Binnaz Abla

Kizlar bana tavsiye verin nolur cok ihtiyacim var
Eylul acar - berbat
Acelya tugra - korkunc
Elif hanzade - korkunc berbat otesi
Ebru iyihuylu, Gizem sitare, Yagiz er ve daha sayamadigim bicok orta siralamada olanlar patladi.
Falalemden Rezzan ablaya baktirdim cilginlarca patladi.
Hulya demir enerjimin tuttugu tek insan sanirim baya bayaaa net seyler soyluyo ama daha zamani var bilemiyorum
Bunlarin disinda bi tavsiye istiyorummm??

sema sezgi seruven fln bunlara baktırabilirsin

Ooooo kimler geri dönmüş tamda gününde yalnizligimiza iyi geldi birakip gittiydib kizzz beni
sen yoktun biz hala ayniyiz kus baris kus baris veee tabiii her sevgililer gununde olan yalnizlik durumu gulum..
magazada gul alanlari izlemekle yetindik made cigim

madeleineto ya benimki yine yapcagini pardon yapmiycagini yapti boyle ozel gunlerde hic aramaz etmez ne dogum gunu ne yildonum ne sevglilier gunu odunun hasina denk gelmişim.
sen yokken biz baristik sonra yine kustuk ben işe girdim patronla daha cok konusuyorum diye baba atarin aga babasını yapti
ben masum masum iş konusurken onun yaptığı na bak
bende eski fallarimi sarip sarip dinliyorum ordaki nofroat beni cok seviyoooo burdaki nofrost ozel gun düşmanı...ciddi dusunen sevgililer gununde kus olsada aramazmi sorayim sana madecigimm
o kızar diye 4gun cevrimici gozukmedim simdi napiyim bir goruneyimmi

bence artık ara vermelisin

Yağız Er cidden çok fena ya bana attığı falın yarısı "Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz umarım benden memnun kalırsınız" dan oluşuyordu, çok genel geçer şeyler söylemişti kısacası memnun kalmadım. Sezgi iyiymiş zannedersem baktırmadım daha ama iyi diyolla.

Seni bırakıp gitmek istemezdim Dasdar
napayım baya ağlayıp sızlanmak için biraz molaya ihtiyacım vardı
İhtiyaç bitmiyor.hala karamsarım ama toparlanmamız gerek
Beni bugün hiç sorma sabah sabah çaycı bile abla bugün sevgililer günü dedi ofise gelen çiçekleri söylemiyorum ben de yalnız kuş
Nofrost sana yazıklar olsun Dasdar ya yazmadığın işin
Spiro seni düşünen de kabahat numaramı değiştireyim sende gör

Odunun hası çok alemsin Dasdar
Sorma bu yaşananlardan sonra 3 falcıda bni evlendirdi ben artık falları dinlemeyeyim diye sildim
Bence gizemli kal kuzum.yazacaksan da sitem et.benimle ilgilenip ilgilenmediğini anlamıyorum diyeya patronla konuştuğunu mu kıskandı nofrost önce sana sahip çıksın kocakafalı doğru düzgün seni üzmeden yazsın haberleşsin.bugün sana yazmalıydıbn kendime yeni numara aldım iki güne herşey aktifleşsin de spiro da anlasın olayın ciddiyettini

Oyykuzu ya cok sevindim
işi dusunce yazar anca benimki ne duygusuz adammış be dedim bugun sevdiklerine birseyler alan onca adamu görünce iyice sogudum buna mi abayi yakmisim dedim nasil sogudum anlatamam ben onun icin fedakarlik yaparken
falcilarin dedigi gibi seviyordiysada duygusu nu belli etmeyen adamla isimiz olmaz bu saatten sonra
bizum neyimiz eksik o gül alinan hatunlardan dimi
spiro ya da gıcık oldum aglattigi icin senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…