kızlar selam uzun zamandır yoktum. forumu da takip etmedim, gelişmeler olduysa haberim yok. size patlayan patlayana fal haberlerim var. birazdan yazacaklarımın hemen hepsine daha önce baktırmıştım ve bütün falları çıkmıştı fakat bu falları tamamen patladı. hepsi de olumluydu bu arada. sadece arada çıkan ufak tefek şeyler var ama ana konu hakkında bilen olmadı. benim exle tamamen bitti, zaten bitmiş miydi olayları ben mi değiştirdim diye düşündüm ama zaten onun açısından bitmiş bişeyler belli ki benim bişey yapmam bi halta yaramadı.
liste karışık aklıma geleni yazıyorum:
GEYSU: çok ilgili, çok kibar ve özenle bakıyor. ilk falı komple çıktı üstelik hiç ihtimal vermediğim halde tam tarihiyle bildi. olayın neden böyle olduğunu bile söyleyerek oha dedirtti. ama arkasından attığım fallar maalesef hiçbiri çıkmadı. işle alakalı gireceğim sınavın konusunu bile bilmesine rağmen maalesef olaylar dediği şekilde gerçekleşmedi. exle alakalı olarak o da olumluydu. ama baktırmaya değer bir yorumcu bence
SARAYLIHANIM: ilk defa bu olay için baktırdım. çok kibar ve saygılı, e yuh artık dediğim şeyleri bildi. adamın bana söylediği bazı şeyleri bile söyledi. olumlu olumsuz karışık konuştu, sonucu olumluya bağladı ama onun da dediği gibi olmadı
MEDYUM GİZEM: yani bilemedim. aslında bu kadının bana olumsuz konuşup çıkan falı da oldu. hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum emek veriyor ama beni çok umutlandırdığı iki konu da çıkmadı. bambaşka bir konuyla attığım falda bile benimkinin arayacağını söylemişti. işle alakalı dedikleri de çıkmadı
NESİBE: defalarca attığım bir yorumcu ama ilk 2 falı dışında hiçbiri çıkmadı. kart okumadığını son falımda daha iyi anladım çünkü o kadar olumlu kartlara rağmen resmen ağzıma etti. sonu olumluydu ama habire tavsiyelerime uymadığın için böyle olmuş diye bi ton konuştu. kusura bakma nesibe ama tavsiyelerin de uyulacak gibi değildi, pişman değilim. ayrıca ben kendi duygularımı zaten biliyorum, adam hakkında 3 dklık bişeyler duymak için 50 tl vermem artık değdiğini düşünmüyorum. koca falda sadece tek bir cümleyle bütün olayı özetledi sadece. tek bi lafınla oha oldum, gerisi boştu.
İLKAY: ana konu hakkında olumlu konuşup patladı evet ama bazı şeyleri de bildi. eskilerden su grubu biriyle tekrar bişeyler yaşayacağımı ama bunun ciddi olmayacağını sadece flörtleşme şeklinde olacağını söyledi. evet öyle biri vardı geçmişimde ama adamdan nefret ediyordum ve hayatta aramam derdim. tükürdüğümü yaladım, adamı aradım. bir de yakın zamanda birinden çok etkileneceğimi, bu kişinin çok keyifli gezmeyi seven biri olacağını ve aklımı çeleceğini söyledi. bu faldan 3 gün sonra aynen böyle biriyle tanıştım ve acayip etkilendim. bir de hakkında sorduğum başka bi adam için, "evet ilgisi var ama bi adım atmaya üşenen bi tip" dedi cidden de öyle. olayların kendiliğinden gerçekleşeceğini söyledi. olaylar kendiliğinden gelişti.
ESTER KİRA: açıkcası çok beğenmedim. katina baktırdım belki kahve+tarot iyidir ama öyle oooouuuu diyebileceğim bir fal değildi. bence baktırılmasa da olur. düşünceleri çok güzel okuyor ama onun da diğerleri gibi gelecek çıkmadı. olumlu konuşmuştu
HÜMA: hüma benim fal tarihimde en çok baktırdığım kişidir. ve çıkmayan falı olmadı şimdiye kadar taa ki son falı feci patlayana kadar hariç. üzgünüm hüma seni hala çok severim ama maalesef dediğin gibi olmadı. üstelik tavsiyelerini de dinledim.evet olayları yanımda benimle yaşamış gibi anlatıyorsun evet çok iyisin ama maalesef dediğin gibi de olmadı. haksız mı bilemem, kendi açılımımda da onun seçtiği kartlarda da gidip gidip alyans, güneş, elmas gibi kartlar seçersen olumsuz konuşmak da pek mümkün olmaz tabi. anlık durumda üstüne birini tanımam diyebilirim
BANU DOĞRU: anlık durumda bu da çok iyi. hisleri kuvvetli, hayatımla ilgili çok önemli şeyler bildi. ana konu hakkında da olumlu konuşanlardandı ama son falında biraz değişti. tamam adamla barışma var ama sen bence bunu salla dedi açıkca. adamla barışmadık ama 2. dediği doğruydu. bi de hayatına yeni biri girecek dedi, tarif ettiği şekilde ilkayın bahsettiği su grubu adam girdi
AKREPGÖZ: bu kadına acayip darda olduğum bi soru hakkına gittim o da çok güzel açıkladı. ama defalarca dinledikten sonra fark ettimki yaa bu kadının sesi gizem sitarenin aynısı??? gizem sitarenin azerice konuşan versiyonu resmen. ama gizem sitare ne kadar sallamasyonsa akrepgöz de o kadar iyi. direk fal olarak değil de merak ettiğim bi olay hakkında durugörü istedim. o da gördü. doğru gördü mü bilmem ama iyiydi, cidden hisli biri. ilk falı çıkmıştı.
FALSEPETİ EYLÜL: 15 dklık harika bi yorum dinledim bu kadından. çok çok iyiydi be derken 1 hafta sonrasındaki bir haber için dediği tam tersi oldu. geçmişten birinin dönüşü var ama olumsuz dedi. sanırım bu doğruydu ama adamlar da karışmış olabilir bilemedim. benim sorduğum asıl adamsa çıkmadı. çok yakın bi zamanda hayatına adam gibi bi adam girecek ve bu ilişki çok uzun sürecek dedi. bu dediği oldu ama hemen bitti. adam da pisliğin teki çıktı rıza baba misali oldu hem de olay. çok güzel bakmasına rağmen çıkmayanlardan. ama hisleri kuvvetli hayatımda baktırdığım en ilginç faldı resmen
BENNA KÜÇÜKER: binnazda puanım var diye krizden çıkmak için attım. aslında fena yorumlamadı ama patladı doğal olarak. ucuzundan kahve atmıştım ama asla ama asla hatta asla 50 tllik bir katinacı değil
ŞEVVAL ERDAL: şevval erdal zamanında bana hümayla birlikte bi konu hakkında gerçekleri çatır çatır söylediği için yeri başkaydı bende. şimdiye kadar bütün fallarını tam tarihinde yaşamıştım. son falında, hümanın tam tersine bişey söyledi, orda hümanın dediği şeyin doğru olduğunu düşünüyorum. 2 hafta gibi kısa bir süre vermişti. sürelere takılmam ama olay patladığı için patladı
NİL GÜNEŞ: bu kadının neden bu kadar övüldüğünü anlamadım. sırf kart okumuş onları ben de biliyorum zaten. hüma gibi hikaye yaz bana adamın hayatını dök, şu kart şu anlama gelir diye anlatma bende de kartlar var maksat hisleri kartları konuşturmak gerisini herkes yapar. olumlu konuştu çıkmadı. şimdi de 35 tl olmuş hayatta değmez
ELİF HANZADE: bu kadının bende hiçbir falı çıkmamasına rağmen kartları efsane yorumluyor. benim eskisinin göz rengini bile söyledi. tarotta çıkmayacak şeyler görüyor ilginç şekilde. bana hümanın tarotcu versiyonu gibi geldi. tek fark bu kadının hiçbir falı çıkmadı sadece. bir seferinde gaza gelip yepyeni bir hesapla genel sordum onda bile asıl hesabımdan baktığına çok benzer bi yorum yaptı. baya iyiydi. adamla barışacaksın ama sonunda bu yok sen başkasıyla olacaksın diyor ilk falından beri. burda işler karıştı işte. adamla barışmadık ama başka biri var evet. işle alakalı dedikleri çıkmadı. 50 tl eder mi bilemem ama nesibeden daha çok eder bence
YAĞIZ ER: binnazdan gelen puanımla krize girip el falı baktırdım. ya şu adamın altına çok iyi mükemmel yorumu yazan varsa lütfen beni engellesin. cidden ağır konuşurum. hayatımda bu kadar b.ktan bi falcı görmedim diyebilirim. hani yazılı falın kopyala yapıştırını çok gördüm ama sesli falın kopyala yapıştırını da bu adamdan gördüm. el falında gitmiş bana kahve falı bakar gibi ocak sonunda isminde e harfi olan koç burcu biriyle olacağımı söylemiş. onları da kağıttan okumuş. belli ki adamın elinde taslak var, kimin durumuna ne uyuyorsa onu okuyor. yorum kısmında kibarlık yapmadan acımadan döşediğim ender yorumcu bozuntularındandır
PERİ SEL: ya bu kadına da öylesine gelen puanımla gece gece krize girip baktırdım. ama aldığım en sağlam yorumlardan biriydi. tanıdık mı diyeceğim ama öyle şeyler bildi, öyle harfler verdi ki aile içi olayla alakalı bunu bilen arkadaşım bile yok, falcı olsun. çok şaşırdım cidden. asıl olayla alakalı olumlu konuştu ama maalesef dediği gibi olmadı. hala ucuzsa baktırmaya değer biri bence
GİZEM HATUN: geysuyla aynı kişi olduğuna emin olanlar var. haksızlar diyemem. beni de çok işkillendirdi. yazış tarzı, kibarlığı özenerek bakması, düzgün türkçesi vs. ama bi yerde bana geysuyla alakalı tam tersi bişey söyledi. o mudur bilmem ama iyiydi. ama olumlu konuştuğu için o da patladı
DENNİS: ya bu adamı seviyorum. gerçekçi, pembe tablo çizmiyor. bana ilk falından beri "sen bu adamı salla bundan sana ne köy olur ne kasaba " diyen tek kişi olabilir. neden böyle olduğunu da çok güzel açıklamıştı hep ama kısa bakıyor ve sorulara çok özensiz dönüyor bu huyunu sevmiyorum. adam için "arayacak mı" diye sorduğumda, "inşallah aramaz sen bunu salla" diye cevap verme yani
VİLDAN: kadının falını çok beğenmeme rağmen olaylar tam tersi şekilde gelişti. 6 ay içinde her şeyin düzeleceğini ,olayların ciddileşeceğini söylemişti. ayrıldık o 6 ay içinde.
FİRUZE AYDIN: bu kadın benim cahiliye dönemindeki falcımdı. herkes arkasından saydırırken ben severdim, verdiği spesifik bi tarihte bile olay olmuştu o zamanlar. şimdi puanım varken şuna bi baktırayım dedim. sesliden telefona geçmiş böyle üçkağıtçılık görmedim. şimdi saydıranlara hak veriyorum. resmen hayatımdan 10 dk çaldı. o 10 dk içinde sürekli "sen nerelerdesin" demesine mi sinirleniyim falla alakalı tek söylediği şeyin "bu adam seni deliler gibi seviyor" demesine mi? saniyesinde iade aldım. iade hakkınız yoksa ve denemediyseniz gaza gelip denemeyin. fiyasko.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. sanırım bütün baktırdıklarım da bunlardı son aylarda. eskisi gibi hevesli değilim. normalde falcılarla enerjim uyuşur. bu yazdıklarım hep çıkan falcılardı. demekki neymiş baktırdığın falcının her falı çıkacak diye bişey yokmuş. artık çok içimden gelirse ayda bir falan atıyorum, eskiden günde 3-4 tane atardım falzede olarak. pişman mıyım? boşu boşuna çok para döktüm belki de ama benim de tesellim buymuş o zamanlar. yani aman ben yandım siz yanmayın özellikle yeni gelenler diyemem. zaten zamanla gördükçe hevesin geçiyor. benim tek tavsiyem her gördüğünüz falcıya saldırmayın sadece. benimsediğiniz 3-4 falcınız olsa yeter
herkese iyi akşamlar