Binnaz Abla

Ben de hediye kredi ile nermine attım ama şimdi paralı canı denemek istiyorum çok met edildi

Kızlar made döndü
Emoji kullanıcısı made
V vaselin L Lepis75 @pythia M munhani kzmnt masalkizi- ve nice topic güzelleri
Uzun süre sizden ayrı kalamadım
Kendimi toparlamaya çalışıyorum.bu ultra depresif dönemde binnazda üyelik oluşturup birkaç kişiyi denedim.ve gene hesabı kapattım
Fallar hiç olmadı o kadar şeye gene pembeye bağladılar
Sevgililer günü kutlu olsun

Bu mutlu dönemde denediklerim
Banu bahram;kahve gönderdim.spiro için hayatında biri bir var dedi bir yok dedi ısrarla.bu kadar şeye rağmen dönecek numaranı değiştirme dedi ama değiştireceğim.fırsat bulamadım
Dilek Zeynel;telefonla kahve baktırdım aynı spironun sevgilisi var mı yok mu baya gitti geldi kartlara falan sordu 4 gün içinde haber alacaksın dedi.yok artık diyorum 4 gün geçeli çok oldu. Haber beklentim yok
Ufuk kutluk;telefonda katina baktırdım.katina da 1 yıldızı Veren benim
Önce işine saygın olsun Arkada düğündeymiş kadar ses var.beğenmedim.sana koca 0

Umudum yok beklentim yok.nedense kriz anında meraktan yakaladım bunları daha da hiçbirini istemem

Ben bu spiro için neden para harcadım

aha sen miydin bir puani veren okumustum o yorumu, ama cok haklisin, saygisiz bu ufuk kutluk ya.. telefonda hic fal baktirmadim, en iyisi sesli yorum.. ama bu ufuk kutluk biliyo bazi seyleri de enerjileri karistiriyo bakarken. bende catir catir cikan yorumlari oldu.

Hoşbulduk canım
Ufuğun yorumu için net birşey diyemem çünkü çok birşey anlamadım spiro ile benim oturduğum yer uzak mı yakın mı onu sordu.hayır yer yakın olsa bugün dolu mu geçecekti anlamadım
fal krizi anında telefon iyi bir seçenek oluyor ama kalite falcının,yoğunlaşması açısından sesli yorum daha iyi.Onun yaptığı da ayıp yani çocuk ağlama sesi bile vardı
bu arada lena eski fallardan birşeyi bildi zamana geçtikçe sen daha çok sinirlenip ani çıkışlar yapacaksın demişti
spiro sana sevgililer günü hediyesi mi göndersem böyle tablo içinde kurumuş yılan,fanus içinde akrep falan mı olsa

spiro'dan hic ses cikmiyosa bence hic bisey yapma be canim.. en son ondan nezaman bi haber geldi?

fallarin özeti: "ben seni fallarda beni sevebilme ihtimalini sevdim"

canım girmediğimden beri eski girdileri okuyorum.bu yazıya bittim hemde not aldım
içimde dile getiremediğimi bu cümle getirmiş...
herhalde spiro seni seviyor kandırmacası hoşuma gitti benim

Made sen gittikten sonra benim esas oğlan aradi tam sekiz ay sonra lakin konusamadik bu günle bir hafta olcak arayalı bekliyorum o günden beri hala aramadi neydi derdi bilmem

ben bugünden itibaren 14 günlük fal orucuma girmeden önce, binnazda yeni yorumcular gülizar timur, efsun yildiz, engin gümüs, melek günes ve ayla mutlu'yu denedim. iadeden ve sahte dogum günü tarihimden gelen hediye puanlari harcamak icin. hehe. en cok begendiklerim efsun yildiz ve gülizar timur, hic bir ayrinti vermeden beynimi okudular engin günes ukala, melek günes zamani tam dogru kullanamiyor, önce tespitte bulunuyor, sonra zaman gectigi icin biseyler salliyor gelecekle ilgili.

Son düzenleme:
spiro'dan hic ses cikmiyosa bence hic bisey yapma be canim.. en son ondan nezaman bi haber geldi?

Hiçbirşey yapmayacağım canımmesajıma cevap gelmedi.silip engellesem bile ki yapmadım numaramın onda olmasını istemiyorum numaramı değiştireceğim bugün,yarın...
sevse gelirdi hayatında biri var mı yok mu falların yalancısıyım ama sevenin hiçbir mazerete ihtiyacı yoktu
Sevgi olsa yeterdi.tek taşın büyüklüğünün ne önemi var
artık 2 karattan aşağı yüzük alanı terk ederim

bosver o iki karat yüzük dedigin iki karatlik sevgi olsun

Made sen gittikten sonra benim esas oğlan aradi tam sekiz ay sonra lakin konusamadik bu günle bir hafta olcak arayalı bekliyorum o günden beri hala aramadi neydi derdi bilmem

Arayınca neden konuşmadın canım?Telefonu görmedin mi yoksa arayacağını ummuyordun da mı bocaladın?Bence ara.Şu gün aramıştın niçin aradın de?bugün dünya sevgililer günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…