinde farklı hesaplar açıp farklı falcı olarak kendini tanutan birebşr aynı yorumu gönderen isimler
"fallar kraliçesi /sultanfalcı/starlight /asmara/mayadert/ayselfalcı/falcı ayten/falkahini/yeteratarli/ruhanım/gelecekten haberler/gaipten sesler/nazar
Bu isimlere boş yere hiç para kaptırmayın.Sitede yorumcular daha ÖNCEKİ BAKILAN FALLARINIZI SORULARINIZI HANGİ FALCIYA BAKTIRMIŞ OLDUĞUNUZU GÖRÜYOR.AYNI ZAMANDA FALCI LAR da bizlere puan veriyor.
Nokta atışları vardı "aaa"inanılmaz dediğimiz anlar oluyor ya işte malesef önceki bakılan fallarınızı okuyorlar.
Telwe de falcı aday falcılıktan çıkan bir arkadaşım ın ekranında gördüm .okunabiliyor sorularınız bilgileriniz:)
Bu sebeble Telwe de artık fal baktırmıyorum sadece Taraca .
İlişkimde kesin bir net ayrılık gördüğünü yeniden barışam olduğunu söyledi dediği tarihlerdede birebir yaşadım:)
Gelelim FALALEM'e
Rezzan Abla candır..
Ama yorum almamış arkadaşlar 10 dk süren falda sonuç yok geleceğe dair yorum yok .olan durum üzerinden yorum yapıyor.
bekle bakalım sabret kader kısmet diyor.Yani anı içinde bulunduğumuz anı nokta atışları ile bilsede e noldu benim sorum şeklinde kala kalıyoruz.
Kahve falı nı öneririm
ESTER KİRA :
Bir terapist yaşam koçu adeta.Ön görülerini defalarca yaşadım.yani haziran ayından bu yana sürekli danışırım .
Söylediklerinin hepsini yaşadım desem tabiki doğru değil.10 cümlesinin sekizini yaşadım.diyebilirim.Birebir hissediyorum eminim dediği bir yorumu vardı malesef o öngörüsünü yaşamadım.belki benim beklentimin yüksek olması fincana yansıdı.Astroloji alanındada kendisini yetiştirmiş olması sebebi ile uzun zamandır danışmaktayım.
NAİRA ŞUMAN:
Naira Hanım ;anı çok iyi değerlendiriyorum.
Ön görü verdiği tarihi hep ileri bir tarih söylesede ben daha önce yaşadım tarihleri tuttturamasa da ..oldukça iyi.
sürekli danışmaya devam ediyorum.
FALALEM Asla baktırmayın paranız boşa gitmesin dediğim falcılar:
NALAN ABLA (FALIN SONUNDA BÜYÜ VAR SENDE DİYEREK BENİMLE İLETİŞİME GEÇ DİYOR:)/MEDYUM FERRUH (BERBAT BİR SES TONU KASVETLİ BİR KONUŞMA HEP OLUMSUZ HİÇ BİR ÖNGÖRÜSÜNÜ YAŞAMADIM ANLIK TAHMİNLERİDE HİÇ UYUMLU DEĞİL.
Haleh Hep olumlu hep sevgi pıtırıcığı.Oan mest olmuş şekilde dinlesenizde 3 fal baktırdım 3.üde tutmadı.
KARACA yorum olarak boğuk bir ses olumsuz yorum hep yıldızlara bakıyor hiç bir öngörüsü gerçekleşmiyor.
BİR YOLUN VAR
FAMA VE SARAYLI HANIMA FAL BAKTIRDIM
ASLA BİR DAHA SİTEYE GİRMEDİM.
canım inan şok oldum. Ben art arda aynı gün içinde sultanfalcı, aysel falcı, falcı ayten ve yeter atarlı ya fal baktırdım. inan 4 ü de aynı şeyleri söyledi. olumsuz diye de çok üzülmüştüm. Çok da sallamayayım o zaman. Yazıkları olsun ne diyeyim. İnsanlar para veriyor her şeyi geçtim ümit ediyorlar. Utanmazlar.
bu arada bay X olmsu bay Ex bay Y olmus bay Yeni
bence Bay X :)Yasadigim bir fal macerami paylasmak istiyorum. Ben daha önce bay X hakkinda fallar baktiriyordum, birsürü param gitti yaziklar olsun. hemen hemen her falci geri dönecek, sevgisini belli etmiyor, degerini anlayacak, kader sizi birlestirecek, yollariniz kesisecek falan filan pembe tablolar cizmisti. Karaca Duman var Binnaz'da.. her fal'da hatta rüya yorumumda bu kisi ile ilgili sadece olumlu yorumlar yapiyordu. Staj görmüstüm, bu da mucize gibi biseydi, o kisinin memleketinde staj buldum, ah dedim bu rabbimden bir isaret, kader bizi birlestirecek falan diye böyle pembe pembe ümitlenmeye basladim. Oradaki staj dönemim de berbat gecti, hatta o kisi ne aradi ne sordu, zoraki görüstü benimle Benim staj dönemim bitti bitecek ben telaslanmaya basladim, anacim bu kisi hani beni seviyodu dedim kendi kendime ve fallara devam ettim. Karaca Duman demesin mi, sen 6 hafta dolmadan sevdigin erkegin memleketine geri döneceksin diye. Ben yine ümitlenmeye basladim. Sonrasinda noldu. Ben 6 ay sonra onun memleketine degil de kendi memleketim Türkiye'ye gittim ve neoldu -hayatima bay Y girdi. Ben bu bay Y den de ayrildim bircok sebepten dolayi. Sonrasinda Karaca Duman'a bu bay X hakkinda rüya yordurdum, cünkü adam yine rüyama girmisti. Demesin mi, birtanecigim diger iliskin (Bay Y ile) bitmis, senin kaderin sevdigin erkekle birlesecek, sen sadece o erkegi istiyorsun, eninde sonunda birlesecekssiniz buna inancini kaybetme.
Sonuc olarak: ben bay X'i coktaaan unutmusum, ve aklimda fikrimde sadece bay Y varken, yorumcumuz telasindan ne yazacagini bilemedi. Söylediklerinin arkasinda durdu. Fakat yanildi. Söyledigi son sey de, enerjiler tabiiki karisabilir, ve ben bu zamana kadar uzak olduğum birisiyle ansızın ciddi bir ilişiki yaşayacakmisim.. simdi bu bay X mi bay Y mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?