için beni bloklamış ve tekrar baktıramıyorum :) Halbuki o benim online baktırdıgım ilk falcıydı ve 4 yıldıza yanlışlıkla basıp göndermiştim.Cingenenin dedigi cikti ve cikmadi eskisiyle olmayacak dedi olmadi,eskisinin hayatinda biri var duyacaksin dedi hayatinda kimse yok, -baya ciddi bir iliski dedigi icin diyorum ve ortak arkiler falan var oyle ciddi middi duydugum bisey yok- gerci bana gelmedikten sonra isterse olsun banane artk ben yanmissim zaten, benim hayatima da baskasi gircekmis noo baby noo kimse yok giren kimsede yok zaten vadesi gecti yani..ama durum belirleme de cook iyiydi karsi tarafin beynini okudu resmen bana olan duygularini cok net dokmustu nitekim onun fali geldikten 1 gun sonraki ayrilik konusmasinda ayni cunleleri duydum en azindan şok olmadim
canım :)Bu arada emreyi hiç begenmedim ilk falı fena degildi bi hafta sonra gittim beni tanımadı ve tam tersi konustu murat da cok iddialı girdi ama tamamen fos coktı ama enerji meselesi nihal ve can derim ben
Anda Ve yakın gelecekte iyiydi bana ama asıl konu için verdiği tarihe henüz var. O yüzden çıktı çıkmadı yazamıyorum. Forumda beğenenleri de var beğenmeyenleri de. Sen attın mı fal yoksa atacak mısın?kızlar nehır ateşoğlu nasıldır
knki attım bndede gecmişi çok iyiy bildi hic detay vermedim nerden bilyolar anlamıyorum humaya attınmı kanka huma ıle ılgılı ne dusunuyonAnda Ve yakın gelecekte iyiydi bana ama asıl konu için verdiği tarihe henüz var. O yüzden çıktı çıkmadı yazamıyorum. Forumda beğenenleri de var beğenmeyenleri de. Sen attın mı fal yoksa atacak mısın?
bana çok ironik bir fal bakmışti imkansız ötesiydi bildiğin hikaye yazmıştı enerjim hiç tutmadı kendisiylekızlar nehır ateşoğlu nasıldır
başka kıme baktırdın knkıbana çok ironik bir fal bakmışti imkansız ötesiydi bildiğin hikaye yazmıştı enerjim hiç tutmadı kendisiyle
hadi bilen birileri şu vade olayını masaya yatırsın o zaman.
hülya demır nasıl knkhic anlamam ben ama bir falci bana 5 vade vermisti dedi 5 gün gecti, 5 hafta gecti, 5 ay gecti gelen yok ama 7 ay sonra o ayin 5inde cidden biriyle tanistim tesadüfte olabilir
hülya demır nasıl knk
Kizlar ben taracaya fal aticam hala 2 hafta once belki fal atarim diye attigim 35 tlcigim duruyor taracayi da baya merak ettim ancak persembeleri baktigi bir kemtamin fali varmis sadece persembe bakarim ve o da 1 tanr yazmis onu denemek istiyorum persembeyi bekloyorum icinizden bu fali atan varmi
tamam canım teşekkürlerknk nedir ya hu? Kendisine hic baktirmadim zaten pembeci oldugu söyleniyor ama begenip cikanida var aratirabilirsin forumdan
başka kıme attın kuzuatmadıysan sakın atma. o kıza öyle bir fal attım daha önceki fallarını ne kadar beğendiysem bu falında milleti nasıl keklediğini gördüm. ciddi bir fal için bana 15 dk sonra yorum gönderdi, o falı hazırlamak bile yarım saattir en azından .
bnde attım taracayabaşka kıme attın kuzu
Kız sen küb musun yoksabaşka kıme baktırdın knkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?