Binnaz Abla

Evet cnm bnm cevrimici olmama aliskin deil bu simdi "bakiyorum da cok mesgulsun"ayarinda imalar atti 4saat gec cevap verdim sonra gonulunu aldim zoraki baristi da eee niye bugun yazmadi gonul alan ben kirilan ben
bende kendimi sildim bakalim kimseyle konusmadigimi anlarsa napcak

Yeni hattin hayirli olsun kuzummmm bu isler ne zormus yaa ben kimseyle konusmuyordum birden sosyal oldum herif beni bosayacak nerdeyse ayrica son aktif oldugu saati görmekte ayri dert dayanamadim sildimm

Yerden göğe kadar haklısınİşi düşünce bencilce istediği zaman yazacaksa ayar vermek lazım nofrosta şubat başından beri haber sitelerinde sevgililer günü hediye önerileri vAr Aslında spiro için hediyeler düşündüm nofrosta sende alırsın.Bence geç değil alıp gönderelimböyle tablo içinde kesilmiş kurumuş yılan, fanus içinde akrep,veya çirkin dinazor maketleri
Ağlattı spiro ama haksızsa o da ağlar gün gelip

Aglasinlarrr hatta birbierine sarilip aglasinlar
bugun sogudugum kadar hic sogumadim bir omza ihtiyacim olan gunlerde bana atar gider çekiyor senede 1 gun yani 1 gun kanli misin be adam
spiro sana da gelsin bu lafim
işi dusunce etrafta kızda olmyinca uyudunmu derler
"hee uyudum senin sevgililer gununde uyudugun gibi.."

WhatsApp ayarlarından görünürlüğünü değiştir.ben öyle yapıyorum kimse beni göremiyor bnde kimseyi.ay gördün niye yazmadın demiyorlar gem gizemli hoşuma gidiyor
Daha aktif değil hattım kuzum teşekkür ederim
Dün konuştuk bugün niye yazmadın de ben düzenli yazışmak istiyorum deeeee
Telefonda mı açmaz nofrost spiro telefon sevmiyor az öz yazıyordu biten mesaj hakkı gibi
Valla Dasdar m belli olmaz bu işler ama nofrost ile evlenip düğüne çağırırsan ben nofrosta laf sokarım çok üzdün pythiamı diye

Ben bugün eve gelince uyudum
Nofrost seni ne garip takip ediyor uyudun mu diyeceğine sevgililer gününü hatırlasın takoz menbnce nofrost sana yazarsa sen dün uyudun mu dedün sevgililer günüydü.misilleme yap kuzum.Allahım karma felsefesi gerçek olsun
Ağlasınlar spiro işe nofrost Kadir kıymet bilmez şeyler çok doğru dedin bir omuz sıcak bir gülüş bilinmezlikten çıkmak istedim

Busefer de ne gizlisin der ben gizlimiyim der cemkirmelerini hayal ettim sileyim dedim
Oyy o dugun olsunda sen şuna laf sok yeterki made cigim

Onu sıcak aksamlarinda soguk gunler bekliyor hahaa misillemenin alasini gorucek dogum gunumden birgun once kustuk biz ogun barismadi ertesi gun baristi hem de ne yağ çekerek adamin ozel gunlere alerjisimi var ne bariscaksan niye mubarek gunleri tutturmuyon pythia akillandi ayni delikten gecmez bidaha tatli bir sohbete ihtiyac duyduklarında ayni mukabeleyi ayni soguklugu gosterelim onlara

Soğuk günler geliyorrrrrr zalim nofrost Dasdar sana baya kızmış kuzuyu frenleyemiyorumBir kere sevgili değilseniz o kadar çemkiremez nofrost acaba ketum olduğu için mi özel günlerde arıza çıkarıyor bu çocuk Doğum günümde niye yazmadın de
İnanırmısın biz buz gibi durup geri çekilirsek o zaman kıymete bineriz yoksa bu kadar fedakarlığa bu muameleyi gördüysek bunlar soğuğu hakediyor Sibirya soğuğunu
Kızlar ne atarlar yapıyor oğlanlar çiçekle gönül alıyor bu spiro nofrost bize atar yapıyo bu işte baya bir terslik var pythiam

Hehh bende onu diyorum kuzuu sevgili deilsek neden hesap soruyor neden aliniyor bunda bir tuhaflik var birseyler ilerliyormu nee biraydir bu sekilde bu adam neden gec cevap verdinlerden tut bakiyorum da işler yogun a birsürü trip yedim
yaaa bu resmen sevgili ayagi yapan ama olduramayan biri

sorma ne kizlar varrr yerlerde surunduruyorlar oglan genede birakmiyo kizi anlamis deilim varya bu isi cozen einstein dir vesselam

Bende istiyorum kuzumartık hiç fal baktırmadığım net olan beni sadece seven birini istiyorum.en doğal hakkımız

Fallara inanmayı coktan kestim kuzu döncek dedikleri adamdan en ufak bi ses bile cıkmadı hepsi aynı seyi soyledi ama sonuc hüsran allahtan cok fallara bel baglayan biri degilim ubuttum gectim zaten bana oldum olası cıkmadı fallar

Sadece su halde oturup üzüldüğüm seyler için kendime kızıyrm

Demek ki daha Einstein olamadık
Bence biz acıyıp kıyamıyoruz trip atan kızlar kıyıyor.nofrost senden ayar istiyor.netliği sağlaman gerek Dasdar m:).bn senin sevgilin değilim trip atıyorsun öyle sevgili hayalin varsa gönlümü almıyorsun durduğumuz yerde sayıyoruz nolcak bu iş soğuk nofrost
ben kendimden çok bni sevmeyen spiroyu düşündümbana da günah.über aklımla fedakarlıkla sanki spiroyu doğurmuş kadar anaçlaştım ne gördüm hiç! Spiroya yazıp bişey sormuştum trip atacaksan hiç yazmayayım dedi direkt alttan aldım.şimdiki aklım olsa sen bilirsin yazma derim
Kuzum ben 14 şubat mağduru olarak uyuyorum
Uyu uyan tam ayılamadım iyi geceler

Bende aynı öyle kızma bnce kendine.o zaman üzülmüşsün şimdi o konuda üzülmenin gereksiz olduğunu anlamışsın
Ben fallara inanmasam bu kadar uzun süre sevmezdim en çok ona yanıyorum daha çabuk atlatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…