üsenmesem sesli fallarimi dinleyip cikti cikmadi diyecegimde cok üseniyorum
usenmek miii? Topic, tespit bekler
Ya var ya bakiyorum hepimiz patlayip duruyoruz kepenk indirip gidecegiz sonunda
Iste bence hic yorma kendini zaten isler karisik zaten cikmiyor ciksa ciksa bir gorusme bir yol mevzusu..son 3 ayin falalrina bakarsam var bir kac tane malesefsimdi yine 3 hafta olmustur baktirmayali gerek duymadigimdan olsa gerek
Iste bence hic yorma kendini zaten isler karisik zaten cikmiyor ciksa ciksa bir gorusme bir yol mevzusu..
Teşekkür ederim canım benim :) cıkan fallar vardır inşallah sizlerden güzel haberler alıyımm bari :)
sema sezgi seruven fln bunlara baktırabilirsinKizlar bana tavsiye verin nolur cok ihtiyacim var
Eylul acar - berbat
Acelya tugra - korkunc
Elif hanzade - korkunc berbat otesi
Ebru iyihuylu, Gizem sitare, Yagiz er ve daha sayamadigim bicok orta siralamada olanlar patladi.
Falalemden Rezzan ablaya baktirdim cilginlarca patladi.
Hulya demir enerjimin tuttugu tek insan sanirim baya bayaaa net seyler soyluyo ama daha zamani var bilemiyorum
Bunlarin disinda bi tavsiye istiyorummm??
Kızlar made döndü
Emoji kullanıcısı made
V vaselin L Lepis75Dasdar @munhani @kzmnt @masalkizi- ve nice topic güzelleri
Uzun süre sizden ayrı kalamadım
Kendimi toparlamaya çalışıyorum.bu ultra depresif dönemde binnazda üyelik oluşturup birkaç kişiyi denedim.ve gene hesabı kapattım
Fallar hiç olmadı o kadar şeye gene pembeye bağladılar
Sevgililer günü kutlu olsun
bence artık ara vermelisinKizlar bana tavsiye verin nolur cok ihtiyacim var
Eylul acar - berbat
Acelya tugra - korkunc
Ebru iyihuylu, Gizem sitare, Yagiz er ve daha sayamadigim bicok orta siralamada olanlar patladi.
Hulya demir enerjimin tuttugu tek insan sanirim baya bayaaa net seyler soyluyo ama daha zamani var bilemiyorum
Kizlar bana tavsiye verin nolur cok ihtiyacim var
Eylul acar - berbat
Acelya tugra - korkunc
Ooooo kimler geri dönmüştamda gününde yalnizligimiza iyi geldi birakip gittiydib kizzz beni
sen yoktun biz hala ayniyiz kus baris kus baris veee tabiii her sevgililer gununde olan yalnizlik durumu gulum..
magazada gul alanlari izlemekle yetindik made cigim
madeleineto ya benimki yine yapcagini pardon yapmiycagini yapti boyle ozel gunlerde hic aramaz etmez ne dogum gunu ne yildonum ne sevglilier gunu odunun hasina denk gelmişim.
sen yokken biz baristik sonra yine kustuk ben işe girdim patronla daha cok konusuyorum diye baba atarin aga babasını yapti
ben masum masum iş konusurken onun yaptığı na bak
bende eski fallarimi sarip sarip dinliyorum ordaki nofroat beni cok seviyooooburdaki nofrost ozel gun düşmanı...ciddi dusunen sevgililer gununde kus olsada aramazmi sorayim sana madecigimm
o kızar diye 4gun cevrimici gozukmedim simdi napiyim bir goruneyimmi
Seni bırakıp gitmek istemezdimDasdar
napayım baya ağlayıp sızlanmak için biraz molaya ihtiyacım vardı
İhtiyaç bitmiyor.hala karamsarım ama toparlanmamız gerek
Beni bugün hiç sorma sabah sabah çaycı bile abla bugün sevgililer günü dediofise gelen çiçekleri söylemiyorum ben de yalnız kuş
Nofrost sana yazıklar olsunDasdar ya yazmadığın işin
Spiro seni düşünen de kabahatnumaramı değiştireyim sende gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?