dennis falsepetinde miydi cnm?Dennis bende cok sevdim..dennis biraz daha uzun bak plis..soru kisminda verdigi cv da orjinal olmus gozu tutmamis demekki..
Ceren esemene bende atmayi düşündüm ama sonra vazgectim olumsuz bir iki yorum okudum burda. Atsam mi acaba bilemedim. Birimizin begendigini digeri beğenmiyor zaten. Herkesin iyi diyebildigi kimse yok sanirim. Cerene atarsam yazarimben gecenlerde ceren esemen'e iskambil atmistim, bir soru sordum, fakat o hayatimla ilgili kafamda soru isareti olan herseye deginmis. artik cikar mi bilemem, ama hosuma gitti bu tavri.
Ceren esemene bende atmayi düşündüm ama sonra vazgectim olumsuz bir iki yorum okudum burda. Atsam mi acaba bilemedim. Birimizin begendigini digeri beğenmiyor zaten. Herkesin iyi diyebildigi kimse yok sanirim. Cerene atarsam yazarim
selam , geysu''nun ilk falı çıktı, ama daha sonra attıkların çıkmadı değil mi ? ahh geysudan cok umutluydum )yok canım ya bunlar arasında geysu, saraylı, ester, gizem hatun, akrepgöze ilk defa atmıştım. özellikle olumsuz konuşma potansiyeli olanlara attım hani gerçek neyse söylesinler diye ama yok hiçbiri olumsuz değildi ya. benim de şaşırdığım bu oldu. yani eski olaylarımda bile illaki biri çıkar olumsuz konuşur moralimi bozardı ama bunda hiç öyle bir şey olmadı ve bir anda feci soğudum fallardan. bunlar arasında özellikle hümaya çok güvenirdim, bana baktığı fallar, söylediği şeyler efsaneydi. hümaya bu olay için sanırım 10 kere gittim ve her seferinde bana ilk defa sürekli tarih öteledi. ordan sonra anladım zaten bu fallar çıkmayacak. sonra kendim bir şeyler yaptım adamla görüştüm ve sonuç olarak benim fallar başından beri patlakmış da ben umutlanmışım resmen
Dokturmussun agzina yorumuna saglik canim benim:)))
selam , geysu''nun ilk falı çıktı, ama daha sonra attıkların çıkmadı değil mi ? ahh geysudan cok umutluydum )
aynen öyle oldu, ilk falı kelimesi kelimesine çıktı sonraki falları belki çok daha iyi olmasına rağmen maalesef çıkmadı
Herkese merhaba. Diyelim ki bi falcı herşeyi doğru bir şekilde anlatıyor. Ek olarak tavsiyede veriyor. Dediğini yapar mıydınız? Daha önce falcılar tarafından verilen tavsiyelere uyduğumda dedikleri gibi olmamıştı. Bu falcı çalıştığım sektörü, 3 yıl önce biten ilişkiyi vs her şeyi söyledi ve acaba mı diyorum. İlk kez şok bir fal yaşadım.
Uyma bence hicbir fikrin yoksa akisa birak acil karar vermen gerekiyorsa kendini dinle sonucta su an ki durumu bilse de falcinin kisilik ozelligi de onemli verdigi tavsiyede. Belki sana uymaz aklıHerkese merhaba. Diyelim ki bi falcı herşeyi doğru bir şekilde anlatıyor. Ek olarak tavsiyede veriyor. Dediğini yapar mıydınız? Daha önce falcılar tarafından verilen tavsiyelere uyduğumda dedikleri gibi olmamıştı. Bu falcı çalıştığım sektörü, 3 yıl önce biten ilişkiyi vs her şeyi söyledi ve acaba mı diyorum. İlk kez şok bir fal yaşadım.
Herkese merhaba. Diyelim ki bi falcı herşeyi doğru bir şekilde anlatıyor. Ek olarak tavsiyede veriyor. Dediğini yapar mıydınız? Daha önce falcılar tarafından verilen tavsiyelere uyduğumda dedikleri gibi olmamıştı. Bu falcı çalıştığım sektörü, 3 yıl önce biten ilişkiyi vs her şeyi söyledi ve acaba mı diyorum. İlk kez şok bir fal yaşadım.
selena bana çıkmasın amin :)Seee leee naaa selenaselena ne olur burayı okuyorsan maillere dön endişelenmeye başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?