Odunun hasıçok alemsin Dasdar
Sorma bu yaşananlardan sonra 3 falcıda bni evlendirdiben artık falları dinlemeyeyim diye sildim
Bence gizemli kal kuzum.yazacaksan da sitem et.benimle ilgilenip ilgilenmediğini anlamıyorum diyeya patronla konuştuğunu mu kıskandı nofrost önce sana sahip çıksın kocakafalı doğru düzgün seni üzmeden yazsın haberleşsin.bugün sana yazmalıydı bn kendime yeni numara aldım iki güne herşey aktifleşsin de spiro da anlasın olayın ciddiyettini
Oyykuzu ya cok sevindim
işi dusunce yazar anca benimki ne duygusuz adammış be dedim bugun sevdiklerine birseyler alan onca adamu görünce iyice sogudum buna mi abayi yakmisim dedim nasil sogudum anlatamam ben onun icin fedakarlik yaparken
falcilarin dedigi gibi seviyordiysada duygusu nu belli etmeyen adamla isimiz olmaz bu saatten sonra
bizum neyimiz eksik o gül alinan hatunlardan dimi
spiro ya da gıcık oldum aglattigi icin senii
Yerden göğe kadar haklısınİşi düşünce bencilce istediği zaman yazacaksa ayar vermek lazım nofrosta şubat başından beri haber sitelerinde sevgililer günü hediye önerileri vAr Aslında spiro için hediyeler düşündüm nofrosta sende alırsın.Bence geç değil alıp gönderelim böyle tablo içinde kesilmiş kurumuş yılan, fanus içinde akrep,veya çirkin dinazor maketleri
Ağlattı spiro ama haksızsa o da ağlar gün gelip
Yerden göğe kadar haklısınİşi düşünce bencilce istediği zaman yazacaksa ayar vermek lazım nofrosta şubat başından beri haber sitelerinde sevgililer günü hediye önerileri vAr Aslında spiro için hediyeler düşündüm nofrosta sende alırsın.Bence geç değil alıp gönderelim böyle tablo içinde kesilmiş kurumuş yılan, fanus içinde akrep,veya çirkin dinazor maketleri
Ağlattı spiro ama haksızsa o da ağlar gün gelip
Evet cnm bnm cevrimici olmama aliskin deil bu simdi "bakiyorum da cok mesgulsun"ayarinda imalar atti 4saat gec cevap verdim sonra gonulunu aldim zoraki baristi da eee niye bugun yazmadi gonul alan ben kirilan ben
bende kendimi sildim bakalim kimseyle konusmadigimi anlarsa napcak
Yeni hattin hayirli olsun kuzummmm bu isler ne zormus yaa ben kimseyle konusmuyordum birden sosyal oldum herif beni bosayacak nerdeyse ayrica son aktif oldugu saati görmekte ayri dert dayanamadim sildimm
Aglasinlarrr hatta birbierine sarilip aglasinlar
bugun sogudugum kadar hic sogumadim bir omza ihtiyacim olan gunlerde bana atar gider çekiyor senede 1 gun yani 1 gun kanli misin be adam
spiro sana da gelsin bu lafim
işi dusunce etrafta kızda olmyinca uyudunmu derler
"hee uyudum senin sevgililer gununde uyudugun gibi.."
WhatsApp ayarlarından görünürlüğünü değiştir.ben öyle yapıyorum kimse beni göremiyor bnde kimseyi.ay gördün niye yazmadın demiyorlargem gizemli hoşuma gidiyor
Daha aktif değil hattım kuzum teşekkür ederim
Dün konuştuk bugün niye yazmadın deben düzenli yazışmak istiyorum deeeee
Telefonda mı açmaz nofrostspiro telefon sevmiyor az öz yazıyordu biten mesaj hakkı gibi
VallaDasdar m belli olmaz bu işler ama nofrost ile evlenip düğüne çağırırsan ben nofrosta laf sokarım çok üzdün pythiamı diye
Ben bugün eve gelince uyudum
Nofrost seni ne garip takip ediyor uyudun mu diyeceğine sevgililer gününü hatırlasıntakoz men bnce nofrost sana yazarsa sen dün uyudun mu de dün sevgililer günüydü.misilleme yap kuzum.Allahım karma felsefesi gerçek olsun
Ağlasınlarspiro işe nofrost Kadir kıymet bilmez şeyler çok doğru dedin bir omuz sıcak bir gülüş bilinmezlikten çıkmak istedim
Offf kızlar tam kendimi güçlü hissediyorum diyorum pat yine düşüyorum yaa ne zaman mutlu olcam ben
Busefer de ne gizlisin der ben gizlimiyim der cemkirmelerini hayal ettim sileyim dedim
Oyy o dugun olsunda sen şuna laf sok yeterki made cigim
Onu sıcak aksamlarinda soguk gunler bekliyor hahaa misillemenin alasini gorucekdogum gunumden birgun once kustuk biz ogun barismadi ertesi gun baristi hem de ne yağ çekerek adamin ozel gunlere alerjisimi var ne bariscaksan niye mubarek gunleri tutturmuyon pythia akillandi ayni delikten gecmez bidaha tatli bir sohbete ihtiyac duyduklarında ayni mukabeleyi ayni soguklugu gosterelim onlara
kac gundur bende oyle hissettim gelgelelim bugun dayanamayip stalkladim ve bosa umudlanmisim yazmamış gucumden eser kalmadi aksam
Offf kızlar tam kendimi güçlü hissediyorum diyorum pat yine düşüyorum yaa ne zaman mutlu olcam ben
Onlar bizim zerremiz kadar takmıyolar kuzu off asık olmak istiyorum ben beni gercekten seven bir adam istiyorum artık yaa
Soğuk günler geliyorrrrrr zalim nofrostDasdar sana baya kızmış kuzuyu frenleyemiyorum Bir kere sevgili değilseniz o kadar çemkiremez nofrost acaba ketum olduğu için mi özel günlerde arıza çıkarıyor bu çocuk Doğum günümde niye yazmadın de
İnanırmısın biz buz gibi durup geri çekilirsek o zaman kıymete binerizyoksa bu kadar fedakarlığa bu muameleyi gördüysek bunlar soğuğu hakediyor Sibirya soğuğunu
Kızlar ne atarlar yapıyor oğlanlar çiçekle gönül alıyor bu spiro nofrost bize atar yapıyobu işte baya bir terslik var pythiam
bu sevgililer gününü önemsemeyen bir cok insan var, mesela ben :)
14 şubat hayalim
Dasdar nofrost ve spiro arenada.boğalar koşturup onları teperken bütün topic kızları ile bu pozu vereceğiz
Eki Görüntüle 1953987
Bende istiyorum kuzumartık hiç fal baktırmadığım net olan beni sadece seven birini istiyorum.en doğal hakkımız
Aynen kuzu yaa kimle konussam aynı seyi diyor cekip gidesim var buralardan güneşli sıcak ülkelere :)
Hehh bende onu diyorum kuzuu sevgili deilsek neden hesap soruyor neden aliniyor bunda bir tuhaflik var birseyler ilerliyormu nee biraydir bu sekilde bu adam neden gec cevap verdinlerden tut bakiyorum da işler yogun a birsürü trip yedim
yaaa bu resmen sevgili ayagi yapan ama olduramayan biri
sorma ne kizlar varrr yerlerde surunduruyorlar oglan genede birakmiyo kizi anlamis deilim varya bu isi cozen einstein dir vesselam
Fallara inanmayı coktan kestim kuzu döncek dedikleri adamdan en ufak bi ses bile cıkmadı hepsi aynı seyi soyledi ama sonuc hüsran allahtan cok fallara bel baglayan biri degilim ubuttum gectim zaten bana oldum olası cıkmadı fallar
Sadece su halde oturup üzüldüğüm seyler için kendime kızıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?