Binnaz Abla

Kesinlikle fal baktırırlen ister istemez etkisinde kalıysn kasım sonu arar dysn aralık sonu arat dysn valla şimdi ne arıcka diyrm ne umut baglyrm Allah büyük diyio susyrm kaderimizde kim varsa o gelcek sonucta eninde aonunda

eskileri okurken paylasmak istedim..

Tabi umutlanıyoruz etki altında kalıyoruz vadeleri bekliyoruz aynı dediğin gibi kuzumsevdiğini hayal ettiğimiz için falcılarda artık üç harflilere mi soruyor yoksa düşünce gücünü mü okuyor bilemiyorum ama ben sürekli spiro ile evleniyorum (niye gelin damat emojisi yok kadınlar kulübü )

ben enerjimi artık spirodan çekeyim falda göndermeyeyim o hayırsız için gerisi Allaha kalmış.kısmetse gelir hintten yemenden kısmet değilse ne gelir elden

14 şubat hayalim
Dasdar nofrost ve spiro arenada.boğalar koşturup onları teperken bütün topic kızları ile bu pozu vereceğiz

Eki Görüntüle 1953987

Ben uyuyakalmisim bile canisi ya bak yorucu iş lerde calistigim su gunlerde hic destek olsa boyle iyuyakalir miyim simdide uykulu uykulu işe gidip kovulcam sevinir nofrost
gunaydin mesaji bekledim yok

dun birseye okadar uzuldumki bir omuz olarak sevgilim olsaydi dedim birak omzu mesaj bile goremedim

spiroyi doğurmuş gibi anacim demissin oy oy kurban olsunlar onlar bize bende benimkini okadar işine yardim etmistim keske ayazda biraksaydim resmen cocugum gibi sevmisim simdide babaya ihtiyacim var o yok gorur gununu anacligima muhtac olursa

cok salladim ben onu besikte zamaninda ha boyle

erkeklerin sevgiye ihtiyaci yokki boyle yapiyorlat hepsinin........
made cigim ahhh ne kotu kalktim sabah umarim bu gun iyi gecer

er kişileri düşünmeden günlük işlerimizi yapmalıyız.hayat her türlü devam ediyor.meşgaleyle acıyı hafifletiyoruz Dasdar m
bende işte sinirleniyorum ama tutuyorum kendimi yoksa erkek stajyerleri bile döveriminşallah bundan sonra hepimizin her günü güzel geçer.bende salladım spiroyu haram olsun spiro ben gibi seven bulama spiro (biz gibi saran anaç ruhlu insanları nerde bulacaklar)
ama verdiği yıkımdan dolayı spiroyu asla affetmeyeceğim.kara listeme bir kişi daha eklendi

Vallah kızlar gitmek isteyen her türlü gider simartsanda ilgilenmese de gideceği varsa gider Ferhat Göçer sarkisinda gibi dağ gibi dursan Kendine bir tünel kazarsin git hevesıni al gel diye.Taktik kaçan kovalanir belli bir yere kadar ise yarar .Bir de içinde ne varsa dokuceksin karşı tarafa sen ne kadar sessiz kalırsan demek ne yapsam sesini cikarmaycak

Tabi gitmek isteyen her türlü gidiyor.yalnız onlar hevesini alıp dolanınca zaman geçiyor biz de gün gelip o kişileri içimizden çıkartmış oluyoruz.Kaçan kovalanır ama sevmiyorsa avrasya maratonundaki kadar kaçsam ne fayda?adamın dikkatini çekemedikten sonra
bende öyle yaptım içimi döktümmm şimdi hiçbir beklentim kalmadı

İçini dökmek en iyisi anlar yaptıklarını arar aramaz ama bilmesi bile yeterli

ahahhahaha tam olarak da bir kaç saat önce bu cümletyi kurdum içimden

sevmeyen gider

bende haram ettim o besik gibi salladigim teselli ettigim gunlere
fettan bir kadin bulsunlarda gorsunler gunlerini haha
okadar sinirliyimki bugunde emoji bile yazamaim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…