bence Bay X :)
Ya bende bisey diyecegim tum iletisim gordukleri günlerde su sıra hep karsılasma oluyo. Bu nası iletisim olarak yanısr ki fala?? Karsılascaksınız dese bi derece de ikisini karıstıyorlar mı ki?? Geysu gizem hatun sema fln tarihler aynı ama karsılasma oluyo yaa size de oldu mu?
Yani hususi seni aramıyo yolda belde denk geliosun ya işte bana hep ole oluyotam net bilmiyorlar iste. karsilasma ne demek ben de pek anlamadim. bana da dediler.
Bu çok garip bir durum ya. Hiçbir şey nedensiz değildir diye bakıyorum ben artık olaya, bir nedeni vardır mutlaka bir çekimdir bir şeydir. Ben de çok yaşıyorum bunu.Yani hususi seni aramıyo yolda belde denk geliosun ya işte bana hep ole oluyo
Ya bende bisey diyecegim tum iletisim gordukleri günlerde su sıra hep karsılasma oluyo. Bu nası iletisim olarak yanısr ki fala?? Karsılascaksınız dese bi derece de ikisini karıstıyorlar mı ki?? Geysu gizem hatun sema fln tarihler aynı ama karsılasma oluyo yaa size de oldu mu?
biz aynı whatsapp grubundayız çok mesaj atmasak da. buna göre sürekli iletişim halindeyiz diye görmeleri lazım.mesela bir de diyorlar ki bir aya kadar iletişim var. sen adamı cafede otururken goruyosun veya restorandan cıkarken karşılaşıp selamlaşıyorsun ya bu da iletişimden sayılıyor işte
haha haydaa nasıl oluyor oyle? ben dayanamaz sürekli laf sokardımbiz aynı whatsapp grubundayız çok mesaj atmasak da. buna göre sürekli iletişim halindeyiz diye görmeleri lazım.
okuldan dolayıhaha haydaa nasıl oluyor oyle? ben dayanamaz sürekli laf sokardım
Bay ZYasadigim bir fal macerami paylasmak istiyorum. Ben daha önce bay X hakkinda fallar baktiriyordum, birsürü param gitti yaziklar olsun. hemen hemen her falci geri dönecek, sevgisini belli etmiyor, degerini anlayacak, kader sizi birlestirecek, yollariniz kesisecek falan filan pembe tablolar cizmisti. Karaca Duman var Binnaz'da.. her fal'da hatta rüya yorumumda bu kisi ile ilgili sadece olumlu yorumlar yapiyordu. Staj görmüstüm, bu da mucize gibi biseydi, o kisinin memleketinde staj buldum, ah dedim bu rabbimden bir isaret, kader bizi birlestirecek falan diye böyle pembe pembe ümitlenmeye basladim. Oradaki staj dönemim de berbat gecti, hatta o kisi ne aradi ne sordu, zoraki görüstü benimle Benim staj dönemim bitti bitecek ben telaslanmaya basladim, anacim bu kisi hani beni seviyodu dedim kendi kendime ve fallara devam ettim. Karaca Duman demesin mi, sen 6 hafta dolmadan sevdigin erkegin memleketine geri döneceksin diye. Ben yine ümitlenmeye basladim. Sonrasinda noldu. Ben 6 ay sonra onun memleketine degil de kendi memleketim Türkiye'ye gittim ve neoldu -hayatima bay Y girdi. Ben bu bay Y den de ayrildim bircok sebepten dolayi. Sonrasinda Karaca Duman'a bu bay X hakkinda rüya yordurdum, cünkü adam yine rüyama girmisti. Demesin mi, birtanecigim diger iliskin (Bay Y ile) bitmis, senin kaderin sevdigin erkekle birlesecek, sen sadece o erkegi istiyorsun, eninde sonunda birlesecekssiniz buna inancini kaybetme.
Sonuc olarak: ben bay X'i coktaaan unutmusum, ve aklimda fikrimde sadece bay Y varken, yorumcumuz telasindan ne yazacagini bilemedi. Söylediklerinin arkasinda durdu. Fakat yanildi. Söyledigi son sey de, enerjiler tabiiki karisabilir, ve ben bu zamana kadar uzak olduğum birisiyle ansızın ciddi bir ilişiki yaşayacakmisim.. simdi bu bay X mi bay Y mi
mesela bir de diyorlar ki bir aya kadar iletişim var. sen adamı cafede otururken goruyosun veya restorandan cıkarken karşılaşıp selamlaşıyorsun ya bu da iletişimden sayılıyor işte
Amaaan erken dönse nolcak bi dediği çıkmıyo hiç dönmesin daha iyiBu falalem naira fallara cok mu gec donuyor bilginiz var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?