Binnaz Abla

bilginiz var mı venus amber siteye girmiyor mu acaba?

Aynen ya fal için yolunu gözlediğim tek insan
En son aralık başı giriş yapmış sanırım
Bekletmiyor da yorumlamak için en fazla bir gün
Falcı beklemekten fenalık geçirmek üzereyim sürekli giriş yapıyorum siteye bir de anlamadığım nokta şu mesela tam size geliyor sıra falcı bakıyor diyelim günlerce girip çıkıyor bakıyor ama sonuç yok
Bana hiç inandırıcı gelmiyor ya oyalamak için bakıyor gibi ayarlıyorlar durumu o kadar saat bakıp da sonuç hüsran
Kendime acıyorum bu kadar beklediğim sabrettiğim için sırf bu yüzden bırakıcam artık bir Venüs ü beklerim

siteye yazalım nerde acaba bakmıycak mı dıye?

Çıkan fal haberim var. Sedef celik, umut ışık, natali derinsu. Zamanlarda aşağı yukarı tuttu. Yani bir iki gun ve bir hafta gibi bi oynama oldu. Verilen tarihten once oldu. Patlayanlar ise selin imer, yener isik, efsun aksoy, ebru iyihuylu, gulende boran. Daha oncede cikmayanlari yazmıştım. Bunlarda yeni netlesenler

Hayat ne ilginç birileri geliyor birileri gidiyor çıkan fal haberi veriyor ya da veremiyor... Bunu çok söyledim birkez daha söyleyecem nezaman falları bıraktım hayatım rayına girdi.bende sizler gibiydim bir yılımı fallarla geçirmiştim.sonuç hep hüsran hep hüsran...ilişkim bitti düğünü beklerken ayrıldık.çok şükür şimdi çok daha iyiyim.hayatıma yeni biri girdi eskiyi yüzde yüz unuttum.sanki sihirli değnek değdi diyebilirim.aslında tüm bunları tövbe edip Allaha sığındığımda yaşamaya başladım.çok krizlerim tuttuyordu baktırmamak için savaşıyordum resmen kendimle.sonra oturup düşündüm sonuçta falcı nediyecek demeye başladım.ya eskisi ya yenisi.ozaman ben niye paralarımı dökeyim dedim.artı olacaklarıda engellediğini düşünüyordum.kısacası kızlar ben kurtuldum darısı sizlerin başına.ama çok birşey kaybetmezsiniz dileyen denesin biraz soluklansın.bakın herşey daha iyi olacak.sadece dirayetinizi korumaya çalışın ki göreceğiniz güzel günlerin hatırına.dualarım sizlerle.sevgiyle kalın...

Veda mesajı gibi yazdın canım Sakinkal
Bende ilk fal diyetimde 22 gün çok rahattım bozdum pişman oldum.Halbuki 22 gün kalp çarpıntısı ay napıyor derdim hiç olmamıştı.Sonra spiroya mesaj yazdım numarayı da değiştiriyorum.fallar benim ani çıkışlarımı fevri hareketlerimi bilemedi.fal diyetini bozduğum için pişmanım.Aslında çoğu gene aynı yorumcuya gelelim diye mi yalan söylüyorlar yoksa kişileri mi yanlış yorumluyorlar bilemedim.Beni sürekli evlendirdilerbu benim unutmamı zorlaştırdı ona bağlanmamı artırdı.Artık umudum kalmadı ama içimde çok büyük bir kin kaldı
En iyisini sen yapıyorsun yapmışsın canım
Allah ol demeden ne olur ki .bütün sözlerine katılıyorummm

Herkese merhaba, uzun suredir topik takip edip fal baktirdim. bana da cikan cikmayan fallar oldu. anlik durumu cok iyi bilen geysunun 2 haftaya adim atacak sana dedi. 2 hafta sonra beni her yerden sildi. sonra iliski baslangici var dedi boylece cok guzel patladi :)) ayni sekilde iliski var diyen akrepgoz black pearl de patladi.Taraca patlamasini gectim, baya sallamis.once iyimis gibi dedim ama hicbirsey onun dedigi gibi olmadi. seruven iliski baslangici ile ilgili konusmadi. mutlu edecek haber alacaksin dedi. evet bunu gercekten aldim ama sonrasinda hersey bozuldu. bence cikti sayilir. cunku hayatinda etkileyen bir kadin var ama onla da olmayacak dedi ve gercekten de benden once onla da yapamadi. en iyi yesil cingeneydi. senden elektrik aliyor ama asik degil. etrafinda cok kadin var, cok ugrasman gerek dedi. ben bunu yapmadim tabi, zaten hayirli degil bekle demisti. onun dedikleri icin beklemedeyim. binnaz elif hanzade cok guzel tarif etti, ani bildi ama gelecek patladi, o da olumlu demisti. sevval ise olumsuz konustu, baska biri olacak bekle dedi. olumsuzlari cikti, gerisi icin beklemedeyim. gizem hatun cok fena patladi. banu dogru da bu kisi icin olumsuz dedi, baska birisi olacak dedi. onun icinde beklemedeyim. ama artik bu defteri kapatiyorum. son bir kredimi kullanip bir daha baktirmiyorum. anlamsiz yere umutlandim. gercekten sevmeyecegim bir insana bagladim. online falcilik bir hastalik. enerji meselesi falan de degil bence. cunku geysu gercekten anlik durumlari cok iyi yorumladi. tutanlar anlik durumda cok daha kotuydular. bu nedenle biraz bize bagli sekilleniyor gelecek. arayip sormayan erkekten hayir gelmez. bugun bunu yapan yarin yine yapar. Umarim herkes bizi hakkeden bir ruh esini bulur. sevgilerimle

Sevgili Corpus, çok güzel yazmışsın, duygularıma tercüman olmuşsun. En iyisi bu online fal baktırma işinden vazgeçeyim. Bugun yine krizim tutmuştu :) Aslında hiçbiri elle tutulan bir sey bilemiyor özet olarak.

aynen canim bende hep kriz tuttu. arayacak kesin dimi ne zaman daha ne kadar bekleyeyim derken hayatimi yasamayi kacirdim. bundan sonra ben yoluma bakarim. birseylerin netlesmesi iyi oldu. onu gordukce bende etkileniyordum ister istemez. artik herkes kendi yoluna. beni yapamadigimi yaparak beni mutlu etti. bir erkek bir kizin pesinde kosmali diye dusunuyorum. evet bir elektrik vardi, begeniyordu, guzle buluyordu bunlari kendi de soyledi ama iliski icin yeterli degil. hala surekli aranan bir erkekle cok zor. icinizden ne geliyorsa onu yapin. cunku biz seven bizim davranislarimizla bizi sevecek bu ona itici geliyorsa zaten hic benle olmasin

Canım benim ben size hiç veda edermiyimonu anca öküz olan yaparara ara girmeye çalışıyorum hani busıralar ciddi anlamda yoğunum proje,makale vs onlarla uğraşıyorum.keşke canım devam ettirseymişsin.ilkin çok zor oluyor ama dedim ya bir kırılma noktası var orayı atlaman gerek.benim fallarda bizim ayrılma ihtimali bile yoktu hani nerde diyorum.bazen aklıma gelmiyor değil nasıl olurda bukadar keskin çizgiler çizdiler hepsidemi yanılır arkadaşama ençok Hüma sevenlere üzülüyorum birgün gelecek Hüma savar olacaklarbaktırdığım o kaçyüz falı sildim ve okumadım çünkü ister istemez herbir fal beynimde farklı bir iz bırakıyordu.ayrılık sonrası yeni kişi olacak diyenlerde bence tamamen tesadüf.çünkü olacak diyenler eskiyi sağolsun unutmadılar döneceğini gene ilave ettiler.pişmanlığını göreceğimi vede.yok anam gelende yok pişman olanda.bundan dolayı fallar çıkmış sayılmaz.ben sana güveniyorum gidebildiği yere kadar gene git akışı nekadar temizlersen okadar iyidir.falcılara gelince ben şimdi yorumcu olsam acayip tutardım.çünkü bu siteyi az biraz okuyup takip eden biri üç aşğ beş yukarı nabza şerbet olayını iyi ayarlar.bu çok zor değil onlar için.

Aman veda etme nolur Sakinkal Kolay gelsin akademik kolay değil
hümanın laflarını bu topicte aydınlatan sendin!!!! o gün ne kadr keklendiğimi anladım (bir of desem dağlar yıkılacak) "Hümasavar" sesli güldüm haklısın.o yalanlara bende inandım.Hala hüma yorumlarını okuyorum "seni dinleyeceğim akışta kalmam gerek" diyorlardiğer falcılar da seni düşünüyor diyordu! falcıların mazeretleri bitmiyor.Önce vade verirler sonra şehir dışında derler,hoşlandığı başkası var, maddi sıkıntısı var sizi düşünüyor telve yok neden gelmiyor anlamadık derler.Ben dert babası mı sevdim anlamadım ki!!!!Sevenin mazerete ihtiyacı yoktuSpiro gelmedikten sonra ben şelalelere gitsem nolacak?hiçbirşey zorla olmazgönlü yoksa boşa giden yıllarıma yanıyorum ne kadar akışta kalayım önüme bakarım
atın beni şelalelere topic güzelleri (vazegeçtim spiro için atmayın beni şelalelere)
Aynı dediğin gibi falı bırakırken ilk kırılma noktasını başaramadım.Halbuki falsız hergün "bugün biraz daha enerjim temizleniyor daha iyi hissedeceğim diyordum" çok kızdım kendime Bizde yorumcu olalım
Senin özel hayatının güzel olmasına inan tüm kalbimle seviniyorum.Sen Allaha tevekkül ederek kazandın.İkinizinde sevgisinin daim olmasını diliyorum (benim emoji)

bu yaziyi okuduktan sonra ben tamamen kararimi verdim.. kizlar isimiz rast gitmiyor sürekli fal baktirinca, hic birsey de degismiyor bize iyi gelmeyen bir seye odaklaninca ve istedikce

rahmetli babaannem, onunla böyle konulari paylasmamisken, kizim sen oglanlarin pesinden kosma, birak onlar pesinden kossun demisti. sevgili rahmetli babaannem yillar önce hissetmis demekki benim basima gelecekleri :)) bizim icin ugrasmayan bir erkek icin biz niye ugrasalim ki??

bu yaziyi okuduktan sonra ben tamamen kararimi verdim.. kizlar isimiz rast gitmiyor sürekli fal baktirinca, hic birsey de degismiyor bize iyi gelmeyen bir seye odaklaninca ve istedikce

Canım ben şunu anladım.Sakındığımız göze çöp batıyor net
Bekledikçe düşündükçe değere bindirmedi beni spiro.Fallar gönderdim ve Sakinkal 'ın dediği birşey çok doğru.falcıların olacakları engelledğine bende katılıyorum
atıyorum yarın spiro dönecek (dönsede umrumda değil bu kadar maddi,manevi yıprandıktan sonra) ben bunu bugün bilsem ne olacak?
Falcılar son buluşmamızda bizim sevgili olacağımızı bana ilişki teklifinde bulunacağını söyledi.Ne oldu biliyor musunuz?fikirlerimizin,niyetlerimizin farklı olduğu ortaya çıktı.zaten belliydi dile dökülmüş oldu.Fal hayatıma girdiğinden beri yaşayacaklarımı da yaşayamadım

aynen canim benim.. fal hayatima girdiginden beri hayatimda hersey kötü gidiyo tövbe ettim.. ayda bir kere belki baktiririm ama fazla degil. üsenmeden bu topikle ilgili mesajlari basindan beri okumaya basladim ve sok oldum.. meger benim yasadiklarimi herkes yasiyormus.. insanlarin psikolojisyle ve bütcesiyle oynuyor bu falcilar, baska birsey degil. tükenmislik sendromu yaratiyorlar, ha aradi arayacak, ha döndü dönecek diyip diyip hem falci tarafindan hem kendini kandirmis bir cok kisi.. kavusup evlenen bir üye de var, ama simdi kavustugu kisi ile bir cok sknti yasiyor :/ standard bir yorum olusturmus falcilar: "pismanligi ile geri dönecek" bunu herekese standard söylüyorlar demekki. ben birini seviyorsam onu neden birakayim ki?? seven erkek birakmaz ki.. sorun vardir, sorunu cözmek icin kendini geri cekebilir bir süre, ama bir yildan fazla düsünecekse vay halimize

Oww topic çok uzun.başlassam hergün 30 sayfa okusam bitmez
Çok haklısın.Hepimiz kandırılmışız
Sonuçta herşey olacağına varıyor.Herkesin sorunu,problemi ortadan kalkar inşallah.Gelin gelir gelmeyen gelmez.Hayal ettiğimiz kişiler gelince biz eski biz olurmuyuz onu da bilmiyorum.Olamam ben.Zamanla fikirler,zevkler,hayaller kısaca herşey değişiyor.Ben akşama kadar eşek gibi çalışayım meraktan falcılara sarayımBen değil falcılar paramın sefasını sürüyor.Oh oh Falcılar acaba vebalini düşünmüyor mu?Umutları yıkılan,bekleyen,maddi manevi yıpranan kaç kişi var
Allaha dua ediyorum.Allah beni bir daha fal batağına düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…