Binnaz Abla

Ben taracanın fal baktığını düşünmüyorum kahve falını 5 dkda yorumlamıştı. Baştan sona patladı

Ben taracanın fal baktığını düşünmüyorum kahve falını 5 dkda yorumlamıştı. Baştan sona patladı

son olaydan sonra ben de aynı şekilde düşünüyorum. ki öncesinde 3-4 kere atıp da beğenmişliğim olmuştu. ama 35 tl verdiğim bir falda 15 dk sonra yorum gönderince insanları aptal yerine koyduğunu gördüm.

Ben vakitden anladıgımı söyliyim mesela verilen vade o süre zarfında senin ve onjn enerjilerinin yogun ve birbirini cekme olasılıgının oldugu tarihler oluyor yani hersey düzgün giderse yani siz olaylar dahilinde akış içindeyseniz müdehaleniz yoksa o denilen zamanda birşey olma ihtimali yüksek oluyor. Bu akışı bozan etkenler bir; beklenti iki; olaylara müdehale üç; fazlasıyla düşünme ve isteme. Bu üc maddeyi umuttugumuz taktirde akış normal oldugu için çıkıyor.

peki vaselin işey sorcam cok beklemek ve dusunmek neden kısı bozarkı hanı evren neden cok istediğimzi bişeyı vermezki

Mesela gördügüm seyler ne zaman beklentiye girmezsem fal cıkar, ne zaman unutursam yine fal çıkar. Ne zaman baska bişeye odaklanırsam da çıkar. Hatta ve hatta çivi çiviti söker diye bulup birini konustugum zaman da çıkar. Bu da evrenin bi kuralı işte

peki bekleyınce nıye cıkmıyo knk onu anlamıyorum bıde huma içnide yorum yaaprmsın :)

ben atmadım ama kendısıne sormustum kemtamin falı daha çok genel ve iş hayatına yönelik bir fal çesidiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…