- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Nasıl değişikkızlar dun humadan falım gelmıs cok deuısık seler söledi
Ben taracanın fal baktığını düşünmüyorum kahve falını 5 dkda yorumlamıştı. Baştan sona patladıatmadıysan sakın atma. o kıza öyle bir fal attım daha önceki fallarını ne kadar beğendiysem bu falında milleti nasıl keklediğini gördüm. ciddi bir fal için bana 15 dk sonra yorum gönderdi, o falı hazırlamak bile yarım saattir en azından .
heeeeeeBen taracanın fal baktığını düşünmüyorum kahve falını 5 dkda yorumlamıştı. Baştan sona patladı
Ben taracanın fal baktığını düşünmüyorum kahve falını 5 dkda yorumlamıştı. Baştan sona patladı
kub :)canım :)
Yok kub değilkub :)
peki vaselin işey sorcam cok beklemek ve dusunmek neden kısı bozarkı hanı evren neden cok istediğimzi bişeyı vermezkiBen vakitden anladıgımı söyliyim mesela verilen vade o süre zarfında senin ve onjn enerjilerinin yogun ve birbirini cekme olasılıgının oldugu tarihler oluyor yani hersey düzgün giderse yani siz olaylar dahilinde akış içindeyseniz müdehaleniz yoksa o denilen zamanda birşey olma ihtimali yüksek oluyor. Bu akışı bozan etkenler bir; beklenti iki; olaylara müdehale üç; fazlasıyla düşünme ve isteme. Bu üc maddeyi umuttugumuz taktirde akış normal oldugu için çıkıyor.
peki bekleyınce nıye cıkmıyo knk onu anlamıyorum bıde huma içnide yorum yaaprmsın :)Mesela gördügüm seyler ne zaman beklentiye girmezsem fal cıkar, ne zaman unutursam yine fal çıkar. Ne zaman baska bişeye odaklanırsam da çıkar. Hatta ve hatta çivi çiviti söker diye bulup birini konustugum zaman da çıkar. Bu da evrenin bi kuralı işte
Vermez cünki enerji olarak bloke koyuyosunpeki vaselin işey sorcam cok beklemek ve dusunmek neden kısı bozarkı hanı evren neden cok istediğimzi bişeyı vermezki
hyr ama bişeyı cok ıstıyınce neden bloke konsun bı acıklandsa cok arastırdım atıyorum bıseyı cok ıstıyosun onu cekmezmsın kendıneVermi
Vermez cünki enerji olarak bloke koyuyosun
bana patlamasın lütfen lütfen lütfen aminkzıalr bu arada sezgi patladı
baska kıme baktırdın canımbana patlamasın lütfen lütfen lütfen amin
ben atmadım ama kendısıne sormustum kemtamin falı daha çok genel ve iş hayatına yönelik bir fal çesidiymişKizlar ben taracaya fal aticam hala 2 hafta once belki fal atarim diye attigim 35 tlcigim duruyor taracayi da baya merak ettim ancak persembeleri baktigi bir kemtamin fali varmis sadece persembe bakarim ve o da 1 tanr yazmis onu denemek istiyorum persembeyi bekloyorum icinizden bu fali atan varmi
Vermi
Vermez cünki enerji olarak bloke koyuyosun
kime baktırmadım ki :)baska kıme baktırdın canım
ene, ilkay , saraylı , selena, geysu , fal alem Banu bunlar çıkanlar beklemede ve patlayanları yazmam için şahsıma ayrı topik açmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?