Amiin kuzumselena bana çıkmasın amin :)
her selena nın adı anıldığında üşenmeden yazıp amin dicem :)
eğer hala istiyorsan yenisini inşallah olur yaselenanin ayni fali bana hem cikti hem cikmadi. eski sevgiliyle bitis nedenlerini ve geri adim atmayacagini soylerken asil sordugum yeni kisiyle de olumlu gormustu. eskisi donmedi yenisi de olmadi
gecen sene subatta sormusum 6 vade vermis. 1 sene gecti artik anlami kalmadi patladi sayiyorumAmiin kuzum
eğer hala istiyorsan yenisini inşallah olur ya
Ben biz istemekten vazgeçmediğimiz sürece hiç bir şeyi kapandı saymıyorum sen istemiyorsan orası ayrı tabi, ama hala istiyorsan, bu demek oluyor ki hala bir ihtimal var. He gelse bile istemem diyorsan çatır çatır patlamış hemdegecen sene subatta sormusum 6 vade vermis. 1 sene gecti artik anlami kalmadi patladi sayiyorum
Herkese merhaba. Diyelim ki bi falcı herşeyi doğru bir şekilde anlatıyor. Ek olarak tavsiyede veriyor. Dediğini yapar mıydınız? Daha önce falcılar tarafından verilen tavsiyelere uyduğumda dedikleri gibi olmamıştı. Bu falcı çalıştığım sektörü, 3 yıl önce biten ilişkiyi vs her şeyi söyledi ve acaba mı diyorum. İlk kez şok bir fal yaşadım.
Beşiktaş symbol cafe diye duymuştum benKızlar, basirly can daha önce bi yerde yüzyüze bakan kişiymiş. Neresiydi orası ya Kadıköy'de cafe demişlerdi? Kim yazmıştı, hatırlamıyorum. Bilen var mı?
herraya 3 kere attım. Bana biliyor bence. Tekrar atsam mı diyorum şimdi hattakızlar hira soydanın sesi birine çok benziyor ..sanki kiraze gibi. dikkat eden var mı?
bu arada herra ne kadar kısacık fal bakıyo öyle? hemde elli tl. ağladı para giderken
sana da türkcesi bozuk veya cumleler devrik gbi gelmis miydi?herraya 3 kere attım. Bana biliyor bence. Tekrar atsam mı diyorum şimdi hatta
Çok bozuk değil ama harfler kelimelerde karışıyor bazen aynen cümleleri devrik. Ama o kadının dediği gibi ilerledi çoğu şey aşk hayatımda.sana da türkcesi bozuk veya cumleler devrik gbi gelmis miydi?
Ay çingene bana fal bile bakmadı iade etti ama sorumu yazamadım bir türlü ondan mı acabaYeşilçingene nin falı olumsuzdu ben de sildim o da çıkmasın bana amin
Yani kirazeyse yuh. Ben instagramla twitterı aynı anda idare edemiyorum o bu kadar falcı hesabını nasıl idare ediyor vallahi bravokızlar hira soydanın sesi birine çok benziyor ..sanki kiraze gibi. dikkat eden var mı?
bu arada herra ne kadar kısacık fal bakıyo öyle? hemde elli tl. ağladı para giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?