Binnaz Abla

selena bana çıkmasın amin :)
her selena nın adı anıldığında üşenmeden yazıp amin dicem :)
Amiin kuzum

selenanin ayni fali bana hem cikti hem cikmadi. eski sevgiliyle bitis nedenlerini ve geri adim atmayacagini soylerken asil sordugum yeni kisiyle de olumlu gormustu. eskisi donmedi yenisi de olmadi
eğer hala istiyorsan yenisini inşallah olur ya

gecen sene subatta sormusum 6 vade vermis. 1 sene gecti artik anlami kalmadi patladi sayiyorum
Ben biz istemekten vazgeçmediğimiz sürece hiç bir şeyi kapandı saymıyorum sen istemiyorsan orası ayrı tabi, ama hala istiyorsan, bu demek oluyor ki hala bir ihtimal var. He gelse bile istemem diyorsan çatır çatır patlamış hemde

Merhabalar kizlar. Son 6 aydir online fala dadandim. Sanirim baktirmadigim kisi kalmamistir. Benim problemim biraz karisik oldugundan yorumlar da cok farkli olabiliyor malesef. Baktirdigim memnun kalip kalmadigim kisilere iliskin yorum yazmak istedim.
Bu fal sürecini fal alem rezzan abla ile actim ilk baktiginda mukemmeldi. Belirli periyotlarla 3-4 kez denedim. Fakat söyledikleri tutarsiz olmaya basladi sürekli ileri tarihlere isaret etti.
Bir yolun var: fama anda cok iyiydi. fakat O da ayni sekilde " saptama" olur olmaz hesabiyla 3 farkli zaman söyledi 2. Baktirisimda cok ilgisiz davrandi ileri bir tarihe atti.
Geysu anda cok iyiydi umut doluydu ancak malesef verdigi vade uzerinden 3 ay gecti.
Sema kesinlikle fama ile ayni kisi oldugunu ben de düsünüyorum. Yazim imla uslup tamamen ayniydi. Fakat verilen vadeler birbirinden cok farkliydi.
Yesil cingene: 1 ayna fali 2 kahve baktirdim farkli hesaptan baktirmama ragmen 6 ay önce ne dediyse ayni seyi söyledi beklemedeyim. Uslubu enerjisi vs cok hosuma giden biri. Durum analizi cok iyi.
Akrepgöz: falimi yaklasik 2 gün bekletti. Inanilmaz agirlik cöktü uzerime yorumu sadece 5 dk kadardi ve beni hic tatmin etmedi.
Nehir atesoglu: 2 kez gittim kendisine anda cok iyi gelecek beklemede fakat o da vadeleri 2. Kez ileri bir tarihe atti. Ayrica söyledigi birkac sey cikti.
Kemal Devrim: enerjisi, analizleri cok cok iyi. Bu arada ilginc bir sekilde o kadar emin konustu ki güven duydum nedense. Verdigi vadeye az kaldi cikarsa yazarim.
Serkan arslan: kemal devrimin kendine olan guveni serkan arslanda da var. Dün baktirdim kendisine.telefon da degilde sesli baksa cok daha iyi olabilirdi. Süre yetmedi ama anda cok iyiydi. Nehir ve kemalle paralel konustu.
Fal sepeti: nesibe anda da gelecekte de tutturamadi.
Melih gün: sesiyle oynama yaptigi bir ses kaydiydi. Oldukca iticiydi bu yüzden. Surekli olumlamalar yapilan bos bir faldi. Dedikleri 1 haftada patladi.
Firuzen: anda eh iste denebilirdi fakat gelecek patladi. Yuksek dozda olumlama iceren bir faldi.
Eylul: ilginc yorumlar yapildi burda kendisi hakkinda. Bana da sacma sapan sekilde isimler vs verdi ha cok utopik bir cok kisinin tahmin edemeyecegi bir durumdan bahsetti fakat varliklardan yararlanarak baktigi cok belli. Yani olaylar hakkinda bir analizi yoktu. Öngörüsü yoktu. Begenmedim enerjisi cok kötüydü.
Evet arkadaslar elimden geldigince baktirdigim kisileri analiz etmeye calistim. Merak ettiginiz birileri olursa yazarim yine. Bir de bu kisiler haricinde tavsiye edebileceginiz birileri varsa cok makbule gecer.

içinden geleni yap boşver. ben öyle hümayı çok dinlemiştim son falında sonra vazgeçtim kendi bildiğimi okudum. iyki de öyle yapmışım yoksa muhtemelen hala fal baktırıp zaman öteliyor olacaktım. nesibenin de aynı şekilde hiçbir tavsiyesini dinlemedim. hatta geçen seneki bir falında bana "eğer sen ararsan bu adamı sonsuza kadar kaybedersin" demişti, ertesi günü aradım barışmıştık

kızlar hira soydanın sesi birine çok benziyor ..sanki kiraze gibi. dikkat eden var mı?
bu arada herra ne kadar kısacık fal bakıyo öyle? hemde elli tl. ağladı para giderken

kızlar hira soydanın sesi birine çok benziyor ..sanki kiraze gibi. dikkat eden var mı?
bu arada herra ne kadar kısacık fal bakıyo öyle? hemde elli tl. ağladı para giderken
herraya 3 kere attım. Bana biliyor bence. Tekrar atsam mı diyorum şimdi hatta

sana da türkcesi bozuk veya cumleler devrik gbi gelmis miydi?
Çok bozuk değil ama harfler kelimelerde karışıyor bazen aynen cümleleri devrik. Ama o kadının dediği gibi ilerledi çoğu şey aşk hayatımda.
Son falında da dedikleri kısmen tutmuş. Sonuca var zamanı dolmamış ama dediği gibi ilerliyor süreç

Yani kirazeyse yuh. Ben instagramla twitterı aynı anda idare edemiyorum o bu kadar falcı hesabını nasıl idare ediyor vallahi bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…