Binnaz Abla

ah canim bay X okadar imkansiz ki, aramizda birsürü yas farki var (o benden coook ufak), kültür farki var, din farki var, var da var yani okadar imkansiz ki Falalemde Ufuk Kutluk, Efsun, Nesli, Banu Dogru, ve Rana Yildiz, Binnazda Ceren Esemenli, bay Y ile barisma ve ciddi bir iliski baslangici var demisti, en son yorumlarda.

Hatta Gizem Hatun bu yaz Bay Y ile nisan yüzükleri takilacak demisti son yorumunda ve o da daha önce bay X ile ilgili olumlu konustugu halde, demekki kismet degilmis dedi, enerjiler karismis olabilir dedi. Ve bana Gizem Hatun daha önceki yorumlarinda bay Y'yi anlatmisti, cünkü bay X'e asla uymayan yorumlarda bulunmustu.

kalbim artik paspas'a döndü. herkes üstüne basip geciyo. ve salak ben izin veriyorum. ve itiraf etmeliyim, ben bay X'e bazi salak yorumcular yüzünden öyle bir acildim ki, bu kisi korktu benden, beni facede sildi, cok üstüne gittim yorumlardan etkilendigim icin, ve sonuc olarak dedi ki, ben seni asla bir arkadastan öte görmeyecegim.. biraz realist olmak gerekiyor buyüzden ben bay X ile asla olmayacagini biliyorum, zaten hislerim de kalmadi, ne yapip yapmadigini artik merak etmiyorum, civi civiyi söktü...

Son düzenleme:
Ya bende bisey diyecegim tum iletisim gordukleri günlerde su sıra hep karsılasma oluyo. Bu nası iletisim olarak yanısr ki fala?? Karsılascaksınız dese bi derece de ikisini karıstıyorlar mı ki?? Geysu gizem hatun sema fln tarihler aynı ama karsılasma oluyo yaa size de oldu mu?

tam net bilmiyorlar iste. karsilasma ne demek ben de pek anlamadim. bana da dediler.

Nehir karsilasacaksiniz diyip 10 sn sonra belki ekranda fotografini gorur demisti. Demek bunu da iletisimden sayan var

bir şekilde karşılıklı gelmeyi görüyorlar bu cok enteresan bi durum gercekten..ama işte bunu görüsceksiniz seni arıycak soyle iletisim olcak fln diyorlar ya işte o zaman tutmuyo..nasıl anlıycaklar bilmiyorum anlasalar süper olur

mesela bir de diyorlar ki bir aya kadar iletişim var. sen adamı cafede otururken goruyosun veya restorandan cıkarken karşılaşıp selamlaşıyorsun ya bu da iletişimden sayılıyor işte

mesela bir de diyorlar ki bir aya kadar iletişim var. sen adamı cafede otururken goruyosun veya restorandan cıkarken karşılaşıp selamlaşıyorsun ya bu da iletişimden sayılıyor işte
biz aynı whatsapp grubundayız çok mesaj atmasak da. buna göre sürekli iletişim halindeyiz diye görmeleri lazım.

Bay Z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…