- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
bosver o iki karat yüzük dedigin iki karatlik sevgi olsun
Arayınca neden konuşmadın canım?Telefonu görmedin mi yoksa arayacağını ummuyordun da mı bocaladın?Bence ara.Şu gün aramıştın niçin aradın de?bugün dünya
Umudumu kesmiştim tabi hiç beklemiyodum eski numaramdan aramış bir hayli geç gördüm dönemedim geriye bir şey engel oldu işte şimdi bekliyorum ama yok
Hiçbirşey yapmayacağım canımmesajıma cevap gelmedi.silip engellesem bile ki yapmadım numaramın onda olmasını istemiyorum numaramı değiştireceğim bugün,yarın...
sevse gelirdi hayatında biri var mı yok mu falların yalancısıyım ama sevenin hiçbir mazerete ihtiyacı yoktu
Sevgi olsa yeterdi.tek taşın büyüklüğünün ne önemi var
artık 2 karattan aşağı yüzük alanı terk ederim
bu yaşa kadar hiç yüzük alan olmadığı için beklediğim yıllar için çıtayı yükseltiyorum
Şaka bir yana keşke sevgi olsa iki kalp bir olsaydı
çingene patlasın patlasın sevmedim ben hareketini ergenlerceeee hem bana falı da olumsuzduKızlarr selammmmm hbrlere geldimn.. dedıgı cıkan ve dedıgı gıbı gıden 2 kişi varrr:
Sezgi
Venüs amber(falsepeti)
Dıgerlerınden semayı beklıyorum ve can yakınlar cıkmaya...
geri kalann herkesss olmadı.. yeşilçingene hele en kötü patlayan oldu ki ıyıkıde patladı.. cok mu mutluyum henuz degıl denıldıgı gıbı surec sancılı gececek bellı ama denılen oldumu oldu...
Nedense şu binnaz'ın sitesinde yediğim kazıklara doymadımfalcıların profillerini dışardan inceliyorum.
Ne göreyimHüma bir yazı yazmış sinirlerim tepeme çıktı.Sevgililer gününüz kutlu olsun:)yoksa yalnızlığı farketme günü mü demeliydm
Hüma herhalde sevgilin var hava sana hoş.bu şımarık yazıdan yolan çıkıyorum (bu 1)
Sen akışa bırak made,kız kafasındasın made,erkek kafası daha farklı seni düşünüyor made dediğin adam hiç arayıp sormadı.(bu 2)
Sana eskiden gönderdiğim fallar haram olsun (bu da 3)
Seni Allah akışa bıraksın
daha dur, hayat sürprizlerle dolu.. civi civiyi söksün ins :)
hüma acaba bir kisiye olmayacak diyomu ki? beni cok alakasiz biriyle sevgili yapti, yani düsün, alakasiz biriyle
Bence olmayacak demiyor canım
birde falda pembe bakıyor ama soruda ben eleştirince nabza göre şerbet veriyordu.25 kere baktırmışımdır hep sevgili olduk spiro ileKrize girsemde baktırmam
Herkese akışa bırak,kaderde ne varsa odur sıkışırsa kadın-erkek kafası diyor
Kızlar made döndü
Emoji kullanıcısı made
@vaselin L Lepis75 @pythia M munhanikzmnt @masalkizi- ve nice topic güzelleri
Uzun süre sizden ayrı kalamadım
Kendimi toparlamaya çalışıyorum.bu ultra depresif dönemde binnazda üyelik oluşturup birkaç kişiyi denedim.ve gene hesabı kapattım
Fallar hiç olmadı o kadar şeye gene pembeye bağladılar
Sevgililer günü kutlu olsun
canikom hoş geldin amaaannn bırak falları falcıların kendisine faydası yok öenmli olan içimizdeki güç
umudunu kırmak gıbı olmasın ama selenanın 2 yada 3 sezgınınde 3 falı bildiğin çıkmadı bana umarım sana çıkarTek umudum sezgi yahu. Sezgi nin ilişkiyle ilgili dedikleri selena nın ise iş ile ilgili söyledikleri çıkar inşallah
kzmnt Hoşbulduk tatlım
aynen içimizdeki güç var oldukça er kişiler bizden korksun
spiro bugünde topicte senin için mevlüd okutup helva dağıtacağım(14 şubat olduğu için bana her yazana bir spiro uyarısı ekliyorum kafa gidik hala bende )
Tek umudum sezgi yahu. Sezgi nin ilişkiyle ilgili dedikleri selena nın ise iş ile ilgili söyledikleri çıkar inşallah
Binnazda çoğu falcı pembeye bağlıyor evet. Çok kişi denedim ama arada sırada ufak tefek iletişimler hariç hiç dedikleri gibi olmadı. En azından sakın paranızı kaptırmayın diyeceğim 3 kişi var ; 1- Açelya Tuğra 2-Eylül Acar 3- Yağız Er bunlara gönderdikten sonra çok pişman oldum hadi diğer falcılar en azından an ile ilgili bir şeyler söylüyor iyi kötü biliyor da bu saydıklarım fiyasko. Açelya Tuğra ztn sirf negatif enerji , Eylül Acar senin sorularına göre yorum yapan ne bir vade ne bir durum analizi sadece güzel olacak her şey diye bağlayan biri mümkünse çok krediniz varsa gitmeyin kredilerinizi sömürüyor. Yağız Er için lafım bile yok direkt başkasına ait ses kaydını yollamış zahmet bile etmemis yeni bir yorum yapmaya :) bari kesin kötü olanları yazalım da paramız boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?