Olumsuz düşünürsen hayatının sonuna kadar öyle olursun.O pislik herif mutluyken senin canının yanmasına bu kadar çok izin verme derim acını çek elbette ağla sızla ama bir yere kadar hayatım bitti deme sakın bir erkek için hayatını mahvetme.Kafana çok takma inan geçicek bunu bil.Yeter ki sen kendine inan başarabiliceğine inan.Hayatını bitiren sensin o değil.Kendine yapma ve yakıştırma.Aynanın karşısına geç ve kendinle konuş o zaman anlarsın hayatını.once o evlkenır bnde 32ıme gelınce mecbıryetten evlenırım boşversene cnm bnm hayatıkm bitti
evvet bıtanem ıste unutmsutumda ara ara aklıma dusuyo oda boslukan yoksa bnde ısımde gucumdeyım zaten sevmedım peşimden çok koştu sdqaece :) aynen bız degerlıyız ara ara seytan durtuyo ama bız degelrıyız ve en ıyılerıne layıgız :)Olumsuz düşünürsen hayatının sonuna kadar öyle olursun.O pislik herif mutluyken senin canının yanmasına bu kadar çok izin verme derim acını çek elbette ağla sızla ama bir yere kadar hayatım bitti deme sakın bir erkek için hayatını mahvetme.Kafana çok takma inan geçicek bunu bil.Yeter ki sen kendine inan başarabiliceğine inan.Hayatını bitiren sensin o değil.Kendine yapma ve yakıştırma.Aynanın karşısına geç ve kendinle konuş o zaman anlarsın hayatını.
Aynen canım böyle düşün güçlü kadın ol, kendine güven ve inan.Umarım en iyiler ile karşılaşırız.evvet bıtanem ıste unutmsutumda ara ara aklıma dusuyo oda boslukan yoksa bnde ısımde gucumdeyım zaten sevmedım peşimden çok koştu sdqaece :) aynen bız degerlıyız ara ara seytan durtuyo ama bız degelrıyız ve en ıyılerıne layıgız :)
Geysu, Serkan, Perisel, Nehir hepsi patladı bende. Ilkay ve Serüven enerjimin tuttuğu iki falcı. Mesela ilkay'n eleştireni de çok ama bana hep en doğru ve çıkan yorumları yapmıştır serüven de öyle akıllanıp başka birine baktırmamam lazım aslındabaşka kıme baktırdın knkı
OzlemisimmmmmmMerhaba kızlar nasılsınız? Uzun zamandır girmiyordum hatta fal krizime dur demek için hesabımıda kapattırmıştım ama şeytan durttu :) son zamanlarda beğendiğiniz hangi isimler var?
Bu arada fal baktırmayı bıraktığımdan beri kesinlikle daha huzurluyum bu benim için sanki imkansız gibi bişeydi günde kaç tane attığımı sayamadığım günler bile oldu hele telefon faturasını 250 den aşağa görmeyip yeter artık dediğim zamanlarda çok şükür kurtuldum.öyle bir illet ki kurtuldum diyebiliyorum anca:) şu son zamanlardaysa yeniden alevlendi onu bastırmaya çalışıyorum açıkcası.
Birde uzun süre baktırmadım ve bütün fallarımı sildim sitelerden üyeliğimide notlar aldım tarihleriyle uzun süre baktırmayınca daha iyi görüyorsunuz aslında nasılda kazıklanıp,kandırıldığımızı..şu ana kadar sadece 2 kişi bilmiş biri fama astrolojisi atmışım diğeride selena o kadar.Ki biryolunvar sitesinden nefret ederim famayıda sevmem o işte bir iş olduğunu düşünürüm hepte söylerim( yazıda şiveli konuşup cevapta düzgün yazması,ya da onda sorulan falın başkasında çıkması) ama bu direk tarih tutturmaktıı çıkanlar bunlar
patlayansaa ooooo çooookk mesela binnaz tayfasının hepsi,sonra telwedede ne kadar baktırdığım varsa vs.vs.doluu patlayan fal var (şu anda aklımda isimler net değil ama notları bulup yazarım onlarıda) bende durumlar böyle inşallah herkes çook çook iyidir.
hoşuma gitmedi hareketi 4 yıldız da vermiş olabilirsin yani 5 olmak zorunda mı komedi ya ciddenben yeşil çingeneye 4 yıldız verdiğim
için beni bloklamış ve tekrar baktıramıyorum :) Halbuki o benim online baktırdıgım ilk falcıydı ve 4 yıldıza yanlışlıkla basıp göndermiştim.
Merhaba kızlar nasılsınız? Uzun zamandır girmiyordum hatta fal krizime dur demek için hesabımıda kapattırmıştım ama şeytan durttu :) son zamanlarda beğendiğiniz hangi isimler var?
Bu arada fal baktırmayı bıraktığımdan beri kesinlikle daha huzurluyum bu benim için sanki imkansız gibi bişeydi günde kaç tane attığımı sayamadığım günler bile oldu hele telefon faturasını 250 den aşağa görmeyip yeter artık dediğim zamanlarda çok şükür kurtuldum.öyle bir illet ki kurtuldum diyebiliyorum anca:) şu son zamanlardaysa yeniden alevlendi onu bastırmaya çalışıyorum açıkcası.
Birde uzun süre baktırmadım ve bütün fallarımı sildim sitelerden üyeliğimide notlar aldım tarihleriyle uzun süre baktırmayınca daha iyi görüyorsunuz aslında nasılda kazıklanıp,kandırıldığımızı..şu ana kadar sadece 2 kişi bilmiş biri fama astrolojisi atmışım diğeride selena o kadar.Ki biryolunvar sitesinden nefret ederim famayıda sevmem o işte bir iş olduğunu düşünürüm hepte söylerim( yazıda şiveli konuşup cevapta düzgün yazması,ya da onda sorulan falın başkasında çıkması) ama bu direk tarih tutturmaktıı çıkanlar bunlar
hoşgeldinnn yıllar oldu sankii.
patlayansaa ooooo çooookk mesela binnaz tayfasının hepsi,sonra telwedede ne kadar baktırdığım varsa vs.vs.doluu patlayan fal var (şu anda aklımda isimler net değil ama notları bulup yazarım onlarıda) bende durumlar böyle inşallah herkes çook çook iyidir.
Çok güzel anlatmışsın herşeyi amin amin aminne biliyorsun ki gerçek aşk olduğunu? şu an çok mutlu görünüyorlar ama belki tepetaklak olacaklar ilerde?
Ya da belki de senin dediğin gibi gerçek aşk çok mutlular ve öyle olmaya da devam edecekler. Sen peki ilerde gerçek aşkı bulamayacağını nereden biliyorsun? Belki de iyi ki o ilişkim bitmiş iyi ki bunu tanımışım diyeceksin ve üzülüp ağladığın günlere yazık diyeceksin. Boşuna harap etmişim kendimi diyeceksin.
Bunu çok rahat ilişkiler yaşadım diye düşünüp yazdığımı zannetme. 3 yıllık ilişkimin 2.5 yılında kan kustum. Özgüvenim gururum ayaklar altına alınmayı bırak üstüne tepinildi. Saçlarım beyazladı. 2 yıldır ilişkim yüzünden işsizim. Bunalımdayım. İlaç kullanıyorum. 2 ay önce ayrıldık. Ayrılık acısını atlatmaya çalışıyorum. İnan hiç kolay değil hiçbirimiz için ama yapacak bir şey de yok, zorla olmuyor. Gelen geliyor zaten er ya da geç. Bize düşen önümüze bakmak. Hayatımıza devam edip hayat meşgalesi içinde onu unutmak, mümkün olduğunca kendimizi oyalayacak bir şeyler bulmak. Olur da geri dönerse seviniriz, dönmezse de zaten unutmuş çoktan bambaşka bir hayat yaşıyor oluruz. Ben de yeni yeni toparlanmaya başladım. Bir insanın hayatıma bu kadar çok etki etmesini istemiyorum artık. Elimizde olmayan çok şey var, hastalık, ölüm, vs Allah tan gelen ve mani olamadığımız ama bazı şeylere biz engel olabiliriz çabalarsak. Hepimize güzel mutlu günler, hayırlı, sevdiğimiz sevildiğimiz mutlu huzurlu olduğumuz ilişkiler diliyoru. Amin
hoşuma gitmedi hareketi 4 yıldız da vermiş olabilirsin yani 5 olmak zorunda mı komedi ya cidden
Kubbb yeniden gelirsen sadece bize cevap yazKim şikayet ettiyse küb yine uçmuş.
Kızlarr selammmmm hbrlere geldimn.. dedıgı cıkan ve dedıgı gıbı gıden 2 kişi varrr:
Sezgi
Venüs amber(falsepeti)
Dıgerlerınden semayı beklıyorum ve can yakınlar cıkmaya...
geri kalann herkesss olmadı.. yeşilçingene hele en kötü patlayan oldu ki ıyıkıde patladı.. cok mu mutluyum henuz degıl denıldıgı gıbı surec sancılı gececek bellı ama denılen oldumu oldu...
Her çıkan fala seviniyorum kendim gibi inş hayırlısıdır senin için darısı başımıza gizem hatun ve sezgiye baktırdım gizem hatun fena degildi bilmedigi seylerde vardiKızlarr selammmmm hbrlere geldimn.. dedıgı cıkan ve dedıgı gıbı gıden 2 kişi varrr:
Sezgi
Venüs amber(falsepeti)
geri kalann herkesss olmadı.. yeşilçingene hele en kötü patlayan oldu ki ıyıkıde patladı.. cok mu mutluyum henuz degıl denıldıgı gıbı surec sancılı gececek bellı ama denılen oldumu oldu...
Ay bi bana çıkan falcı yok vallaha
Hayırlısı olsun gönlünden geçen ney iseKızlarr selammmmm hbrlere geldimn.. dedıgı cıkan ve dedıgı gıbı gıden 2 kişi varrr:
Sezgi
Venüs amber(falsepeti)
Canın basirliye üye olunca zaten dört basirly kredi veriyorlar facebook ve twitterda paylaşıp bir kredi daha kazandım beş kredilik falcılardan birine baktırdım ben bir ücret ödemedim yaniBir de bana çıkmıyor. Basirli ödemesini nasıl yaptınız ben ödeme yapamıyorum.
Sende bendensin o zaman :) binnaz tayfası bende de komple patladı. 1 2 kişi ucundan kıyısından tutturmus.. umarım hayatındakı hersey yolundadırMerhaba kızlar nasılsınız? Uzun zamandır girmiyordum hatta fal krizime dur demek için hesabımıda kapattırmıştım ama şeytan durttu :) son zamanlarda beğendiğiniz hangi isimler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?