Binnaz Abla

bu yaşa kadar hiç yüzük alan olmadığı için beklediğim yıllar için çıtayı yükseltiyorum
Şaka bir yana keşke sevgi olsa iki kalp bir olsaydı

daha dur, hayat sürprizlerle dolu.. civi civiyi söksün ins :)

Nedense şu binnaz'ın sitesinde yediğim kazıklara doymadımfalcıların profillerini dışardan inceliyorum.
Ne göreyim Hüma bir yazı yazmış sinirlerim tepeme çıktı.Sevgililer gününüz kutlu olsun:)yoksa yalnızlığı farketme günü mü demeliydm

Hüma herhalde sevgilin var hava sana hoş.bu şımarık yazıdan yola çıkıyorum (bu 1)
Sen akışa bırak made,kız kafasındasın made,erkek kafası daha farklı seni düşünüyor made dediğin adam hiç arayıp sormadı.(bu 2)
Sana eskiden gönderdiğim fallar haram olsun (bu da 3)
Seni Allah akışa bıraksın

Son düzenleme:
çingene patlasın patlasın sevmedim ben hareketini ergenlerceeee hem bana falı da olumsuzdu

hüma acaba bir kisiye olmayacak diyomu ki? beni cok alakasiz biriyle sevgili yapti, yani düsün, alakasiz biriyle

daha dur, hayat sürprizlerle dolu.. civi civiyi söksün ins :)

İnşallah
Kendim için yeni bir er kişi diliyorumHerkesin kalbinden geçenler olsunİlişkisi olanlara musmutluuuu sevgililer günü ilişkisi olmayanlar bu son sevgilisiz günümüz olsun kızlar
Seneye hepimiz hediye buluşma yeri plan hayalleri falan kuralımmmmmmm

hüma acaba bir kisiye olmayacak diyomu ki? beni cok alakasiz biriyle sevgili yapti, yani düsün, alakasiz biriyle

Bence olmayacak demiyor canım
birde falda pembe bakıyor ama soruda ben eleştirince nabza göre şerbet veriyordu.25 kere baktırmışımdır hep sevgili olduk spiro ileKrize girsemde baktırmam
Herkese akışa bırak,kaderde ne varsa odur sıkışırsa kadın-erkek kafası diyor

kızlar bu arada ben yine falsepeti yagmura attım bana ısrarla aynı şeyleri söyledi,şubat sonu mart tarihlerini verdi yağmur ablayı çok sever çok tutarım yani çünkü bendeki görüleri inanılmaz ama bu konu da doğuyla batı gibiyiz olmayacağını görüyorum o da olcak diyor.en sonkinde de dediği tarihte ve dediği şekilde olmuştu 2 ayda fal atmadım dinlendirdim inşallah enerjimiz bozulmaz

sadece bir kere baktirdim.. yazdiklari sacma gelince de bir daha baktirmadim. oyaliyorlar sürekli baktir diye zaten.. aslinda iyi yorumcular var, ama gelecegi sadece tahmin ederler, yani bilmezler

canikom hoş geldin amaaannn bırak falları falcıların kendisine faydası yok öenmli olan içimizdeki güç

Binnazda çoğu falcı pembeye bağlıyor evet. Çok kişi denedim ama arada sırada ufak tefek iletişimler hariç hiç dedikleri gibi olmadı. En azından sakın paranızı kaptırmayın diyeceğim 3 kişi var ; 1- Açelya Tuğra 2-Eylül Acar 3- Yağız Er bunlara gönderdikten sonra çok pişman oldum hadi diğer falcılar en azından an ile ilgili bir şeyler söylüyor iyi kötü biliyor da bu saydıklarım fiyasko. Açelya Tuğra ztn sirf negatif enerji , Eylül Acar senin sorularına göre yorum yapan ne bir vade ne bir durum analizi sadece güzel olacak her şey diye bağlayan biri mümkünse çok krediniz varsa gitmeyin kredilerinizi sömürüyor. Yağız Er için lafım bile yok direkt başkasına ait ses kaydını yollamış zahmet bile etmemis yeni bir yorum yapmaya :) bari kesin kötü olanları yazalım da paramız boşa gitmesin

canikom hoş geldin amaaannn bırak falları falcıların kendisine faydası yok öenmli olan içimizdeki güç

kzmnt Hoşbulduk tatlım
aynen içimizdeki güç var oldukça er kişiler bizden korksun
spiro bugünde topicte senin için mevlüd okutup helva dağıtacağım (14 şubat olduğu için bana her yazana bir spiro uyarısı ekliyorum kafa gidik hala bende)

selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum malum şahış ıle ılgılı baktırdıgım tüm fallar patladı. detaylı olarak yazmam cok zaman alacagı ıcın ısım olarak hepsını paylasıcam.

binnaz abla

kahve: kemal devrim - hülya demir - maya demir - yağmur tekin ( uzak tarıh vermıstı bıraz var zamanı ) - nehir ateşoğlu - asude ısık - selin imer - tuana akın - müge aydın - umay bilgin - alev tansel -mehmet yıldızsüren - ebru ıyıhuylu - sevval erdal - ceren esemen

tarot : serra güngören - benna küçüker - elif hanzade - hülya demir - deniz devrim - ceren ezgi - inci turan - selma aydın - aslıhan yılmaz- kesira sirel- *defne tanrıkulu ve pelin bilge özdoğru ( olur olmasına ama sonunda sen üzülürsun yorar seni dediler . olmadı ama dedıklerınde haklıydılar)

katina : asenat cok isterdim cıkmasını ama malesef daha önceki fallarında kesın olucak sevıyor demesıne ragmen son falında kaderde baskasını gordu - mert göktürk - çağrı bilgin -sevval erdal- nil güneş - açelya tuğra - taygun üzel - gonca polat - alev tansel - hira soydan - bade emren - kesira sirel - ekin sarpen - hüma bal - müge aydın

kısacası ıletısım tarıhlerı ve ufak tefek detaylar dısında cıkan bırsey yok sonuc olarak hıc bırnın dedıgı olmadı. fallara kapılmadan sabıt bır sekılde beklemek sanırım daha dogru .. diğer sıtelerdekı fallarıda ınceleyıp yazıcam bır ara

Tek umudum sezgi yahu. Sezgi nin ilişkiyle ilgili dedikleri selena nın ise iş ile ilgili söyledikleri çıkar inşallah

sezgi bana da çıkmadı maalesef canım sadece finansal anlamda dediği bişi verdigi tarihten önce gercekleşti , aşkla ilgili geçmişi film gibi dökmüş en ince ayrınıtısna kadar ama tarih bi ayı gecti yok

Haklısın canım.Eylül acara çok önceden katina(2016 eylül gibi) göndermiştim.O zamanlar spiro ile buluşmamıza bikaç gün var.Ben vade görmüyorum yakında buluşacaksınız dedi.Aaa dedim bildi.Sonra bi aksilik çıktı bırak o haftayı taaa 2 ay sonra görüşmüştük.Keşke hiç sana muhattap olmasaydım spiro
eylülde durugörü yok aynen ağzından çıkan cümlelerden yürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…