Binnaz Abla

ben gecenlerde ceren esemen'e iskambil atmistim, bir soru sordum, fakat o hayatimla ilgili kafamda soru isareti olan herseye deginmis. artik cikar mi bilemem, ama hosuma gitti bu tavri.
Ceren esemene bende atmayi düşündüm ama sonra vazgectim olumsuz bir iki yorum okudum burda. Atsam mi acaba bilemedim. Birimizin begendigini digeri beğenmiyor zaten. Herkesin iyi diyebildigi kimse yok sanirim. Cerene atarsam yazarim

Ceren esemene bende atmayi düşündüm ama sonra vazgectim olumsuz bir iki yorum okudum burda. Atsam mi acaba bilemedim. Birimizin begendigini digeri beğenmiyor zaten. Herkesin iyi diyebildigi kimse yok sanirim. Cerene atarsam yazarim

Cerene ben de çok kızıyordum, bu kez sesli fal istedim bildiğin döktürmüş. En son falında bundan bir sene önce zamanı tutturmuştu. Bir ay içinde demişti bir ay içinde olmuştu.

selam , geysu''nun ilk falı çıktı, ama daha sonra attıkların çıkmadı değil mi ? ahh geysudan cok umutluydum )

selam , geysu''nun ilk falı çıktı, ama daha sonra attıkların çıkmadı değil mi ? ahh geysudan cok umutluydum )

aynen öyle oldu, ilk falı kelimesi kelimesine çıktı sonraki falları belki çok daha iyi olmasına rağmen maalesef çıkmadı

kredilerimi tüketmek icin ucuz fallara sardim son zamanlarda, bugün efsun yildiz'i binnazda denedim.. cok tatli samimi bir yorumcu, pembe hayaller de kurdurmuyor, insanin kafasini karistirmiyor iddiali yorum yaparak.. hisleri de kuvvetli.. ben cok sevdim. faldan sonra insan kendisini de kaptirmiyor ve kafa karistirmiyor.

bu arada ilkayla alakalı eklemeyi unutmuşum kızlar. ilkay bana 3 sene önceki ilk falından beri istisnasız her falında sonunda bu adamla olmayacağını, iyileşmelerin kısa vadeli olacağını ama uzun vadede beni başkasıyla gördüğünü söylerdi. bana göre o zamanlar, ben o adamdan başkasıyla olamam, sevemem vs gibi düşündüğüm için sallıyor derdim. hakkını yemiş olmayayım bu yüzden. enerjiniz tuttuysa ve günündeyse çok şey bilen biri bence. bir ara hızlı bakmaya başlamıştı yine özüne dönüp bekletmeye başlamış sanırım.

bir de bu konu için diğer olumsuz konuşan ecem23 olmuştu. o da kısa süreli iyileşmeler ama uzun vadede başka biri demişti. son olayım için ona baktırmadım.

ikisinin de en kötü özelliği sorulara dönmüyorlar ve ecem23 eskisi gibi özenli gelmiyor bana

aynen öyle oldu, ilk falı kelimesi kelimesine çıktı sonraki falları belki çok daha iyi olmasına rağmen maalesef çıkmadı

belki de Allah'tan, fallardan uzak dur diye böyle olmustur belki ;-) ben sahsen iadeden ve dogum günü kredilerinden aldigim puanlari tüketince birakmaya niyetlendim.

Merhaba kızlar
Saraylı hanım ın falı çıkan var mı
Anda çok iyiydi bende ama biraz pembeci gibi sanki

Herkese merhaba. Diyelim ki bi falcı herşeyi doğru bir şekilde anlatıyor. Ek olarak tavsiyede veriyor. Dediğini yapar mıydınız? Daha önce falcılar tarafından verilen tavsiyelere uyduğumda dedikleri gibi olmamıştı. Bu falcı çalıştığım sektörü, 3 yıl önce biten ilişkiyi vs her şeyi söyledi ve acaba mı diyorum. İlk kez şok bir fal yaşadım.

hic uyma, icinden nasil geliyorsa öyle yap... ben uydum bikeresinde, basima fena patladi :)

Uyma bence hicbir fikrin yoksa akisa birak acil karar vermen gerekiyorsa kendini dinle sonucta su an ki durumu bilse de falcinin kisilik ozelligi de onemli verdigi tavsiyede. Belki sana uymaz aklı

Saraylının bana ilk falı çoğunlukla çıktı. Daha ilişkim başlamadan yaşanacak problemleri söylemişti. İkinci falı birkaç gün önce attım. Çıkarsa yazarım. Bence hissiyatlı biri ama tarih konusunda çok da iyi değil.

Şu sevgililer günü indirimi olursa bir iki kişiye baktırıp kapatacağım bir süre fal defterini.
İlkay da iyi epey genelde tavsiyeleri de başarılı. Ama cidden çok bekletiyor. Sürekli online olup fal alıp bekletmese keşke.

Bence de riskli bir durum ise kendin duşun, tart artılarını eksilerini. Pişman olmamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…