Beşiktaş symbol hayatımKızlar, basirly can daha önce bi yerde yüzyüze bakan kişiymiş. Neresiydi orası ya Kadıköy'de cafe demişlerdi? Kim yazmıştı, hatırlamıyorum. Bilen var mı?
6 vade nedir ya bana da yesilcingene 5 vade vermisti ben bunu en uzun hafta sayarim bir falin 5 ay sonrayi gorcegine hic inanmiyorum zaten 1 ayi gorenler bile patliyokengecen sene subatta sormusum 6 vade vermis. 1 sene gecti artik anlami kalmadi patladi sayiyorum
6 vade nedir ya bana da yesilcingene 5 vade vermisti ben bunu en uzun hafta sayarim bir falin 5 ay sonrayi gorcegine hic inanmiyorum zaten 1 ayi gorenler bile patliyoken
Cingenenin dedigi cikti ve cikmadi eskisiyle olmayacak dedi olmadi,eskisinin hayatinda biri var duyacaksin dedi hayatinda kimse yok, -baya ciddi bir iliski dedigi icin diyorum ve ortak arkiler falan var oyle ciddi middi duydugum bisey yok- gerci bana gelmedikten sonra isterse olsun banane artk ben yanmissim zaten, benim hayatima da baskasi gircekmis noo baby noo kimse yok giren kimsede yok zaten vadesi gecti yani..ama durum belirleme de cook iyiydi karsi tarafin beynini okudu resmen bana olan duygularini cok net dokmustu nitekim onun fali geldikten 1 gun sonraki ayrilik konusmasinda ayni cunleleri duydum en azindan şok olmadimyesilcingene dışında dediği çıkan var mı tellwe de
6 yil degilse zamanda patlamis sayabiliriz ki olay da patladi.6 vade nedir ya bana da yesilcingene 5 vade vermisti ben bunu en uzun hafta sayarim bir falin 5 ay sonrayi gorcegine hic inanmiyorum zaten 1 ayi gorenler bile patliyoken
Nazarr anda çok iyiydi karşı tarafı iyi analiz etti. 2 hafta önce baktırdım. Söylediği gibi de devam ediyor şu an için.yesilcingene dışında dediği çıkan var mı tellwe de
Nazarrrr mı ? https://www.tellwe.com/nazarrrrrNazarr anda çok iyiydi karşı tarafı iyi analiz etti. 2 hafta önce baktırdım. Söylediği gibi de devam ediyor şu an için.
Hadi ya baktirdiklarin da yine kalbur ustu olanlar oburleri tamamen atan enerjin kapali sanirim aslinda guzel bisey benceŞu basirlye ödeme nasıl yapıyorsunuz kızlar rica ederim cevap verin. Taracaya ben normal baktirdim çıkmadı. Bana kimse çıkmıyor kimse. Geysu ılkay nesibe yesilcingene taraca selena huma fama sema kiraze ilk aklıma gelenler daha da var.
Evet buNazarrrr mı ? https://www.tellwe.com/nazarrrrr
Hadi ya baktirdiklarin da yine kalbur ustu olanlar oburleri tamamen atan enerjin kapali sanirim aslinda guzel bisey bence
Tarotta her kartın bir numarası var aslında Değnek Altılısı, Kupa Beşlisi gibi ama neye göre onun tarih olduğu belirleniyor acaba gerçekten? Bir de kartlardaki burçların dönemine göre tarih veriyorlarmış mesela yay kartıysa yay hangi aylarda olur gibi gibi. Tarottaki neyse de kahvede neye göre oluyor onun hiç çözemedim.Kızlar bu vade olayı nedir? 8 vade nedir mesela? Bu ayın 8'i, 18'i, 28'ini mi ifade eder yoksa fal bakıldığı andan itibaren 8 saat, 8 gün, 8 hafta, 8 ay, 8 yıl ( oha) gibi zamanları mı?
Bu rakamlar tarotta neye göre çıkar, yorumlanır?
Ben ayna falı baktırdım. Önce isimleri bi ver görü alabilirsem bakıcam dedi baktıAy çingene bana fal bile bakmadı iade etti ama sorumu yazamadım bir türlü ondan mı acaba
heh bu vade işine ben de takılıyorum. mesela tarotta 2 vade dediyse bu 2 yıla kadar uzar mı, bu kadar uzun süreyi görmesi mümkün mü yoksa 2 ay diye mi düşünmeliyiz?Kızlar bu vade olayı nedir? 8 vade nedir mesela? Bu ayın 8'i, 18'i, 28'ini mi ifade eder yoksa fal bakıldığı andan itibaren 8 saat, 8 gün, 8 hafta, 8 ay, 8 yıl ( oha) gibi zamanları mı?
En azından birileri evlenmeye hazırYeşilçingeneye fal baktıran bir erkeğin sorduğu sorunun güzelliğine gelin
"Bir şeyi merak ediyorum. Acaba bu iki bayan haricinde karşıma evlenebilecegim başka bir bayan çıkabilir mi yakın zamanda? Daha zahmetsiz olan?"
Oldu paşam oldu
Kızlar bu vade olayı nedir? 8 vade nedir mesela? Bu ayın 8'i, 18'i, 28'ini mi ifade eder yoksa fal bakıldığı andan itibaren 8 saat, 8 gün, 8 hafta, 8 ay, 8 yıl ( oha) gibi zamanları mı?
Tarotta her kartın bir numarası var aslında Değnek Altılısı, Kupa Beşlisi gibi ama neye göre onun tarih olduğu belirleniyor acaba gerçekten? Bir de kartlardaki burçların dönemine göre tarih veriyorlarmış mesela yay kartıysa yay hangi aylarda olur gibi gibi. Tarottaki neyse de kahvede neye göre oluyor onun hiç çözemedim.
heh bu vade işine ben de takılıyorum. mesela tarotta 2 vade dediyse bu 2 yıla kadar uzar mı, bu kadar uzun süreyi görmesi mümkün mü yoksa 2 ay diye mi düşünmeliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?