Binnaz Abla

yok canım ya bunlar arasında geysu, saraylı, ester, gizem hatun, akrepgöze ilk defa atmıştım. özellikle olumsuz konuşma potansiyeli olanlara attım hani gerçek neyse söylesinler diye ama yok hiçbiri olumsuz değildi ya. benim de şaşırdığım bu oldu. yani eski olaylarımda bile illaki biri çıkar olumsuz konuşur moralimi bozardı ama bunda hiç öyle bir şey olmadı ve bir anda feci soğudum fallardan. bunlar arasında özellikle hümaya çok güvenirdim, bana baktığı fallar, söylediği şeyler efsaneydi. hümaya bu olay için sanırım 10 kere gittim ve her seferinde bana ilk defa sürekli tarih öteledi. ordan sonra anladım zaten bu fallar çıkmayacak. sonra kendim bir şeyler yaptım adamla görüştüm ve sonuç olarak benim fallar başından beri patlakmış da ben umutlanmışım resmen

Selcuksassa bir onceki yazında demissin aslında hira olumsuzdu öyle oldu diye...vay bee selcuksassa şaşırdım kaldım

hiraya ben en son geçen sene gittim canım, bu olayla ilgili hiç baktırmadım. hiranın bana konuştuğu olay başka bir şeydi onlar da olumsuzdu ve çıkmıştı. bu konu için içimde kalmadı değil aslında ama hira bakım tarzını değiştirmiş geldi bana bu yeni tarzını pek sevemedim

ayni ben bay X te yasadim, olumsuz konusanlar: banu dogru, ester kira, rezzan abla, bilge dogru. diger bol yildizlilar hepsi olacak demisti.. hüma'ya baska bir kisiyi sormustum, bu asla olmayacak kisiye olacak demisti yani düsünün, ve bu asla olmayan kisinin (zamaninda hoslaniyordum) nasil bir kisi oldugunuda özge ünver bana söylemisti, ki zamanla onun anlattigi biri gibi oldugunu gördüm. o kiz cok iyi anlatiyo karsi tarafi..

Son düzenleme:
Bu konu da bende seninle aynı durumu yaşadım çok umutlandım. Ben de hislerimi açıklayınca bana neden bu kadar bağlandın ne buldun bende dedi ya. Bu yüzden realist bakmak gerekiyor dediğin gibi seviyorsa gelir msj atmıyor yanına gelmiyorsa hislerinde emin değildir hatta sevmiyordur ben bundan emin oldum artıık. Allah başkasına da yaşatmasın bu durumu

iyiki aciklamisiz ve netlesmis bizim acimizdan.. böyle bekle bekle nereye kadar..

bu özge ünver kim hiç duymadım canım onu ya :S hümanın sanırım huyu bu, çok kişiye olmayacak adamla evlendirir, sen ölü taklidi yap o seni arayacak der falan.. bilmiyorum sanırım 30 tane fal atmışımdır hümaya ve ne yalan söyliyim son falı hariç hepsini yaşadım. hele ki ilk falımda benim öyle böyle bir olayımı sadece o bilmişti, diğerleri çicek böcek yorumu yaparken resmen ağlatmıştı beni. yani anlık durumda çok iyi tamam ama gelecek konusunda olumlu konuşmak en büyük özelliği olsa gerek

Arkadaslar yildizname bakturaniniz oldumu nasil oluyor neler soyleniuor burda evlilik cocuk sayisi fslan soyleniyormu.
Ben baktırdım Firuzen e evleneceğim erkeği tarif etti. Nerde tanışacağımı burcunu soy adından harf maddi durumu ile ilgili bilgi verdi. Maddi durumu çok abarttı gibi geldi bana. Kişilik özelliğinden de bahsetti. 2 tane kızın olacak dedi.

özge ünver cok dobra biri, bir kere bir yorumuna kizmistim, binnazdaydi. sonra falaleme gecti fakat falalemde hic cevrimici olmadi, falsepeti sitesinde profili vardi ordan da kaybolmus.. önce bay x hakkinda olumlu konusmustu, dize getireceksin falan demisti. fakat ikinci yorumunda farkli seyler söyledi, olumsuz seyler söylemisti, fakat söyledigi gibi oldu acikcasi, yani olumsuz. sanirim ilk falinda ya enerjiler karisti, ya da bay Y yi gördü bilemiyorum. her neyse, diger hoslandigim bay A kisinin foyasini ortaya cikarmisti, yani art niyetli oldugundan falan bahsetti.

ve belki de hüma sadece kartlarin nasil ciktigina göre yorumluyordur.

Nairanin fali geldi. Geçmişe dair bi nokta atisi var. 2 aylik bi sure vermis cikarsa yazarim tekrar. Genel olarak kisa bi faldi ama binnazdakilere gore sordugum sori dışında bisiler soylemesini beğendim. Binnazdakiler genelde sadece sordugum soruya yorum yapiyor. Baska bisey söylemiyorlar

Ya ona bende uyuz oluyorum ustelik kahve atmisken.. savunmalari hazir
- sorunuza yogunlasip yorumladim simgeleri niyetinize gore-
Bide yogunlasiyoruz diyorlar ya tovbe

ben gecenlerde ceren esemen'e iskambil atmistim, bir soru sordum, fakat o hayatimla ilgili kafamda soru isareti olan herseye deginmis. artik cikar mi bilemem, ama hosuma gitti bu tavri.

Dokturmussun agzina yorumuna saglik canim benim:)))

Dennis bende cok sevdim..dennis biraz daha uzun bak plis..soru kisminda verdigi cv da orjinal olmus gozu tutmamis demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…