Binnaz Abla

Kizlar ben taracaya fal aticam hala 2 hafta once belki fal atarim diye attigim 35 tlcigim duruyor taracayi da baya merak ettim ancak persembeleri baktigi bir kemtamin fali varmis sadece persembe bakarim ve o da 1 tanr yazmis onu denemek istiyorum persembeyi bekloyorum icinizden bu fali atan varmi

gecen sene subatta sormusum 6 vade vermis. 1 sene gecti artik anlami kalmadi patladi sayiyorum
6 vade nedir ya bana da yesilcingene 5 vade vermisti ben bunu en uzun hafta sayarim bir falin 5 ay sonrayi gorcegine hic inanmiyorum zaten 1 ayi gorenler bile patliyoken

yesilcingene dışında dediği çıkan var mı tellwe de
Cingenenin dedigi cikti ve cikmadi eskisiyle olmayacak dedi olmadi,eskisinin hayatinda biri var duyacaksin dedi hayatinda kimse yok, -baya ciddi bir iliski dedigi icin diyorum ve ortak arkiler falan var oyle ciddi middi duydugum bisey yok- gerci bana gelmedikten sonra isterse olsun banane artk ben yanmissim zaten, benim hayatima da baskasi gircekmis noo baby noo kimse yok giren kimsede yok zaten vadesi gecti yani..ama durum belirleme de cook iyiydi karsi tarafin beynini okudu resmen bana olan duygularini cok net dokmustu nitekim onun fali geldikten 1 gun sonraki ayrilik konusmasinda ayni cunleleri duydum en azindan şok olmadim

Şu basirlye ödeme nasıl yapıyorsunuz kızlar rica ederim cevap verin. Taracaya ben normal baktirdim çıkmadı. Bana kimse çıkmıyor kimse. Geysu ılkay nesibe yesilcingene taraca selena huma fama sema kiraze ilk aklıma gelenler daha da var.

Kızlar bu vade olayı nedir? 8 vade nedir mesela? Bu ayın 8'i, 18'i, 28'ini mi ifade eder yoksa fal bakıldığı andan itibaren 8 saat, 8 gün, 8 hafta, 8 ay, 8 yıl ( oha ) gibi zamanları mı?

Bu rakamlar tarotta neye göre çıkar, yorumlanır?

Hadi ya baktirdiklarin da yine kalbur ustu olanlar oburleri tamamen atan enerjin kapali sanirim aslinda guzel bisey bence

Hadi ya baktirdiklarin da yine kalbur ustu olanlar oburleri tamamen atan enerjin kapali sanirim aslinda guzel bisey bence

Elani kemal devrim müge aydin birkerebir serkan tek de var( daha da var) çıkan yok. Yıllar önce adana da bir ziyaretimde baktirdigim fal çıkmıştı sadece o da yıllar sonra. Yanımdaki kardeşime yormystuk ama bana çıktı. Başka da yok arkadaş. bence vazgeçmeliyim bu sevdadan.

Tarotta her kartın bir numarası var aslında Değnek Altılısı, Kupa Beşlisi gibi ama neye göre onun tarih olduğu belirleniyor acaba gerçekten? Bir de kartlardaki burçların dönemine göre tarih veriyorlarmış mesela yay kartıysa yay hangi aylarda olur gibi gibi. Tarottaki neyse de kahvede neye göre oluyor onun hiç çözemedim.

heh bu vade işine ben de takılıyorum. mesela tarotta 2 vade dediyse bu 2 yıla kadar uzar mı, bu kadar uzun süreyi görmesi mümkün mü yoksa 2 ay diye mi düşünmeliyiz?

En azından birileri evlenmeye hazır

heh bu vade işine ben de takılıyorum. mesela tarotta 2 vade dediyse bu 2 yıla kadar uzar mı, bu kadar uzun süreyi görmesi mümkün mü yoksa 2 ay diye mi düşünmeliyiz?

hadi bilen birileri şu vade olayını masaya yatırsın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…