Binnaz Abla

aranizda izmirli varsa.. bundan 7 sene önce izmir'de bir kafe'de tayfun adinda bir falciya fal baktirmistim bir kafede, hareketleri bir bayani andiriyordu. yani anladiniz. adini maalesef bilmiyorum. ozamanlar benim sevdigim bir cocuk vardi. dedikleri de dogruydu cok ve herseyi bilmisti.. belki taniyaniz vardir? senin kismetin sapka takan biri olacak demisti..bay x sapka takmayi sevdigi icin, acaba benim kismetim gercekten bay x mi demistim :))

hepimiz bigun adam gibi adam denk gelıcez ınanın kızlar hepiniz okdr temız okdr ıyısınız ki hepimnizi çok ssevıyorum

inş hepimizin mutlu bı yuvası olur sumukluler ıcın uzmıcez kendimizi

banlatacaksınız kızı yine, kapatın konuyu bari kızlar

ha bu vesileyle çok fena patlayan bir fal söyleyeyim: yeşil çingene. sizde büyü var bilmem ne diyerek beni sinir sahibi etmişti kendisi güvenilir kaynaklardan öğrendiğimize göre hiç öyle bir şey yokmuş. bu da böyle bir anım oldu

şimdi size yeni vakıf oldugum seyleri soylemek istiyorum, bu gune kadar baktırdıgım tüm falcıların asagı yukarı verdigi tarihler tuttu. ama nasıl,? iletisim olarak gordukleri zaman diliminde biz karşılaştık. yani herhangi bir arama sorma olmadı ama yolda karşılasıp selam verdik. bunu iletisimden saydılar .
simdi ikinci zaman dilimi geliyor bu zaman diliminde de eger karsılasır da öle tepeden inme iletisim olmazsa, ben kalıbımı basarım ki karsılasma(yüzyüze gelme) ile iletişim falda net çıkmadıgından bu ikisini ka-rış-tı-rı-yor-laaar!

black e fal attım. Zaten fal atmanın cılkını çıkardım merak ediyodum onu. Okudum çıkanıda çok çıkmayanda var ama çıkan beğenen daha çok gibi geldi.)
neyse gelsin yazıcam yorumumu:)

Kızlar black'in dediklerini yaşayamayan var mı birde deryahatunun?Black bana 2 aralıkta baktı.Yorumu bugüne kadar anda en güzel yapandı.Dün duvarın da sordum.Baktığım tarihten 2.5-3 ay arası dedi.Baktıranlara kaç ay dedi ya da ne kadar süre sonra çıktı?Ama hayırsız ise gelmesin dedim sanırım ettiğim dua kabul oldu.

canım hayırsızsa gelmesin zaten boşver. Bunu unuttursun Allah hayırlı olan gelsin inşallah amin.

bazen dusnuyroum bu skınıtları yasıcak naptık
ben de bunu çok sık düşünüyorum. Bana bunları yapmasını hakedecek ne yaptım sevmekten başka diye ama yapan yapıyor işte. Vicdan meselesi kimisinde. Eden bulur. Hepimizin adına o bizi terkedip gidenler varya inşallah en kısa zamanda kapımızda yalvarırlar. Amin

Amin leri alayım haydi kızlar hep beraber.

terkettıgımızde oldu ama ıste allah neden böle pislikleri çıkardı karısmız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…