keşke senın yerınde olsamYillardir fal baktiririm bunca zaman tek guvendigim insan yesilcingene oldu.Hic falci onerdigimi bilmem.Ama anlik durumlarda bence en iyilerden.
Öyle canım kendisini de biliyotucanım hayırsızsa gelmesin zaten boşver. Bunu unuttursun Allah hayırlı olan gelsin inşallah amin.
Aynen zaten soğudum da işte bi ihtimal diyorum.Ama şunu anladım ki bir fal ile ilişki hayatta yürümüz tek bildiğim budur.Allah herkesin karşısına eskisini unutturucak birini çıkartsın ve bizleri daha çok sevsin.Umarım bu olur.Artık fal falan hikaye ondan da kurtuldum faldan da yeteri kadar günaha girdim zaten.Allahından bulsun hepsicanım hayırsızsa gelmesin zaten boşver. Bunu unuttursun Allah hayırlı olan gelsin inşallah amin.
peki neden allah bız daha cok acı cekerken adı kullarına verır bunun cevbaını hep merak etmsımdırÖyle canım kendisini de biliyotu
Aynen zaten soğudum da işte bi ihtimal diyorum.Ama şunu anladım ki bir fal ile ilişki hayatta yürümüz tek bildiğim budur.Allah herkesin karşısına eskisini unutturucak birini çıkartsın ve bizleri daha çok sevsin.Umarım bu olur.Artık fal falan hikaye ondan da kurtuldum faldan da yeteri kadar günaha girdim zaten.Allahından bulsun hepsi
peki neden allah bız daha cok acı cekerken adı kullarına verır bunun cevbaını hep merak etmsımdır
boşversene munhı keşke bızde onallr kdr adı olsaydıkta mutlu olsaydık boşver adi olsaydıkta allahta bıze mutlluk verseydıcünkü Allah sevdigi kullarini sinarmis
Ben şöyle düşünüyorum aslın da hayat bu ve sonuçta hep gülücek değiliz insanız duygumuz var sonuçta.Ve herşey ile sınanıyoruz.İnsan hata yapa yapa doğruyu görür.Sonun da hata yapmadan da doğru bir adım atar.Belki de biz bu fallar ile sınanıyoruzdur.Allah kulunu dener ki daha ne kadar benden çok düşmanımıza inanıcak?Ve bizde biliyoruz ki bazı fallar çıkar bazıları ise çıkmaz.Ben artık kafam da bitirdim ama maalesef ki içimde.İnanın kızlar kafadan bitirince falda atılmıyor bi ilişki böyle yürümez.Allaha dua ediyorum hayırlısı ise gelsin ki belki de şuda vardır Allah'a ne zaman dua etmeye başlayıp fal olayını tamamen bitirdik Allah o zaman bize sevdiğimiz adamı geri getirir.Birde böyle bakın derim olaya.Allaha hayırlısı ise gelsin diyorum ama ben böyle dua etmeyip gelirse eğer geri işte o zaman belki kavga olduğu zaman tekrar fal atardım.Ama Allah'a dua edip hayırlı olanı gönderdiyse bana her haliyle kabul ederim sevdiğim adamı.peki neden allah bız daha cok acı cekerken adı kullarına verır bunun cevbaını hep merak etmsımdır
peki bn nıye dua ettıgım halde hersey cok cok kotu oldu anlasam roman olur bana kızıyosunuz ama ınancım hep bititiBen şöyle düşünüyorum aslın da hayat bu ve sonuçta hep gülücek değiliz insanız duygumuz var sonuçta.Ve herşey ile sınanıyoruz.İnsan hata yapa yapa doğruyu görür.Sonun da hata yapmadan da doğru bir adım atar.Belki de biz bu fallar ile sınanıyoruzdur.Allah kulunu dener ki daha ne kadar benden çok düşmanımıza inanıcak?Ve bizde biliyoruz ki bazı fallar çıkar bazıları ise çıkmaz.Ben artık kafam da bitirdim ama maalesef ki içimde.İnanın kızlar kafadan bitirince falda atılmıyor bi ilişki böyle yürümez.Allaha dua ediyorum hayırlısı ise gelsin ki belki de şuda vardır Allah'a ne zaman dua etmeye başlayıp fal olayını tamamen bitirdik Allah o zaman bize sevdiğimiz adamı geri getirir.Birde böyle bakın derim olaya.Allaha hayırlısı ise gelsin diyorum ama ben böyle dua etmeyip gelirse eğer geri işte o zaman belki kavga olduğu zaman tekrar fal atardım.Ama Allah'a dua edip hayırlı olanı gönderdiyse bana her haliyle kabul ederim sevdiğim adamı.
aynen dediklerine katılıyorum her bir kelimesine. Falcılara sorduğumuz sorularda %50 şansları var. Geri dönecek ya da dönmeyecek. Hangisi tutarsa o çıktı diyoruz. Öbürü patladı. Burası fal konusu tabi başka şey konuşulacak değil ama abartıp çok da para dökmemek lazım. 300 tl telefon faturası gelince gözlerim büyüdü. Güvendiğiniz 2-3 falcı olsa yeter gibi.Ben şöyle düşünüyorum aslın da hayat bu ve sonuçta hep gülücek değiliz insanız duygumuz var sonuçta.Ve herşey ile sınanıyoruz.İnsan hata yapa yapa doğruyu görür.Sonun da hata yapmadan da doğru bir adım atar.Belki de biz bu fallar ile sınanıyoruzdur.Allah kulunu dener ki daha ne kadar benden çok düşmanımıza inanıcak?Ve bizde biliyoruz ki bazı fallar çıkar bazıları ise çıkmaz.Ben artık kafam da bitirdim ama maalesef ki içimde.İnanın kızlar kafadan bitirince falda atılmıyor bi ilişki böyle yürümez.Allaha dua ediyorum hayırlısı ise gelsin ki belki de şuda vardır Allah'a ne zaman dua etmeye başlayıp fal olayını tamamen bitirdik Allah o zaman bize sevdiğimiz adamı geri getirir.Birde böyle bakın derim olaya.Allaha hayırlısı ise gelsin diyorum ama ben böyle dua etmeyip gelirse eğer geri işte o zaman belki kavga olduğu zaman tekrar fal atardım.Ama Allah'a dua edip hayırlı olanı gönderdiyse bana her haliyle kabul ederim sevdiğim adamı.
mesela beni terkeden adam olmasaydı, ben belki de insanlara hakettiklerinden fazla değer vermeye devam edecektim. Beni üzdüğü için kendime güveni kaybettim mesela. Ama artık kendime güvenmem gerektiğine daha çok inanıyorum. O seviyor diye onun istediği gibi giyiniyor saçımı onun sevdiği şekilde yapıyordum. Bu bana bir ders oldu, bundan sonraki ilişkilerimde istediğim gibi ben gibi hareket edicem ve davranıcam beni ben olduğum için seven gelsin.peki bn nıye dua ettıgım halde hersey cok cok kotu oldu anlasam roman olur bana kızıyosunuz ama ınancım hep bititi
hanı sadece sunu merak edıyorum bız daha cok hakederken sadece allah neden onlara verıyo gercek aşkımesela beni terkeden adam olmasaydı, ben belki de insanlara hakettiklerinden fazla değer vermeye devam edecektim. Beni üzdüğü için kendime güveni kaybettim mesela. Ama artık kendime güvenmem gerektiğine daha çok inanıyorum. O seviyor diye onun istediği gibi giyiniyor saçımı onun sevdiği şekilde yapıyordum. Bu bana bir ders oldu, bundan sonraki ilişkilerimde istediğim gibi ben gibi hareket edicem ve davranıcam beni ben olduğum için seven gelsin.
Hayattaki her şey bize iyi veya kötü bir ders öğretiyor. Kimisi yerlerde süründürüyor ama olsun. Allah tan ki zamanla her şey geçiyor. Bu da bir süreç. İyi olacağına inanın yeter.
Allah sevdiği kulunun ona da çok dua etmesini ve o kulunun daha çok sesini duymak istermiş.Allah belki duanı kabuletti ama zamanı vardır daha çok dua ister sabır göstermeni ister.Belki de duanı kabul de etmez ama emin ol ahiret hayatın da ettiği dualar senin kurtarıcın olucak.Ve güçlü bir kadın ol bi erkeği hayatın merkexi yapma senin canını yakarken o böyle mi bi düşün herşey zaman inan zaman ile geçicek buna emin olabilirsin.Benim gibi biri başardıysa sen de başara bilirsin.Umarım okuyunca biraz olsun kendini iyi hissetmişsindirpeki bn nıye dua ettıgım halde hersey cok cok kotu oldu anlasam roman olur bana kızıyosunuz ama ınancım hep bititi
sen de bırıyle n6 yıl once bırıtyosan allah ona gercek aşkı verıyosa ve senınde hıc bı ılıskın yurumıyosa ve bu ınsanda serefsızse ıste ınsan alllahada dua etmek ıstemıyo ama seytana uymıcamAllah sevdiği kulunun ona da çok dua etmesini ve o kulunun daha çok sesini duymak istermiş.Allah belki duanı kabuletti ama zamanı vardır daha çok dua ister sabıt göstermeni ister.Belki de duanı kabul de etmez ama emin ol ahiret hayatın da ettiği dualar senin kurtarıcın olucak.Ve güçlü bir kadın ol bi erkeği hayatın merkexi yapma senin canını yakarken o böyle mi bi düşün herşey zaman inan zaman ile geçicek buna emin olabilirsin.Benim gibi biri başardıysa sen de başara bilirsin.Umarım okuyunca biraz olsun kendini iyi hissetmişsindir
ne biliyorsun ki gerçek aşk olduğunu? şu an çok mutlu görünüyorlar ama belki tepetaklak olacaklar ilerde?hanı sadece sunu merak edıyorum bız daha cok hakederken sadece allah neden onlara verıyo gercek aşkı
cnm bnm haklsında ıste bn hakederken once bana verseydı once o bnm bırını ldugmu gösresyeıdı amn ne bılım ya bnm cektıgım acıları ceksın gebersın ıstıyorum ama oolmuyo ıste allah ona bonkör aman neyse ıykı varsın :)ne biliyorsun ki gerçek aşk olduğunu? şu an çok mutlu görünüyorlar ama belki tepetaklak olacaklar ilerde?
Ya da belki de senin dediğin gibi gerçek aşk çok mutlular ve öyle olmaya da devam edecekler. Sen peki ilerde gerçek aşkı bulamayacağını nereden biliyorsun? Belki de iyi ki o ilişkim bitmiş iyi ki bunu tanımışım diyeceksin ve üzülüp ağladığın günlere yazık diyeceksin. Boşuna harap etmişim kendimi diyeceksin.
Bunu çok rahat ilişkiler yaşadım diye düşünüp yazdığımı zannetme. 3 yıllık ilişkimin 2.5 yılında kan kustum. Özgüvenim gururum ayaklar altına alınmayı bırak üstüne tepinildi. Saçlarım beyazladı. 2 yıldır ilişkim yüzünden işsizim. Bunalımdayım. İlaç kullanıyorum. 2 ay önce ayrıldık. Ayrılık acısını atlatmaya çalışıyorum. İnan hiç kolay değil hiçbirimiz için ama yapacak bir şey de yok, zorla olmuyor. Gelen geliyor zaten er ya da geç. Bize düşen önümüze bakmak. Hayatımıza devam edip hayat meşgalesi içinde onu unutmak, mümkün olduğunca kendimizi oyalayacak bir şeyler bulmak. Olur da geri dönerse seviniriz, dönmezse de zaten unutmuş çoktan bambaşka bir hayat yaşıyor oluruz. Ben de yeni yeni toparlanmaya başladım. Bir insanın hayatıma bu kadar çok etki etmesini istemiyorum artık. Elimizde olmayan çok şey var, hastalık, ölüm, vs Allah tan gelen ve mani olamadığımız ama bazı şeylere biz engel olabiliriz çabalarsak. Hepimize güzel mutlu günler, hayırlı, sevdiğimiz sevildiğimiz mutlu huzurlu olduğumuz ilişkiler diliyoru. Amin
Canım umarım güzel bir adam ile beraberliğin olur.Kıymet bilen güvenen ve sadakati olan.Allah karşına daha iyisini çıkarıcaktır belki ama senin şuan bundan haberin bile yok.Olmuyorsa vardıt bi bildiği.Sen duanı et Allah seni daha iyilerine laik görüyor demek kisen de bırıyle n6 yıl once bırıtyosan allah ona gercek aşkı verıyosa ve senınde hıc bı ılıskın yurumıyosa ve bu ınsanda serefsızse ıste ınsan alllahada dua etmek ıstemıyo ama seytana uymıcam
fılmın sonunda gururm kırıldı burak özçiviti vverse nolcak boşversene ıykı varsın bıtanremCanım umarım güzel bir adam ile beraberliğin olur.Kıymet bilen güvenen ve sadakati olan.Allah karşına daha iyisini çıkarıcaktır belki ama senin şuan bundan haberin bile yok.Olmuyorsa vardıt bi bildiği.Sen duanı et Allah seni daha iyilerine laik görüyor demek kiBöyle düşün birde lütfen.
Boşver burak özçiviti sen :)Allah senin kalbini hakedicek birini verir umarım ki.Hayat devam ediyor ve çok da güzel ve güzel olucak.Her zaman canım benimfılmın sonunda gururm kırıldı burak özçiviti vverse nolcak boşversene ıykı varsın bıtanrem
bı turlu ıkna olmaıyorum bılmıyorum tek bldıgım hayamın en gıcık gunlerigün geliyor, iyiki olmamis diyorsunuz. cünkü daha iyisi karsiniza cikiyor. karsimiza cikan insanlar, iyi yada kötü, bize birsey ögretirler. eger olumsuz bir huyumuz varsa, bize zarar veren bir huyumuz, mesela sabirsizlik gibi, karsimiza cikan insan da, sabrimizin sinanmasina vesile olabilir. yani sabirsizligimiz bu sekilde sinanabilir ve törpülenir. ve bakmisiniz sabirli bir insan haline gelmissiniz.
once o evlkenır bnde 32ıme gelınce mecbıryetten evlenırım boşversene cnm bnm hayatıkm bittiBoşver burak özçiviti sen :)Allah senin kalbini hakedicek birini verir umarım ki.Hayat devam ediyor ve çok da güzel ve güzel olucak.Her zaman canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?