Binnaz Abla

Palamut da bir canavara donustu artik Sekerim sen Canta'ya fal attin mi? Donus yapti mi?

Venusamber yine uzakta, bu cliviaxx a mi baktirsam?

attım ama bir kıpırtı olmayanca geri çektim ondan.venusamberde geçenlerde hastayım ara vericem yazmıştı.o cliviaxx benimde çok ilgimi çekiyor ama tutuyorum kendimi babyster dün vourucasaniyle madammaya arasında kaldı madammayaya gönüllü oldu beğenmedi vourucasaniye ben gönüllü olmuştum cliviaxxa da gönüllülük sana kaldı herhalde

ben merte ilk baktırdığım faldan itibaren hep diyorum..o kadar fal baktırdım binnaz ablaya dünya bi para verdim. ancak mertin geçmişi yorumladığı bildiği gibi kimse bilemedi...inşallah gelecekte çıkar

Aynen bencede falâlemde en iyi o,inşallah çıkar canım.

Vallaha tarotunu tekrar dinledim,bu bana uymuyor diyeceğim hiçbir yeri yok,cuk diye oturtmuş geçmiş ve şu ânı.Tellwedeki Hoennir 'den eser yok ,Reiki çok çok iyi.Emin olmasam farklı falcılar diye şüphe ederdim.

Palamut da bir canavara donustu artik Sekerim sen Canta'ya fal attin mi? Donus yapti mi?

Venusamber yine uzakta, bu cliviaxx a mi baktirsam?

Hakikaten canım ya ikiniz uçanı kaçanı yakalayıp baktırıyosunuz.İnşallah dilekleriniz olsunda varsın hepsine baktırın.

Hakikaten canım ya ikiniz uçanı kaçanı yakalayıp baktırıyosunuz.İnşallah dilekleriniz olsunda varsın hepsine baktırın.

Ahahahha Elimizden ucan da kacan da kurtulamiyor Bir tek tatlicadi denen zirtoya baktiramadim, onun yuzunden elimde 20 krediyle kaldim...Saluya kismetmis ne yapayim.

Maddi olarak gocugum, o yuzden Crimson, Cliviax ve Vouru 3lusunu yilbasindan sonraya birakiyorum.

Arnisaya baktiririm bu hafta bulursam o kadar.

Bu arada Gizem Sitareyle ilgili yorum yapmak isterim. Ona gore benim asil kismetim bugunlerde ortaya cikacakti guya, ama gelen giden yok, bir de yazin evleneceksin demis.

Ote yandan, bu adam 18lik kiz gibi nazlanacak ve sen cileden cikacaksin , sabrini kaybedeceksin demis..sanirim bu dedigi gerceklesmek uzere.

Oguz Atayin bir sozu var : "iyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. ya da hiçbir şey çıkmaz."

Aynen ben de o durumdayim, artik bu adama olan hevesimi kaybettim sanirsam. Kimse bilemedi, Gizem bu adamla ne olacagini kahvede bildi. Kendisine saygilarimi burdan sunuyorum.Ote yandan ask, evlilik, yeni kismet vs demis, geciniz.Yani %50 bildi.

Son düzenleme:

dedıklerıde cıkarsa varyaaaa falcı aramayı bırakırım ses tonuda on nomerooo

Canımcım falcıların hepsi bu konuda başarılı.Önemsiz ve olumsuzu hemen biliyorlar.Yalnız Oğuz Atay'ın o sözü ne kadar da doğru ,hayatımda gerçekten hepte öyle olmuştur.

Aramayız vallaha neden arayalım ki?Tepe sersem olduk zaten falcı aramaktan, beynimiz döndü.

benımde kafam karısık maddı durumlardan göçüklerdeyım ankaradakı 50 liralık hatunamı gıtsem dıyorum yoksa kıcımı kırıp bu sogukta evde oturup rezzana yada melege falmı atsam dıyorum ama melegın oncekı soyledıklerı cıkmadı bana ya

Keşke tek bi falcı herkese bilse ama malesef olmuyor işte.Bence hiç 50 tl verme yazık günah.Bunu söyleyen ben zamanında 200 tl'de verdim,inan hepsi aynı.Şimdi online yetiyorda artıyor bile.Sen Melek'e ne baktırmıştın?

valla bende 3 ay önce 100 lıra verdı hıcbır dedıgı cıkmadı hala ıcım yanarmelege ben subatta kahve baktırmıstım cok cok olumlu konusmustu ama cıkmadı gercı kızamadımda ona katına acmasınıda rıca etmıstım katına kartları cok olumlu gelmıstı o yuzden olumlu konustu demekkı ama cıkmadı:26:

Melek'e hiç kahve baktırmadım,yorum yapamıyorum.Sana tarotunu tavsiye edebilirim,garanti veremem tabii ama iyi bir tarot yorumcusu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Melek'e hiç kahve baktırmadım,yorum yapamıyorum.Sana tarotunu tavsiye edebilirim,garanti veremem tabii ama iyi bir tarot yorumcusu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

nesıbe son zamanlarda bıraz kotu bakmaya basladı dıyolar sence dogrumu pekı?

nesıbe son zamanlarda bıraz kotu bakmaya basladı dıyolar sence dogrumu pekı?

Ben Nesibe'ye sadece bir kez fal baktırdım.Bana verdiği süre Nisan.O yüzden gelecek için yorum henüz yapamıyorum.Am Nesibe 'nin falı ile ilgili şöyle diyebilirim ki;kesinlikle abartılıyor.Bir falcının beş dakikada oniki onüç fal alabilmesi için bence gelecekle ilgili%90lık bir bilme durumu olması gerek.Oysa ben burda Nesibe'nin bir sürü patlayan falı olduğunu gördüm ki burası bizim bildiklerimiz sadece.Birde ben kendi falımda bana "oha gerçekten nasıl birşey bu"diyeceğim bir yorum bulamadım.Nesibe'nin son dönemini bilemiyorum Tolincik ama iyi denen döneminde de ben zaten etkilenmemiştim.

hadi ya öylemiymiş, niye öyle kapan kapıyor hala o zaman

Selinax'cığım popülerlik böyle birşey zaten.İlk albümün mükemmeldir milyon satarsın,ikincisi ve sonrası kötüdür ama halâ ilkinin ekmeğinin yemeğe devam edersin.Sanırım bu da o hesap işte.

banada kirazeyle ıkısı aynı seylerı soylemıslerdı hazıranda baktırmıstım eylul gıbı bırıyle tanısıp bu kısıyı cok sevecegımı soylemıslerdı evet eylulde bırıyle tanıstım ama adam yalancının onde flama tasıyanı cıktı bende bastım mıçına tekmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…