Selinax'cığım popülerlik böyle birşey zaten.İlk albümün mükemmeldir milyon satarsın,ikincisi ve sonrası kötüdür ama halâ ilkinin ekmeğinin yemeğe devam edersin.Sanırım bu da o hesap işte.
Al işte çok somut bi örnek mesela.Yok ya Nesibe 'nin normalin üstünde bir yanı yok.Ama hem kısmet işte hem de adı çıkmış dokuza inmez sekize.Atıp tutsada ,gerçekçi yorum yapsada her şekilde gider o böyle,baştan yüksek başladı çünkü..banada kirazeyle ıkısı aynı seylerı soylemıslerdı hazıranda baktırmıstım eylul gıbı bırıyle tanısıp bu kısıyı cok sevecegımı soylemıslerdı evet eylulde bırıyle tanıstım ama adam yalancının onde flama tasıyanı cıktı bende bastım mıçına tekmeyı
Al işte çok somut bi örnek mesela.Yok ya Nesibe 'nin normalin üstünde bir yanı yok.Ama hem kısmet işte hem de adı çıkmış dokuza inmez sekize.Atıp tutsada ,gerçekçi yorum yapsada her şekilde gider o böyle,baştan yüksek başladı çünkü..
Canım benim bu kadar övülmeye,abartılmayada artık bir iki bişey bilmişsede bu Nesibe için çok olmamalı,o kadarcıkta tuttursun.Bi dönem Hoennir haliyle yerden yere vurduğumuz Reiki bile biliyor o kadar be canım.Ama inşallah sana her zaman güzel şeyleri bilsin .Çıkan falları okumak çok mutlu ediyor beni.yok be güzelim popülerlikle işim olmaz. nesibenin bana dediklerinden çıkanda olmuştur hani, hakkını da yemek istemem. faldır bu kimine çıkar kimine çıkmaz işte.
Canım benim bu kadar övülmeye,abartılmayada artık bir iki bişey bilmişsede bu Nesibe için çok olmamalı,o kadarcıkta tuttursun.Bi dönem Hoennir haliyle yerden yere vurduğumuz Reiki bile biliyor o kadar be canım.Ama inşallah sana her zaman güzel şeyleri bilsin .Çıkan falları okumak çok mutlu ediyor beni.
ben mert reikininde rezzanında nesibeninde süperliğini görmedim.
onların numarları oturmuş bir tarzları olması bence. rezzan öyle bir tonla öyle bir eminlikle anlatıyor ki mürid gibi dinliyoruz dinletiyor.
nesibenin sesinden samimiyet akıyor,yaldır yaldır samimiyet koşuyor üstünüze.
mertte ses tonuyla etkiliyor.rahatlatıyor. mayışıyorsun dinlerken amaaeen sal gitsin adamı beya yatayım dizine ben sen anlat diyorsunuz.mert anlatırken şömine falan yanıyor arkada sanki loş ışıklı biryerde anlatıyor
tarz önemli
onların numarları oturmuş bir tarzları olması bence. rezzan öyle bir tonla öyle bir eminlikle anlatıyor ki mürid gibi dinliyoruz dinletiyor.
mertte ses tonuyla etkiliyor.rahatlatıyor. mayışıyorsun dinlerken amaaeen sal gitsin adamı beya yatayım dizine ben sen anlat diyorsunuz.mert anlatırken şömine falan yanıyor arkada sanki loş ışıklı biryerde anlatıyor
tarz önemli
ama ben onun ılk basladıgı zamanları hatırlıyorum yuzdesı 96 lardaydı sonradan nolduysa boyle yukseldıhatta burdada yazılmıstı nesıbe cok ıyı falan dıye ama ben genede bı sure bekleyıp baktırmamıstım..
sen nasıl bir tarzdan hoşlanıyorsun palamutçuğum
nokta atışlı tarzlar
tarz önemli
yaw bu hoennir+ mertin aynı kişi olduğu ortaya çıkınca. hoennirada baktırmıştım. yorumları aynıydı bana. gerçekten iyi bir yorumcu. öpücüklerimi gönderiyorum burdan kendisine
Palamut sen neymissin vallahi koptum burda sömine basinda reikiyi dinlemek fln ztn falim gece uyku sersemi bi halde dinledim beni gormussun gibi hissettim bi an reikinin seside ninni gibiydi ya :)))
Palamut sen neymissin vallahi koptum burda sömine basinda reikiyi dinlemek fln ztn falim gece uyku sersemi bi halde dinledim beni gormussun gibi hissettim bi an reikinin seside ninni gibiydi ya :)))
Bak bak bak seni seni Reiki'ye hemen muck...
kırmızılı kısmı benmı yazdım dedım bı an
Ayyy yeter yazma artık çok güldüümmm.Ayyy..öyle hissettim ama arkada çıtırtılar şömine yanıyor mert anlatıyor ortam loş arada şarabından içiyor reiki sonra geleceğimi görüyorama gördüğü şarabın kafa yapmasıydı herhalde tutmadı söyledikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?